Jump to content

MachoDuck

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

Everything posted by MachoDuck

 1. Undrar egentligen bara 2 saker: Var fick ni alla ljudeffekter ifrån? Letat efter liknande men hittar inget. Hur gör ni för att få snygg slowmotion? har ni en 60 fps kamera eller använder ni nåt program? Najs film för övrigt.
 2. haha ja vad ska han kasta?
 3. kanske kan du blåsa med nån hårtork eller fläkt på boken.. så har du antingen limmat eller satt på en tyngd på baksidan av pappret så att pappret det ska stanna på inte kan blåsas iväg.
 4. alla?:O ["CCompCmd"] - blir väldigt konstig då ju:(
 5. nej 15 minuter är filmen:P måste varit nåt fel för filen blev 19GB i .mov och 23GB i .avi .. men men.. Men nu löste det sig, vi använde MPEG2 som max_h säger och det fungerade bra, det var just det vi letade efter men lite jobbigt att leta sig fram till för vi hade ingen aning. Men det känns bra om du säger att det är det man brukar använda.
 6. Vi har en film som vi har lagt in i after effects för att lägga på filter mm. Om vi renderar ut filmen som .mov så blir filen 19 GB och vi ska bränna ut den på en dvd-skiva så det fungerade inte så bra. Är det någon snäll människa som vet vilken slags fil som är bäst att rendera filmen som, utan att förlora någon färg eller bildkvalité? Den skall även få plats på dvd-skiva. Svar snabbt vore snällt då arbetet skall vara inne imorgon.
 7. jag har praoat på Åse-glass. Det var "skoj"
 8. Ännu snabbare går det om du först sätter första keyframen, flyttar till slutet av klippet, eller dit maskninen slutar och sätter en ny keyframe. Om personen bara går rakt över funkar det ibland utan att pilla mer, men annars så skär du av tidslinjen på hälften varje gång och flyttar rätt masken, tills det ser bra ut. på detta sättt slipper du sitta med varje frame o pilla, det tar väldans lång tid. Ibland. Onödigt jobb i alla fall.
 9. Hur kan du inte tycka djursex är sött????? "all kärlek är kärlek" som man säger..
 10. 5 fick jag bara varav 3 var av mig själv:(:(:( BRA FILM btw! Gillar känslan, filmen känns så äkta, den berör, längtar redan efter 2an!!
 11. ta en riktig cigarett.. andas in o släng iväg sen blåser du ut röken.. o det är ju inte farligt..eller vänta till det är kisskallt ute, som idag och andas på.. edit: ta en vattenpipa och dra ett halsbloss.. för det är jätteofarligt.. och funkar:)
 12. "Chest of madness!" "The cruelty of Tom Bombadil" "Whenever I sleep" "Santa of doom" "The way of life - the evil orphan" :D
 13. najs..gött skillat med fokusskiftningarna..du själv som gjort de eller?
 14. after effects till alla effekter, o premiere till de andra.. texten i början after effects också.. haha vet orka inte göra klart filmen så vi började sjunga istället, o ingen kunde låten så värsta bra.. heh.:)
 15. japp, vet men vi lovade att göra klart den innan vi gick o la oss så vi orkade itne lägga ner så mycket tid på det mesta.. jao visst ä'r det
 16. Denna filmen gjorde jag och en kompis en kväll när vi inte hade något bättre för oss, dvs: den har ingen handling och är bara konstig, lite som en test av effekter (vilka för det mesta är lite sådär halvbra va:\). Men dock, ändå så bra, finns det några få som tycker. Kolla och säg gärna vad ni tycker, alltid skoj med kommentarer. http://img31.imagevenue.com/loc191/th_30066_vlcsnap_66059jp_122_191lo.jpg http://img138.imagevenue.com/loc23/th_30070_vlcsnap_65126jp_122_23lo.jpg http://img126.imagevenue.com/loc79/th_30075_vlcsnap_65367_122_79lo.jpg Längd: 2:50 minuter Storlek: st
 17. OM du ska gå igenom väggarna "åt sidan" som i din film skulle man väl kanske kunna lägga på en linear wipe(?) tror jag det heter och lägga på lite fether och sedan wipea in nästa scen från samma håll. det borde nog funka lite bra iallafall..
 18. Walter: Nja sådär fin va.. vad har du gjort? ritat en bild o fadeat(?) in och ut den..Men pilla lite mer med den så blir den nog kanonfin:)
 19. hmm..hur menar du då? att man ska maska runt de delar av personen man vill ska synas varje frame? lite svårt o veta exakt hur mycket av personen som sticker ut hela tiden..måste finnas något lättare och snyggare sätt:\..? och sen så vill jag inte att personen skall komma ut ur en dörr...
×
×
 • Create New...