Jump to content

T-kock

Members
 • Posts

  298
 • Joined

Personlig information

 • City
  Vasastan, Stockholm
 • Job/title
  Personlig assistent/hamburgervändare

Filmskapande

 • Influences
  Martin Scorsese, Kubrick m.fl.
 • Interests
  Utforska min säng

T-kock's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Har börjat lite smått med förberedelserna för en fortsättning eller remake i fullständig version. Återkommer när manusarbetet är påbörjat :)
 2. Riktigt snyggt, dock tappade du mig efter c:a 4 minuter. Kan bero på att klockan är tre på natten, kan bero på att jag inte fått en snus på 12 timmar, kan bero på att jag är bakis. Jag blev iaf. rätt så uttråkad.
 3. Musiken är original :) Angående rösterna så håller jag med, blev själv inte nöjd men vi hade inget annat val än att köra på det vi hade, lipsyncen var tvungen att bli klar och hade vi dragit på några andra röster i efterhand hade det med största sannolikhet förstört syncen totalt. P.g.a tidsbrist så blev det liksom vi själva som stog för all voice acting... Och ja, det kunde varit bättre. Angående att generalen skulle likna Saddam så har det inte ens slagit mig förrän du nämnde det :D Och vad gäller flaggorna så hade jag från början tänkt mig nån bastardisering av den japanska flaggan. Uppenbarligen missade jag att framföra det till de andra ;) Den scenen improviserades för övrigt fram helt och hållet några dagar innan vår deadline. Och det där med Herrljunga Cider så lades det in när jag skrev manuset för att jag vid tillfället satt och drack Herrljunga Cider. Det fick vara med som en liten referens typ, liksom Animal Mother och Joker (Full Metal Jacket). Lite ointressant fakta är att flera äpplen i filmen är döpta efter olika typer av äpplen. Generalen efter Gravensteiner, Granny Smith och Smith efter, håll i hatten, Granny Smith. Sist men inte minst så är Hampus, glasögonormen i militärbasen, också en äppelsort. Ber i förhand om ursäkt för bristen av sammanhang i texten. Kan lätt bli så när man varit vaken för länge.
 4. Kan även passa på att påpeka det faktum att detta endast är slutprodukten för projektarbeteskursen, inte den slutliga filmen, ifall ni undrar varför det dyker upp lite "FX:smoke" och liknande texter lite här och var i filmen. EDIT: En version med bättre kvalitet kommer upp så småningom.
 5. Cider - Volume 1 (6:23) Filmen handlar om ett krig mellan äpplen och päron, eller i denna första del om själva upprinnelsen till kriget. Länk: http://img76.imageshack.us/img76/2010/fightft2.th.jpghttp://img76.imageshack.us/img76/1200/grannysmithul5.th.jpghttp://img482.imageshack.us/img482/1728/gravensteinerbr1.th.jpg Format: Flash Längd: 6 min, 23 sek Storlek: - Utrustning: Corel Painter, Adobe AfterEffects, Toonboom Studio, Macromedia Flash, Adobe Audition, Adobe Photoshop m.fl. Nu är den äntligen klar :) Filmen som jag började på för två år sen med tanken att den skulle bli 3D-animerad men som lades ner ungefär lika snabbt. När det var dags för projektarbete i trean ville jag göra en 2d-animerad film och här är resultatet!
 6. Isåfall så är inte din åsikt i någonting öht. i livet värd att ta på allvar.
 7. Delbert Grady är ingen lammunge han heller.
 8. Läskigast är ju de harmlösa "monstrena". Typ systrarna i the Shining.
 9. [citat=Jawo] Denna tyckte jag var bättre, mycket bättre skådisar med.[/citat] Är väl typ samma som gjort den?
 10. Jag tycker det vore kul med typ vägbeskrivningar och liknande till de övergivna husen/platserna.
 11. [citat=adrianbanan]märk ord[/citat] Vadå märk ord? Det är inte så att du skrev typ unniform eller uneform... Det du skrev var så helt åt helvete fel att man var tvungen att rätta dig. Och dessutom, om folk aldrig skulle märka ord och låtsas som ingenting så skulle det ju knappast hjälpa dem som inte stavar lika bra.
 12. Med 80 procents sannolikhet så kommer den säkert likna de nya avsnitten som går på Cartoon Network, och då kan det tyvärr inte bli annat än katastrof :/
×
×
 • Create New...