Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Är du säker på att du svarat i rätt tråd?
 3. Last week
 4. Jag försöker inte vara ovänlig men uppriktigt sagt så tror jag du får bättre svar på något annat forum. Själv har jag ingen aning.
 5. Jag använder Windows så jag är egentligen fel person att svara men kolla gärna en länk jag tidigare postat
 6. Hej, jag vill köpa en Macbook Pro för att använda den på hela universitetet för att redigera och göra kortfilmer. Jag vill kunna köra Final Cut Pro X och kanske Adobe After Effects, även om jag inte kommer att använda toppmoderna effekter, bara några grundläggande saker. När jag tittar runt på Internet ser jag hela tiden att folk säger att man för videoredigering måste ha en fyrkärnig i7. Jag förstår naturligtvis att en fyrkärna och dedikerad grafik kommer att göra saker och ting mycket snabbare, men min budget räcker helt enkelt inte till för att köpa en 15-tums modell i toppskiktet. Så vad jag vill veta är om en dubbelkärnig i7 med intel iris-grafik fortfarande kommer att klara jobbet eller om det är absolut nödvändigt att ha en fyrkärnig i7 med dedikerad grafik?
 7. Jag installerade Data Doubler ikväll och förväntade mig att det skulle bli en lätt match. Jag har säkerhetskopior i alla fall, så jag är inte i panik, men jag kan helt enkelt inte få det här att fungera. Jag får: diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ Macs 612.5G Startade CoreStorage-operation Fel: -69720: Det finns inte tillräckligt med ledigt utrymme i Core Storage Logical Volume Group för den här åtgärden. $ diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ NEWDRIVE 612G Startade CoreStorage-operationen Väntar på att logisk volym ska visas Formatering av filsystemet för logisk volym newfs_hfs: skrivning (sektor 0): ogiltigt argument Montering av disk Kunde inte montera disk3 med namnet (null) efter radering. Fel: -69832: Filsystemformateraren misslyckades Jag har gjort detta tre gånger och fått samma fel varje gång. Jag försökte initialisera de nakna enheterna till tomma HFS+-volymer och sedan initialisera dem till Free Space, men inget av dem gjorde någon skillnad. Om jag försöker verifiera eller reparera Fusion-enheten i Disk Utility får jag tre snabba överlappande "This drive is unreadable, initialize, ignore, whatever?" och DU misslyckas innan jag hinner trycka på "Initialize" tre gånger. Jag kör 10.8.5 på en 15″ MacBook Pro mitten av 2010, med en 120 GB SSD och en 500 GB HD som Macen kom med.
 8. 10 sminktricks som omedelbart får dig att se yngre ut Ta hand om dina bryn Om du pincerar för mycket har du ingenting kvar. Rulla dina fransar Försök att använda en fransböjare innan du lägger mascara. Återfukta Glöm inte att återfukta. Använd en brun eyeliner Prova brunt i stället för svart. Gör dig av med den djupa läppen Om du ändå väljer en mörk färg, välj något skirare. Lägg till lite rouge Ge dina kinder lite färg. Välj rätt foundation Din foundation har betydelse. Använd lip liner Testa lip liner om du inte har gjort det tidigare. Applicera eyeliner på övre och undre ögonlocket Prova detta tillvägagångssätt för din liner. Införliva en highlighter i din skönhetsrutin Highlighter är på väg att bli ditt hemliga vapen.
 9. Dessa kan betraktas som tilläggskostnader. 10 000-20 000 dollar per minut. Det här prisintervallet är miniminivån för en professionellt producerad animerad video. Vid denna prisnivå levererar animationsstudion manus, voice over, art direction, karaktärsanimering, avancerade övergångar med mera.
 10. Och jag delade med mig av min åsikt om deras åsikt. En av mina favoritfrågor är den förvirrade uppfattningen att åsikter på något sätt är heliga. Det är de inte. Du har rätt att uttrycka din åsikt, men inte rätt att inte bli bedömd för din åsikt. Du kan fritt ta del av min. Och jag kommer att kritisera deras, din eller någon annan som försöker komma in om jag så önskar. Troll 2 är skräp. Varje aspekt av det. Även om de vill marknadsföra den, kan de ge den ett positivt betyg för att avslöja dess skamlighet. Den förtjänade sitt nollbetyg. Tills någon idiot förstörde det.
 11. Tack för tipset! Slutade med att jag köpte en Smartlav+, får hoppas det räcker. Blir mest att göra videos inomhus så den borde funka.
 12. Earlier
 13. Eftersom det finns så många faktorer som kan påverka slutpriset är det inte lätt att fastställa en genomsnittlig kostnad för animation. Två videor av samma längd kan ha väldigt olika priser beroende på vilken animationsstil som används, hur flytande och raffinerad animationen ser ut och vilken expertisnivå konstnären som arbetar på platsen har.
 14. Enberg Agency presenterar noggrant utvalda romaner, kriminalromaner, thrillers, fantasy, skräck, romantik, feelgood och facklitteratur från Sverige.
 15. Att skriva ett manus till en långfilm - eller till och med ett manus till en kortfilm - kan verka överväldigande, men det går att hantera om du delar upp det i metodiska steg.
 16. Angående att du ej kan avvara kameran. Finns företag som hyr ut kamera, men de är ofta riktade till företag så vissa tar ej privatperson som kund.
 17. AA får ta och ringa sony då kanske, lättast antar jag, värsta är att jag bara har en kamera så kan inte lämna bort den på lagning haha
 18. Generellt sett går det att laga mycket på kameror. Dessutom har den kanske kontakt så du kan koppla i separat skärm, om lagning blir för dyrt. Jag har uppfattat det som att det dessutom är lag på att reservdelar ska finnas tillgängliga under ett antal år, även efter att garantin upphört att gälla. Vill du kan du ringa Sonys serviceverkstad och fråga dem.
 19. Citaträtten är så begränsad att det är bäst du låter bli. Fråga den som har rättigheterna. Frågan har diskuterats ett fåtal gånger tidigare på detta forum. Du kan kanske hitta de gamla inläggen. Själv kommer jag ej ihåg exakt.
 20. Hej min skärm började idag flimra och blinka något otroligt, hela tiden och ibland extremt, även vita färger blir som ett sträck rakt igen typ. Vet någon om skärmen gett upp helt enkelt elelr går detta att lösa ?
 21. Hej! I en av scenerna ser karaktärerna på en serie på TV:n. Får en visa något av serien i bild på en TV? Typ introt till serien. Går det att ha bara ljudet om det inte går med rörligt material?
 22. Helt rätt, jag vet att det är vetenskapligt bevisat att idrott är bra för hjärnan.
 23. Jag skulle tro att det är fråga om en studie som pekar åt något håll, och inte ett säkerställt forskningsresultat. Jag säger inte att din kokta potatis inte påverkar, men jag skulle inte trivas med livet i övrigt om jag skulle äta kokt potatis varje dag, och skulle därför skriva sämre. Det jag tänker på för att hålla hjärnan igång är få upp pulsen under tjugo minuter varje dag.
 24. Det är viktigare att du bekymrar dig om att få bra ljud. Ett populärt råd är billigaste kameran med XLR-kontakter. Tycker du det är för dyrt så finns separata ljudinspelare med XLR-kontakter, respektive "lådor" som kopplas till kamerans 3,5-mm-telekontakt. Priser 1,000 till 10,000 kronor. De populärast ligger ungefär mitt i intervallet. Ja, du kan få bra ljud utan XLR-kontakter men det är svårare. I många sammanhang betyder det fler omtagningar. Bra reportagemikrofon kan köpas för några hundralappar. Bra riktmikrofon under 2,000:-. Bra mygga ungefär lika mycket. Vilken typ du har störst behov av beror på hur du tänkt göra programmet. Och använd stativ till kameran så den står stadigt.
 25. Tjenare, är i tankebanorna att starta en youtube-kanal för min nya blogg italienskpizza.se. Vill bara höra med er, vilken kamera tycker ni man bör ha för en ganska simpel matkanal? Inget avancerat, utan bara någon kamera som fungerar fint inomhus utan allt för mycket belysning.
 26. Säkerheten och effekten av https://www.andreasapotek.com/kop-viagra-original-till-rabatt/ vid användning tillsammans med andra läkemedel för behandling av erektil dysfunktion har inte studerats, därför rekommenderas inte användning av sådana kombinationer. Laktosintolerans, laktasbrist, glukos-galaktosmalabsorption.
 27. På senare år har forskarna insett att det som händer i matsmältningssystemet påverkar hjärnan. Framför allt handlar det om balansen mellan mikroberna i tarmen. Med rätt diet kan alltså skrivandet gå bättre. Någon som har försökt skaffa sig optimal diet? Min erfarenhet är att skrivande går bäst om jag äter kokt potatis en gång om dagen. Men då tarmfloran skiljer sig åt mellan olika personer så betyder det ej att alla gynnas av just den dieten.
 28. Är detta en nollbudgetlångfilm eller får de medverkande betalt? Jag frågar eftersom jag själv nollbudgetfilmat en hel del. I reklamfilmen såg jag namnen på dina tre sponsorer, och jag får väl gratulera till att du fått dem att stötta skräck. Skräckfilmsentusiaster är ju dem som klagar mest på att det är svårt att få stöd till filmskapande.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...