Jump to content

diilman

Members
 • Posts

  251
 • Joined

Everything posted by diilman

 1. Såg det på Flashback. Som sagt, explosionen passade inte in så bra. Men annars såg det snyggt ut! ;)
 2. NNEEJJJ!!!! driver... lungt ;)
 3. Precis!! :) EDIT: Videon såg bra och professionell ut. Men ja, ljusblixtarna var lite för mycket. Lamporna är ju orangea, och lensflare'n är blå, borde inte den också vara orange? eller?
 4. Förrut fick man hyra två filmer gratis i en månad (vet inte om erbjudandet fortfarande gäller). Har inget dåligt att säga om dom, det gick ganska bra att få hem filmerna utan något problem.
 5. tack för tipsen. cutecats, jag tror jag kommer på öppet hus imorgon ;)
 6. Ha bara lite tålamod så kommer det säkert några tips :)
 7. Jag skulle också använda riktiga berg och himmel, som Hummel sa. typ, http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=download&id=1073463 & http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=download&id=1228109
 8. .. Men ändå brukar jag glömma vad den heter. När jag söker hittar jag inte fram till just den ;) Tack och gott nytt år!
 9. Här är en gammal tråd där de diskuterar samma sak http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?t=18&highlight=manus Men de kanske har kommit nya program som är bättre (tråden är från 2002)
 10. A'ight, tack! Funderar också på Nacka, ganska nära där jag bor och det verkar vara bra. Vad händer efter sommaren då? (Media kommer försvinna, men vad händer med eleverna då? Händer inte detta någon gång under 2011 eller nåt?) Ingen på forumet som känner till någon seriös skola i Stockholm? ----------- Hade inte läst tidigare inlägg. Men nu har jag gjort det och fick en lite bättre uppfattningen av hela grejen ;)
 11. Såg den idag i 3D. Det går inte att beskriva i ord hur bra den var.. Nån' mer än jag som skulle vilja bo på det där stället ("Pandora")? :D Tycker synd om den som inte sett den!! se den!! =)
 12. dubbelpost.. hihi..:D Fin grej, verkar bra! Orkar inte regga annars skulle jag ladda ner den ^^
 13. den var nice! de där vita dockorna med svart hår skrämde mig haha
 14. Grattis!! Själva filmen var bra (förtjänar att vinna!), enkel och informerade bra. VO'n var skit grym också! Hur mycket kostade hela produktionen att göra?..Alltså hur mycket betalt tog VO-mannen?
 15. Tack för att du tog din tid till att svara ;) Det du nyss sa hjälpte verkligen! Gotlands filmgymnasium ligger ju enda bort i Gotland och jag bor i Stockholm. Finns det inga seriösa skolor i Stockholm? Eller är din skola sååå bra att man flyttar dit? ^^ isåfall, hur gjorde du? Hur gammal var du när du flyttade dit? Hur bor du? (Säger inte att jag ska flytta dit, men är bara intresserad utav hur du gjorde) igen.. TACK! :)
 16. Tänkte att det var onödigt att skapa ny tråd för min fråga som är nästan likadan. Vissa påstår att det är *dåligt* att gå på någon media/film-linje och att man ska plugga natur/samhälle o sånt som är "viktigare" istället. Andra säger att det är bra. På vissa skolor kan man ju läsa t.ex Samhälle inriktad i media (Samhälle-media). Tycker ni att man ska ta en sån linje då? Då är man lite neutral beroende på nackdelarna.. Media kommer försvinna år 2011 har jag hört, är det *dåligt* att ta endast media och inte samhälle-media t.ex? .. Alltså, min stora fråga: Ska jag ta samhälle-media? Jag vill gå på media då jag är intresserad av det men känns som om man borde ta något "större", så om jag tar samhälle-media har jag samhälle som "backup (om man kan säga så :D)". (går i nian, sist hade jag 270p - därför blir jag lite orolig om jag ska ta media/samhälle-media som man behöver (säg; 150-200p eller nåt sånt).. Hoppas jag får svar, då tråden varit död ett tag!! :)
 17. hahha ok lol Alltså, så länge man inte tjänar pengar på videon så får man använda sån musik? Tack för svaret!
 18. Hittar den överallt jag går på nätet och den är för grym för att inte dela med mig. Ni kanske har sett den redan men ta en till titt :) Jag har kollat på den om och om igen kanske 10 gånger och fortsätter kolla. Och så vill jag fråga en sak samtidigt. Angående musik (det finns en tråd, jag vet), han har ju använt många kända låtar. Tror ni att han har rätten till alla de eller gör han något olagligt nu? Killen bor i Azerbadjan, kan det vara lagligt där typ?
 19. I mina ögon liknar de här 2 ( ETT & TVÅ]) varandra ganska mycket.
 20. Skit snyggt! Vilken gymnasiee går/gick du i?
 21. helt vitt för mig med ... :(
×
×
 • Create New...