Jump to content

janneck

Members
 • Posts

  61
 • Joined

janneck's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jo jag tål kritik.. när den är som din.
 2. Det är så sorligt med detta forum. Det enda folk kan är att hitta något att klaga på. Och detta är helt återkommande. Det finns inget intresse av att den som gjort något kanske har en tanke bakom det artistiska eller defakto att det inte är klart.. utan som titeln visar.."under arbete" .. Men å andra sidan så är det väldigt många som behöver konstruktiv kritik.. Sista gången jag postar något verk.. Hej då.
 3. Håller på med en video för tillfället.. Det saknas "story" material så har därför gjort en promo så länge.
 4. Väldigt bra! Men glöm inte att lägga lika mycket energi på ljudupptagning vid dialog! =)
 5. HVX201 Hmm 33fps.. Undrar i vilket syfte.. det blir visserligen en viss hastighetsförminskning i bild men inte mycket.
 6. Här har du en som jag gjort. . Låten går i dubbla hastigheten och sedan halverad i premiere, 50frames per sekund är ett måste! Du kan inte filma normalt progressive eller i" och sedan halvera, då får du "12,5" bilder per sekund vilket blir kass slowmo" http://www.vimeo.com/2137110
 7. Tja Tv bolagen antar jag att du menar ZTV o mtv.. ?? Om.. så använder de sig inte av HD utan sänder material på DigiBeta, M.a.o DV- 4:3 el 16:9 Annars är enda möjligheten att kontakta bolaget du riktar in dig på eftersom alla bolag har olika krav. Peace!
 8. Briljant! Humor! =) I like.. Tror inte det blivit roligare om du gjort det själv. Humorn ligger just i att du censurerar något som en annan får hitta på vad de säger. =)
 9. Ljudet är inte "mastrat" men vore kul om du visste mer exakt vad som "inte stämmer" =)
 10. Nice.. Dock så blir det lite mycket olika miljöer som gör det lite rörigt och den röda tråden blir inte så klar som jag hade gillat det =) Först en blå bakgrund, sedan ut i rymden med en planetexplosion alá Andrew Cramer ;) och sedan kommer skidmiljöerna. Vilket för övrigt är väldigt snyggt gjort. Men jag hade sett att ni bara hållt er till de miljöerna i slutet för att man inte skall bli förvirrad. Annars.. NICE! Vad gäller vimeo så skall man ladda upp ett klipp med 1280*720 med SQUARE PIXLE ratio för att få HD 16:9 (va nu Hd har med saken att göra på nätet, igentligen, men det är en annan diskussion)
 11. janneck

  Willy

  Ser mer ut som om det var ett stativ ni byggt.. =)
 12. en dags arbete ungf. Allt gjort i AE, Logic audio, Premiere
 13. Dessvärre P.g.a. den lilla skärmen.. =)
 14. Nyligen färdigproducerade videon till Golden Deluxe singel "One night stand" .. enjoy! =)
×
×
 • Create New...