Jump to content

Mr.Man

Members
  • Content Count

    757
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by Mr.Man

  1. Det går säkert att bygga ett hus med enbart ett verktyg, men blir det bra eller effektivt?
  2. Jag gillar inte det generella begreppet konst vidare mycket, men för mej har det inte med uttrycksformen att göra utan mer om det lyckas väcka känslor och eftertanke hos mej. En bra komposition är ett verk som blir mer än bara beståndsdelarna tillsammans (1+1=3) vare sig det gäller musik eller film. Det är så jag resonerar iaf.
  3. Ja om man vill att bara skuggor och mörkare partier ska ska utgöra höjdskillnaden, då funkar det . Men vill man att tex fönster ska se ut som glas får man ju fixa en map för dom också.
  4. Sånt fixar du lätt i tex. photoshop, du ska väl ändå fixa bump/specular maps till fasaderna.
  5. Nej inte den låten utan " When the man comes around".
  6. Jag tycker låten ibörjan på nya Dawn of the dead av Jonny Cash passade mycket bra. Nåt i den stilen kanske.
  7. Om du klickar ur hänglåset (ignore event grouping) och "ctrl drar" i klippet så hänger ljudet med.
  8. Lägg på en "skin modifier" på din gubbe och adda benen
  9. Du kanske har råkat lagt effekten på preview fönstret eller på spåret istället för själva klippet.
  10. Haha! Det är ju kul med heta diskussioner! Jag tror fortfarande att du hittat på namnet själv :) vilket är kreativt men inte vidare smart om man vill att andra ska förstå vad man menar.
  11. Du använder "falling away from ourself-effekten" som om det vore något vedertaget, jag har bara hört dej nämna det förut, google ger mej inget svar heller. Är det ett vedertaget utryck som jag missat helt?
  12. Jepp! "Big stranger rodeo" är en modern klassiker :)
  13. eftersom du inte orkar så gjorde jag en sökning åt dig! http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?t=14307&highlight=vegas+ljud
  14. Shake är väl inte ett 3d program? Jag skulle gissa på maya då det är stort inom film, men med rätt människor bakom spakarna så spelar inte programmen så stor roll. Sen brukar det vara fler en ett "sfx hus" som är inblandade i såhär stora produktioner.
  15. Mr.Man

    Full HD?

    Inte läst E.24 idag? ;) http://www.e24.se/dynamiskt/prylar/did_15444916.asp
  16. Sandområde inte sandlåda. Tror det var där missförståndet uppstod.
  17. Ärligt talat fattar jag inte mycket av dina inlägg, vilket är trist eftersom du verkar ha så mycket att komma med! Kan du formulera dig lite mer lättbegripligt så att även jag förstår. Tack på förhand.
  18. Självklart funkar din metod, och måste användas för extrem timelapse, men då underlättar det om man bara behöver göra det hälften så många gånger.
  19. Du kan kombinera playback rate med velocity envelope då får du ner det ytterligare. testade lite själv: fick ner 51s till 4s utan export import metoden.
  20. ligger det inte löst som default? annars är det en knapp du trycker på (hänglås tror jag) på videospåret. kan kolla hemma om du inte hittar.
  21. Har du öppnat handboken? I den står iaf att linsdiametern är 27mm http://www.inwarehouse.se/handbok/JVCGRD239sve.pdf
  22. Kul tråd! Hem o fota då... Varför inte utvekla tråden till "pimp my studio" där den värsta vinner en tangentsbordsdamsugare ;)
  23. Det är väl precis så man gör? (i max iaf) problemet är om man vill göra mer än standard formerna! I max kan du tom göra en kaffekanna genom några knapptryck.
  24. Lägg ditt filmklipp i enviroment! Vill du ha en bättre förklaring får du nog beskriva vad du vill göra bättre. det finns minst 100 sätt att göra allt på!
  25. Ser mycket bra ut! en modell antar jag, I vilken skala är den?
×
×
  • Create New...