Jump to content

CrimeTimeTV

Members
 • Posts

  15
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Gear
  Cinema 4D R10, After Effects CS4, Sony DCR SR35E, Mac Book Pro 3.1

CrimeTimeTV's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Vad var det för mic exakt? Den verkade vara väldigt prisvärd iaf och bidrog mycket till en i övrigt toppen film. Hälsningar från en fellow DSLRer
 2. En extremt kort dokumentär skildring av graffitiartisten som individ. Filmen är gjord i syfte att skapa förståelse mellan "Graffare" och "Vanliga" människor. Vi följer honom enbart under några få minuter och kanske lämnar vi filmen bakom oss med en helt ny uppfattning av vem som egentligen gör graffiti. Kanske... :e Det är även ett "Low-Light" test av vår nya DSLR kamera, en Canon EOS 550D.
 3. Vi har redan något lite liknande på gång, som vi kanske kan kombinera med det du skrev... Tack för idén! Som subscriber får du ju veta om/ när vi använt den ;)
 4. Ni läste rätt! Prisbelönt. Vann för bästa ljud och Juryns Hederspris i Västerbottens Allmänna Filmfestival. Evacuate. Neutralize. Detonate. En man vaknar upp i sin lektionssal och inser att han verkar vara helt ensam, men det stämmer inte helt... *Spoiler Alert!* Saker kommer explodera! *Spoiler Alert!* Historien bakom filmen är inte så avancerad. Vi tänkte spela in en film specifikt för VAFF (Västerbottens Allmänna Filmfestival) som vi till och med hade gjort manus till. Dessvärre kunde vi inte samla ihop tillräckligt många människor för att kunna spela in den. Då slog vi oss ner och vispade ihop ett manus på en kvart och sedan körde igång med inspelningen direkt.
 5. Jaså, i så fall, nej. Där var det någon typ av partikel-uppsättning, våra partiklar är baserade på geometrin av bland annat vindrutan och lamporna som blivit upphackade i småbitar.
 6. Jag tror inte det var med någon bil överhuvud taget i den, i alla fall ingen 3d. Det är i alla fall en royalty fri modell av en SAAB 93. Det vi gjorde var förbättrade lite av geometrin, bytte självklart ut SAAB loggorna till CrimeTimeTV ikoner, animerade, deformerade och texturerade. Sedan dess har jag sett sådana bilar överallt. :p
 7. Storyn misslyckades litegrann, fast främst för att vårt enda batteri tog slut halvvägs igenom. Men mega99 fångade i alla fall det huvudsakliga budskapet: Jag har superkrafter och gillar att döda folk. :e Det som är i 3d är bilen. Den är mer avancerad än den får skärmtid för. I just den scenen visas runt 500 dynamiska 3D-partiklar och 9000 dynamiska 2.5D partiklar.
 8. Only Superhuman: Det finns vissa saker i denna världen som de flesta inte känner till. Vissa gör vad som helst för att det ska fortsätta så... ...andra visar inte lika mycket hänsyn. En kortfilm (eller trailer för action/drama -serie) om superhjältar. Fast man kan egentligen inte kalla dom för hjältar... §e VARNING: Innehåller extrema mängder extremt fake blod m.m. Redigerad i Adobe After Effects CS4. All 3D i Cinema 4D. Viss ljudredigering i GarageBand. Musik: Spår: Interlude I (Opiate Soul) Artist: Kamelot Album: Epica
 9. Internet är fantastiskt. Möjligheterna är oändliga, allra helst om man tänjer på en del regler... Internethandel är en av de underbara funktioner internet bjuder på. Se bara till att du läser villkor och avtal ordentligt! §e Kommentarer är välkommna. 3D mjukvaran vi använder är Maxon Cinema 4D
 10. Vi gör det mest för skojs skull som jag skrev i något tidigare inlägg och introt var mest bara ett test. Helt gjort i AE faktiskt, trots att det inte går att göra geometrier i det. Vignetteringen blev nog lite misslyckat, i alla fall vid explosionerna, men vi ville inte ha en ring för det har vi typ redan haft hela tiden annars. Blev i övrigt ganska nöjd med den :p. Tack för visat intresse!
 11. Man kan ju ha något filmat material spelandes i bakgrunden medans eftertexterna rullar. Då kan man göra dem lite långsammare utan att tittarna tappar intresset för filmen. Vi gjorde så i vår senaste produktion efter som låten vi skrev var lite för lång. Då använde vi dock ett 3D-rum i After Effects och placerade ut de olika namnen där. Rummet var samma rum som kunde ses i början av filmen och det knöt ihop säcken på filmen lite grann.
 12. Vi planerade den inte alls. Vi brukar bara samlas och göra en film varje fredag då alla har slutat skolan och gör då det som faller oss in. Vi kallar dem "fredagsfilmer". Den enda utrustningen vi använder då är en rätt så kass HQ-kamera. I en av våra tidigare filmer, "Stalked", tog vi bort ljudet helt på grund av ren och skär kasshet och lade till helt nytt i redigering. Engelskan är mest för att så många som möjligt ska fatta och där är det väl bara övning som gäller. Vi håller just nu på med förarbete för en planerad film som vi kommer spela in i sommar, den blir nog bättre hoppas vi. Tack för kritiken!
 13. Vi brukar lägga upp 2-4 kortfilmer i månaden ungefär, och det här är den senaste: 4:45 minuter lång. Den handlar om två snubbar som hjälps åt att deklarera. Plötsligt frågar den ena "Do you have to declare war?". Ni kan ju föreställa er vad som händer sedan. Om ni inte kan det så kan jag ge er några smakprov om innehållet. Den innehåller bland annat: Granater som exploderar, deklarationsblanketter som blir bortkastade :birp, The Button, Smith, inte mindre än två kärnvapenexplosioner och... eller, ni kan ju se för er själva: Tidigare kortfilmer m.m.: CrimeTimeTV Var inte rädd för att dela med er av era synpunkter. :D
×
×
 • Create New...