Jump to content

WinsaPro

Members
 • Posts

  110
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Fredagen Den 13:e
 • Gear
  Har en Canon XM-2:a till den har jag en Röde VideoMic. Mjukvara: Pinnacle Studio 11, FXhome VisionLab & Particle Illusion 3.0
 • Interests
  Älgjakt och film

WinsaPro's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ja jag bränner inte själv en kompis gör det men han gör med socker jäst o vatten... utan hjortronsalt. Å de smakar då hyfsat :P Men nu ska vi inte gå allt för offtopic :) Eftersom du skulle använda skådespelare från kusten så kan ni ju säkert diskutera ihop er... med uttryck och så vidare. Och angående ordet "huvva" som har diskuterats före i denna tråd så brukar jag använda även huvva om nånting är jobbigt/tungt.
 2. Jag bor i en by med 130 inv i Tornedalen... Bondlurken nog dricker då jag hembränt å jagar älg o björn inte samtidigt dock :P Det finns ju säkert hur många olika norrlänningtyper som helst.... just därför måste du hitta en karaktär som passar in i just DIN film. Fasen vi har på gården 4 stycken skotrar även om det är fel i 3 av dem :D Sedan har vi en grävmaskin o en trakor. O vi har ingen firma eller så så ni bara vet...
 3. Jo det var nära men vilken avslutning på säsongen. De gav verkligen ALLT i de två sista matcherna. Samma här skulle också vilja ha Leksand och Brynäs i ES. Men jag tror inte att Brynäs fixar det faktiskt.
 4. Grattis till slutspelet! Håller på er där! Själv är man så otroligt glad att vi inte behöver spela kvalserien. Det blev ju en osannolik avslutning!
 5. I början ville jag göra komedi, skräck, fiske- och jaktfilmer. Men efter ett tag tappade jag intresset för skräck och komedi så nu blir det mest fiske- och jaktfilmer. När jag gör jaktfilmer så blir det oftast att filma på älgjakten. Bland annat eftersom det är vår största jakt i sverige och nästan alla jägare jagar älg, vissa kanske bara en vecka varje år och andra jagar tills jakten är slut.
 6. Intressant tråd! Är ju en fantast av Friday filmerna. Det är väl klart att Jason är hårdast, med sin machete. Freddy har ju bra små söta knivar;). Sen ska det ju tydligen komma en ny film att lägga till i sin Fredagen den 13e-samling: http://www.fridaythe13thfilms.com/films/newfriday.html
 7. Låter som Luleå. Vi spelar skit bra i tre raka matcher o man känner verkligen att laget är riktigt på gång när man spöar FBK med 7-2. O man förväntar sig att man utan nå mindre problem ska vinna över SSK, vad händer? Luleå förlorar med 4-1. Man skapar knappt nån målchans i matchen. Jag blir aldrig klok på detta lag.
 8. Om vi tar scenariot att du hoppar av... vad skulle du göra istället?
 9. Det var det jag också misstänkte...
 10. Vad är det för sorts filer?
 11. Tänk att det kunde vara så roligt. Har väl aldrig sagt att det är nån klassiker från 40 talet. Det enda jag kan säga är att jag har ett fruktansvärt dåligt minne. Men tack för hjälpen.
 12. Ser "Flykten från Alcatraz" på TV4. Kommer då på att tänka på en film jag har sett som handlar om Alcatraz. Men kommer inte på namnet på filmen. Det är då ni kommer in. Tror att handligen var något som detta: Alcatraz har varit stängt ett bra tag. Tror att det var terrorister som tog över ön o Alcatraz. Då ska nån sorts insatsstyrka försöka ta sig in i fängelset med hjälp av en ex fånge som hade brutit sig ut ur fängelset en gång i tiden. Jag är inte riktigt säker om handligen är exakt som jag beskriver den men vad ska man göra när minnet sviker en... Nån som vet namnet på filmen?
 13. Inte så dåligt tippat nu efter ca halva serien... Modo har ju med Brynäs verkligen underpresterat medans Djurgården har spelat mycket bättre än vad jag trodde, jag har helt klart underskattat dem. Brynäs har jag tippat ganska bra. Medans jag har överskattat Modo. Mycket av serien kvar men jag är hittills nöjd med mitt tips. Ditt tips är åt helvete, haha:D! Just nu iallafall är Brynäs mycket längre ner än ditt tips o vi båda har underskattat Djurgården. Miettinen måste ju ha spelat bättre hittills än vad du trodde. Han har faktiskt också överraskat på mig något har gjort det klart godkänt hittills. Å Lavander från Björklöven verkar ju just nu vara det bästa värvningen! Han kämpar o sliter för laget varje match. Mycket kvar av serien som sagt...
 14. Haha:D Ni har slagit oss så många gånger under 2000-talet så vi måste ju få njuta när vi får vinna i "omöjliga" Scandinavium.
 15. Hämnd! 6-0 till LHF i Scandinavium! Det trodde man inte förre matchen o inte heller efter de första 18 minuterna. Nu kanske Scandinavium-spöket är bort för evigt...
×
×
 • Create New...