Jump to content

Joey

Members
 • Posts

  100
 • Joined

Personlig information

 • Name
  Joel Joahnson

Joey's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tjena! Är det någon som vet var man kan få tag på gasmasker? Det kan vara leksaker eller riktiga, vilken som bara det ser trovärdigt ut! Mvh
 2. Jag undrar behöver man något speciell program och vad för slags kabel ska man ha mellan kameran och datorn osv?
 3. Kan man få det lite mer kortfattat? :D
 4. Hej! Min fråga lyder alltså: Kan man använda datorn som monitor? Och med datorn menar jag laptops. Jag vill alltså kunna titta på datorn när vi filmar istället för i kameran. Är detta möjligt? Behöver man något program? Jag har en macbook om det spelar någon roll. Tack på förhand!
 5. Ja självklart sökte jag först men jag hittade inte det jag sökte efter!
 6. Ja detta är en nollbudgetproduktion. Men jag mailar dig när jag har kollat runt lite på dina låtar! :D
 7. Så jag har alltså rättigheterna till denna musik? Jag är inte bara intresserad av att kunna ladda ner musik gratis, jag vill också ha rättigheterna till dom så jag kan publicera på internet tex. Jag mailade "freeplaymusic" och frågade, vill man ha med deras musik i sin film så måste man tydligen betala. För jag vill att mina filmer ska upp på nätet och festivaler.
 8. Okej :D Kollade lite på din sida. Jag är väldigt intresserad av din musik :D Men all den musik som inte ligger under "free to use", kostar den? I så fall hur mycket?
 9. Finns det några sidor med gratis royaltyfri musik? Tack på förhand!
 10. Håller med "splitter films". Det ligger en känsla av "were the wild things are". :D
 11. Hej! Var kan jag hitta gratis musik som jag kan använda i mina filmer? Tack på förhand!
 12. Filerna ska upp på nätet är det tänkt :P fast jag skulle gärna vilja bränna dom på dvd också. fast det är väl olika inställningar om dom ska på nätet och dvd?
 13. Hej! Jag har en ny kamera som heter "samsung VP hmx20c" som jag är väldigt nöjd med men när jag har klippt och sparat mina filmer i sony vegas så förlorar dom sin HD kvalite tycker jag. Vad kan problemet vara? Är det så att jag spara i fel format? Jag har provat nästan alla format som man kan spara med i vegas men ingen av dem ger någon fin HD bild. Vad ska jag göra? Hjäp behövs snarast! tack på förhand! //Joey
×
×
 • Create New...