Jump to content

Cobra8472

Members
 • Posts

  29
 • Joined

Cobra8472's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tackar! :) En del är digitala, majoriteten är riktiga. Använder först och främst digitala för att fylla ut det lite grann, då vi inte riktigt hade så många sprängladdningar och pyro-killar som vi ville.
 2. Halloj! Jag igen.. inget nytt på antingen Stargate filmen eller annat, tyvärr- men det har övergått till viktigare och större grejer nuför tiden! :) Slänger upp dem två trailers till Sabaton's nya musikvideo till Screaming Eagles. Hoppas dem gillas! Konstruktiv kritik uppskattas högst! :)
 3. Halloj :) Liten produktion som skapades för Köpenhamns universitets filmtävling. Tyvärr det sämsta jag någonsin skapat, först och främst på grund av extrem tidsbrist. Hittade tävlingen endast ett fåtal dagar innan deadline. Hoppas den går att kolla på ändån! :) Kommentarer & Kritik som vanligt väl uppskattade. Filmad med Panasonic GH-1 (Kit lins, 14-140) och Indislider mini. Hoppa gärna in på YouTube och tag en titt i 1080p istället :)
 4. Just det; 3 klipp ur The Imperative visas även i min reel. Dock rätt rejäla spoilers i det sista klippet (dock inte i dem första två) Tag gärna en titt :) http://www.dackard-3d.com/reel
 5. tack för intresset :) Historien om klippningen och post produktionen på The Imperative är tyvärr inte särskilt lycklig. Just nu verkar det som om vi skall skjuta in relativt mycket nytt material, och ändra om slutprodukten. Scener som är nu färdiga kommer självklart dock att användas. Så- kort o gott; den kommer, men definitivt senare än jag trott (Januari, hehe) I promise :)
 6. The one and only ;) Tror nog Dennis bor däromkring i alla fall..
 7. Cobra8472

  musikvideo

  Klubbar brukar ha lite dåligt med ljus. En kamera med snabb lins därmed ett måste. Hög kontrast och starka färger kan du skapa i post production genom färgkorrigering. Dock måste du ha färgerna där när du spelar in med.. Berors på vad du vill åstadkomma. Taga en titt på vanliga belysningsartiklar så får du en känsla av vad du helst skall göra och vad som du skall undvika.
 8. Skall spela in en musikvideo åt ett stort svenskt heavy metalband i Juli eller Augusti. En dag som gäller. Skicka gärna mail till nicholas.dackard@gmail.com med CV el. Showreel. Betalt jobb. MVH, Nicholas
 9. Tackar för kommentaren/kritiken :) Sidan har inte uppdaterats sedan 2006 eller 2007 någonting, däremot är där ny sida/blogg på g, så det ändras relativt snabbt det!
 10. http://www.dackard-3d.com/reel1_s.jpg http://www.dackard-3d.com/reel2_s.jpg Halloj! Klippte och klistrade ihop några av dem scener jag producerat sedan 2008 ihop till en "Reel". Material från bland annat Black Dawn, Dawn of War (musikvideon), samt The Imperative finns med. :) Hoppas den gillas, kommentera gärna, kritik funkar finfint det med. >>>>>>>>>> http://www.dackard-3d.com/reel All regi, kameraarbete, klippning, ljud (förutom musik), etc är av mig. MVH, Nicholas
 11. Alltid fantastiskt med dykning i thailand. Att se en välgjord dykfilm är dock tortyr när man sitter här i kalla Sverige ;) Bra jobbat!
 12. Gillade klippningen, effekterna och ljudet. Stör mig inte alls lika mycket på Twitch effekterna, och tycker narratorrösten i början är det bästa ljudet ni har i filmen. Däremot så kan jag gärna kritisera svengelskan och det dåliga ljudet vid vissa tillfällen. Annars, mycket bra jobbat!
 13. Tackar för kritiken; I min eftersträvan att göra bandscenen lite mer dynamisk så gick jag kanske lite överbord med gnistorna. Jag skall först och främst försöka tona ner dem, så det blir lite mer balanserat. Av dem vänner/familj som har bidragit med kritik så har gnistorna också varit #1. Då vi endast hade några timmar och väldigt lite förberedelse blev bandscenen väldig stel och har egentligen alldeles för lite material- men man får köra på :) Tackar mycket för dem goda kommentarerna med! :D PS: Stargate; The Imperative är på lite halv paus då denna musikvideo tog prioritet för närvarande!
 14. Halloj, Inte mycket att säga om detta klipp egentligen, förutom att det är fortfarande Work in Progress, samt att jag står för endast bilden, inte musiken ;). Postar detta mest för kritik (Dålig, bara ös på, men även god!). Svårt att hålla sig subjektiv om kvaliten då man stirrat på samma sak i en lång lång tid... Tacksam för detta! Enjoy (I hope!) http://www.dackard-3d.com/ineptmadness MVH, Nicholas
 15. Ville tacka dig för ditt svar innan Carl, men fick inte tillfälle till det. Tack för manuskritiken! Tänkte bara lägga lite bilder i denna tråd från materialet som spelats in, så ni ser hur det förverkligades :) http://www.dackard-3d.com/inept/still1.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still2.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still3.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still4.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still5.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still6.jpg http://www.dackard-3d.com/oggy.jpg
×
×
 • Create New...