Jump to content

Sam o Rai

Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Days Won

  1

Sam o Rai last won the day on April 3 2007

Sam o Rai had the most liked content!

Sam o Rai's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

13

Reputation

 1. Haha, RÄTT! Du är bäst Faggot. Angående filmen. Vill du ha med någon stjärna? Typ Tom Cruise? Vi kan fixa han åt dig.
 2. Menar du oss eller?? Johan. Jag tycker att ditt manus har potential, verkligen bra skrivet. Men om du gav det till mig så skulle jag revolutionera världen. Kanske även universum. Du må vara ett geni, men ingen kan mäta sig med mig. Kanske ett samarbete?
 3. Hehehe! Vad snygg jag är! Rai är lika ful som vanligt. Vad ska man säga? Rolig inspelning var det. Filmen är väl bra för att vara gjord på 24 timmar, vi är grymma som skådisar iaf.
 4. Så igår var vi och såg 300. Första gången jag fått dricka alkohol i biografen, så jag var rätt så full. Rai däremot drack inte, han ville vara koncentrerad på filmen (mes). Här kommer nu våra recensioner, börjar med Rai’s. 300: Filmen börjar med att vi får se lite ur spartanernas uppväxt. Hur de går från nyfödd till värdig soldat av Sparta. Extremt snygga bilder blandas med mäktig musik. Filmen fortsätter i ett fint tempo och sätter en stil som fortgår genom hela filmen. Vi har en berättarröst som genom filmen berättar saker vi ser och inte ser, kan bli för mycket ibland. Filmen handlar sedan om Kung Leonidas och slaget vid Thermopyle. Kungen som spelas av Gerald Butler är perfekt rollsatt. Mäktigare person får man leta efter. Vill inte avslöja för mycket, men filmen har de häftigaste stridsscenerna jag någonsin sett. Brutalt och makalöst snyggt. Hela filmen funkar väldigt fint och jag kan lova er att ni kommer att gå ur biografen nöjda. Betyg: 5 av 5 /RAI 300: Filmen suger. Bilden var alldeles suddig och jag hörde knappt vad de sa. Varför är dom blåa för? Lite väl snott ifrån smurfarna. Jag kräktes 4 ggr pga all slowmotion. Betyg 1 av 5 /SAM Om ni går in på bloggen kan ni se en bild på mig och två av skådisarna som var med i salongen. Han till vänster är Gerald Butler som spelar Kung Leonidas. Råkade kräkas i den enes knä i mitten av filmen.
 5. Heja Munthe! Efter att ha kollat vad du uppnått på så små resurser så är du min idol! Grattis till samarbetet med Boll.
 6. Men vafan. Jag var ju seriös. Varför säger du bara till mig?
 7. Lost with Zombies Robinson Dead What would take with you to an island.......full of dead people!!!
 8. Bäst va att han satte på en hund. Hahaha.
 9. Hahaha! Bäst att han satte på en hund!
 10. Hehe din listige jäkel. Trodde du verkligen att jag skulle avslöja såna yrkeshemligheter? ;) Nej men, självklart är det som du säger. Väldigt subjektivt. Men jag hoppas du fattade vad jag menade utan att märka ord.
 11. Haha. 1 - 0 till gorse. För att skriva något i ämnet också då: Kvalitén på svenska manus är låg, tack vare att de flesta inte vågar ta ut svängarna. Gör något helsjukt på ett bra sätt, så ska ni få se på intressant och bra film.
×
×
 • Create New...