Jump to content

Anders.k

Members
 • Posts

  41
 • Joined

Personlig information

 • City
  södertälje
 • Name
  Anders

Filmskapande

 • Influences
  alla B-skräck filmer...
 • Interests
  HORROR MOVIE göra film

Anders.k's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Oj då.. glömde att endra texten.. först fick den inte plats när jag skulle lägga upp den.. så jag gjorde den mindre.. hehe.. Okey kanske inte världens bästa manus.. men en början... har lite svårt för det där när skådisarna ska prata.. blir endå inte bra.. och sen är det nog lättare för den som gjort manuset.. Men tacksam endå... för svaren..
 2. nja tror inte att det går i Pinnacle Studio 9. kör det själv. men det finns rätt många andra effekt program.. kolla runt på forumet..
 3. Hejsan... är det nån som vet om jag kan ändra upplösningen på min digital kamera! när man ska ta foto? stilbilder? manualen har tyvär kommit bort. jag har en Panasonic NVS-DS65 hittar inte några menyer om just detta i kameran... Det kanske inte går. det enda som står när jag ska fota.. picture 94 640 vet inte riktigt vad dom betyder om jag kan ta 94 bilder? storleken på bilderna blir runt 60 till 70.. har nog lite med zoom att göra..när man tar bilden... Mvh Anders.
 4. Okey.. Men folk som gör film musik kanske inte vill dela med sig av sin musik.. och som amatör har man inga pengar att köpa av någon som gör film musik.. för dom som gör det kanske vill känna lite på det.. vad vet jag...? men tack för svaret.. nu vet jag lite bättre..
 5. Hejsan... är det nån som vet om jag kan ändra upplösningen på min digital kamera! när man ska ta foto? stilbilder? manualen har tyvär kommit bort. jag har en Panasonic NVS-DS65 hittar inte några menyer om just detta i kameran...
 6. hej alla glada filmare! tänkte bara höra! om jag gör en film privat.. kan jag då använda all sårts musik.. men om jag ska vissa den för er alla på forumet.. måste jag då ha egen musik som inte är tagen från nån..
 7. vet någon vart det finns. vill ha ett ljud där fåglar blr rädda när do sitter i ett träd och sen flyger alla iväg? nån som hänger med?
 8. hej igen.. visst går det att föra över till DVband..men vet ej hur.. Men jag ville bara få in VHS till datan... så man kan få det på DVD sedan.. funka jätte bra.. tog ett tag att komma på hur man skulle göra men det gick... sen tog jag å klippte dom och fixa till mina gamla filmer i pinnacle 9.
 9. hejsan tänkte bara höra om någon vet hur man gör skott märken på plåt å liknade? jag vet att det finns effekter för sånt typ AlamDv.. men hur gjorde dom för i filmer titta på en gammal film här om dagen,, en james bond film. kan det vara så att cameran är på samma ställe å att man klipper och slår en bukla för varje skott?? någon som vet? Mvh Anders
 10. Fick det att funka.. var ju inte så svårt hihi... lätt som en plätt....
 11. hihi nu är jag här igen.. nu funkar det. men har ett problem till nu kommer det ingen färg. någon som vet? det är ju färg när jag använder min video camera
 12. Så nu har testat mig fram. men det händer inte mycket.. tror jag fått in det i pinnacle nu.. men det kommer ingen bild eller ljud. men den känner av att det är s-video nu! men när jag tar å startar capture. så går det igång med det är ingen bild? någon som vet vad det är för fel då?
 13. kollade lite på mitt kort i datan men jag har visst sakt fel fanns visst inga ljud ingångar. så här ser mitt kort ut! ¤ 0- video in ¤ 0- video out ()- Firewire om ni förstår?
 14. okey. ska försöka mig på det. Men hur spelas filmen upp i pinnacle? jag vill Redigera mina filmer i pinnacle.
×
×
 • Create New...