Jump to content

RuNe

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Fan va coolt megawatti, drog hem din tutorial och kollade på den nyss, men har inte försökt mig på nåt än. Skulle gärna se mer grejer du gjort om det skulle va så :)
 2. Tack för alla svaren :) Mega99: Verkade jävligt schysst den där plug-inen, får kolla på det där. megawatti: Har inte läst ditt svar så noggrant, mest skummat igenom det, men det låter lovande, ska se vad jag kan göra :)
 3. Hej Det är så att jag vill spränga underdelen av ett torn, och sen ska resten av tornet välta ner på marken. Det jag undrar är hur man kan göra detta, utan att animera allt för hand, snarare använda sig av typ Deflector och Gravity eller likande... hoppas ni fattar vad jag menar :P Är inte så sjukt bra på 3Ds max (som är vad jag använder mig av) så försök gärna förklara relativt enkelt. Lite luddigt förklarat så jag hoppas bilderna kanske förtydligar det hela något.
 4. Hej Jag tängte ta två frågor i samma ämne så.. Fårsta frågan är; vet nån nån bra sida får tutorials till 3ds max? förutom 3dbuzz, och hällst video totorials ska jag tillägga. Andra frågan är; vad ska man ha för inställningar i Vue så att det blir så bra kvalitet som möjligt? ja vet att man ska använda GI rendering men de blir ändå inte riktigt så bra som jag vill ha de, nån som vet lr har nån länk till nån tutorial lr nått?
 5. De står Förbeställ nu, ju
 6. Hej Ja undrar om nån vet när nya AE cs3 kommer ut som fullverision, hittar inte nått på Adobes hemsida
 7. Tackar JoeyC, de va precis vad ja sökte
 8. hej Fins det nått ljudprogram som typ Garageband till Mac som de fins färdiga melodier i som man kan sätta ihop, till PC? Hoppas ni fattar
 9. RuNe

  Bond blod

  Fins flera liter i kroppen ska du se ;P
 10. Hej Kan man på nått sätt göra så att ljudet som är till klippet ligger löst i vegas 7 eller måste det sitta ihop med filmen?
 11. RuNe

  Bond blod

  Ne de har du rätt i, men ja undra bara om de gick å göra i AE å isof hur man gör
 12. RuNe

  Bond blod

  Nej ja inte uppnå samma resultat som i filmen ja bara undrar hur man gör sånt blod om rinner på linsen?
×
×
 • Create New...