Jump to content

stängerniredan

Members
 • Posts

  173
 • Joined

stängerniredan's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Vi släpper med jämna mellanrum lite roliga filmer utanför arbetet under namnet Super video pros: Här är en film vi kallar Why I'm late Tog typ 4 dagar att göra filmen från idé till uppladdning. Gå gärna in och subscriba på vår kanal!
 2. Tack så mycket! Imorgon får jag veta hur det har gått. Tyvärr går det inte att rösta då det är helt upp till PS och sucker punch (utvecklarna) vem som vinner. Jag och typ 12 andra tävlande fick 20000 kr var i budget.
 3. Verkar fin, hur är den på 0.95? Suddig? Har funderat på att köpa lite primes till min BMPCC, men den är ju hyssat dyr jämnfört med vintagelinserna som finns på marknaden.
 4. Hej! Gjorde denna filmen till en tävling för Playstation och spelet infamous. Fick en mindre budget av PS. Tävlingen avgörs nästa vecka. Filmad på BMPCC 3d: Cinema 4d +vray Comp: AE Grade: Davinci Även lite filmconvert gryn som inte syns i den upplösningen. MOFILM: Video
 5. Tackar! Effekterna är gjorda i både cinema 4d och AE. Trackingen gjordes helt AE faktiskt i och med att det inte var så svåra solves. Gubbengrus: Ja den är fet :)
 6. Hej allihopa! Här kommer senaste filmen som vi gjorde åt Tv6play's nya serie Ninjas in Pyjamas. Pablo här på forumet hjälpte till å körde fotot med sin black magic och Mövirigg.
 7. Hej! Vi ställde upp i en tävling hostad av FreddieW. Alla hade 6 dagar på sig att göra filmen. Följande saker var tvunget att vara med: 1. En paj 2. En katt 3. ett kännt filmcitat Såhär blev vårat bidrag: Filmat med en black magic cinema pocket. Imorrn börjar röstningen! Två stycken vinner ett red scarlet paket!
 8. Snyggt! Du får gärna berätta vad som gjordes! Fågeln? Mer slask från däcken? Sky replacement? Tagit bort saker?
 9. Här kommer denna veckas film för vår nya kanal supervideopros:
 10. Ja alltså, vi fick tillgång till låna hela marinan gratis, om vi inte hade fått det så hade det ju kostat skjortan såklart. :)
 11. Vi spelade in en liten miami vice inspirerad actionkortfilm för en månad sedan. "The 80's action pilot that never got aired" Noll spänn i budget, inget manus, allt blev improviserat på plats.
 12. Hejsan! Här kommer en liten trailer till vår youtubekanal där vi kommer lägga upp lite roliga film varje vecka!
 13. Tack för alla kommentarer! Ska se om jag kan dra ihop en tutorial när jag hinner. Här kommer ett test till!
 14. Ser riktigt fint ut! Vad ljussatte ni med?
×
×
 • Create New...