Jump to content

T-kock

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

Everything posted by T-kock

 1. Har börjat lite smått med förberedelserna för en fortsättning eller remake i fullständig version. Återkommer när manusarbetet är påbörjat :)
 2. Riktigt snyggt, dock tappade du mig efter c:a 4 minuter. Kan bero på att klockan är tre på natten, kan bero på att jag inte fått en snus på 12 timmar, kan bero på att jag är bakis. Jag blev iaf. rätt så uttråkad.
 3. Musiken är original :) Angående rösterna så håller jag med, blev själv inte nöjd men vi hade inget annat val än att köra på det vi hade, lipsyncen var tvungen att bli klar och hade vi dragit på några andra röster i efterhand hade det med största sannolikhet förstört syncen totalt. P.g.a tidsbrist så blev det liksom vi själva som stog för all voice acting... Och ja, det kunde varit bättre. Angående att generalen skulle likna Saddam så har det inte ens slagit mig förrän du nämnde det :D Och vad gäller flaggorna så hade jag från början tänkt mig nån bastardisering av den japanska flaggan. Uppenba
 4. Kan även passa på att påpeka det faktum att detta endast är slutprodukten för projektarbeteskursen, inte den slutliga filmen, ifall ni undrar varför det dyker upp lite "FX:smoke" och liknande texter lite här och var i filmen. EDIT: En version med bättre kvalitet kommer upp så småningom.
 5. Cider - Volume 1 (6:23) Filmen handlar om ett krig mellan äpplen och päron, eller i denna första del om själva upprinnelsen till kriget. Länk: http://img76.imageshack.us/img76/2010/fightft2.th.jpghttp://img76.imageshack.us/img76/1200/grannysmithul5.th.jpghttp://img482.imageshack.us/img482/1728/gravensteinerbr1.th.jpg Format: Flash Längd: 6 min, 23 sek Storlek: - Utrustning: Corel Painter, Adobe AfterEffects, Toonboom Studio, Macromedia Flash, Adobe Audition, Adobe Photoshop m.fl. Nu är den äntligen klar :) Filmen som jag började på för två år sen med tanken att den skul
 6. Isåfall så är inte din åsikt i någonting öht. i livet värd att ta på allvar.
 7. Delbert Grady är ingen lammunge han heller.
 8. Läskigast är ju de harmlösa "monstrena". Typ systrarna i the Shining.
 9. [citat=Jawo] Denna tyckte jag var bättre, mycket bättre skådisar med.[/citat] Är väl typ samma som gjort den?
 10. Jag tycker det vore kul med typ vägbeskrivningar och liknande till de övergivna husen/platserna.
 11. [citat=adrianbanan]märk ord[/citat] Vadå märk ord? Det är inte så att du skrev typ unniform eller uneform... Det du skrev var så helt åt helvete fel att man var tvungen att rätta dig. Och dessutom, om folk aldrig skulle märka ord och låtsas som ingenting så skulle det ju knappast hjälpa dem som inte stavar lika bra.
 12. Med 80 procents sannolikhet så kommer den säkert likna de nya avsnitten som går på Cartoon Network, och då kan det tyvärr inte bli annat än katastrof :/
 13. Turtles! :D Stör mig dock på att de ser så jävla spinkiga ut, de ska ju vara lite rultiga av all pizza. Sen hatar jag för övrigt den nya stilen de har fått när de ska se typ... tuffa(?) ut. Kan de inte gå tillbaks till den gamla goda tiden? Leviant: Turtlarna ska ju vara goofy, annars är de inte Turtles.
 14. Hur får man ordet uniform till att bli ungeform? Det är ju liksom inte så att uttalet ens liknar ungeform.
 15. [citat=Anna_Dea] Bästa kompositören enligt mig är Nobuo Uematsu.[/citat] Kan faktiskt inte annat än att hålla med.
 16. T-kock

  Piratbyrån!

  Jag laddar ner film pga det helt och hållet usla utbudet hos svenska biografer. Jag menar, man visar filmer som Gothika och White Chicks på bio men inte Shaun of the Dead eller exempelvis Freddy vs. Jason (som SF för övrigt ej ansåg vara kommersiellt gångbar i Sverige, tji fick dem när Freddy vs. Jason seglade upp på toppen av förbokningslistorna på majoriteten av de stora svenska filmbutikerna på nätet) Att Freddy vs. Jason sedan visade sig vara en skitfilm är ju en sak (Fast det är ju trots allt Freddy vs. Jason, så det spelar ju inte någon roll), men grejen är den att man tvingas till att l
 17. Det där ondskanklippet var ju så tråkigt så att man kan dö.
 18. [citat=bärran]Hej Jag har ett problem som jag upplever jäkligt irriterande och det är att datumet visas på den färdigredigerade filmen när jag fört över den till DVD eller minDV. När jag spelar upp den i monitorfönstret på datorn syns inte datumet och inte på vissa DVD spelare. Jag har en Canon XM1 där jag kan välja att inte visa datumet, men det hjälper inte. Fungerar kameran som den ska om jag tar bort batteriet som sköter datum och klockslag. Tacksam för svar bärran[/citat] Vad redigerar du i för program?
 19. Själv brukar jag aldrig försöka tvinga fram något, går oftast åt helvete då (eller så tröttnar man halvvägs), utan jag brukar låta idéerna komma när de kommer helt enkelt. Fast det har väl kanske inte så mycket med inspiration att göra. Min inspiration är det vardagliga livet, småsaker kan ändra det helt och hållet medan stora saker och händelser ofta inte berör det speciellt mycket. Hur reagerar människor när de utsätts för olika situationer? På vilket sätt påverkas personen av miljön den lever i osv.
 20. [citat=DanyaelX]Det löjliga är att det verkar vara billigare att köpa dubbel8 film än super8 De priser jag har sett på super8 i sverige ligger på runt 190-250kr Dubbel8 kan man köpa från tyskland för 10€ Fult värrre =) Chris[/citat] På tal om det, var kan man få tag på super8-film i Sverige? :)
 21. Var och hämtade paketet idag. Att kameran aldrig varit använd kan mycket väl vara sant med tanke på att batterierna som satt i hade ett bäst före-datum från nån gång i början av 70-talet :D Ska iväg till Claes Ohlson nån dag och köpa nya.
 22. [citat=Cjwk]hahaha, snacka om att förbruka hela årets otur på en kväll. men en tusing på poker är väl inte bara otur utan kanske lite dumdristigt, eftersom man i slutändan vet att utdragningar en dålig dag bara kan sluta på ett sätt. Hoppas du kan njuta de 363 dagarna av tur nu då![/citat] Jo, det var väl lite dumt också, men åkte på en äckelbadbeat (Kåk, tre ess och två 2or mot fyrtal i tvåor) så det var väl mest otur ;)
×
×
 • Create New...