Jump to content

Spöa skiten ur Uwe Boll


_nemo_

Recommended Posts

Nu har du chansen. Om du är recensent på någon nätsida eller tidning och har gjort en negativ recension på en Uwe Boll-film under 2005, då har du chansen att få vara med i Uwe Bolls nya film POSTAL, du kommer att få möta honom i en boxningsmatch, matchen kommer att filmas och delar av den kommer förmodligen vara med i filmen. 10 Recensenter får chansen, det är riktig match vi pratar om, du får alltså knocka honom =) Skulle vara kul att se Orvar gå en match.

Link to comment
Share on other sites

Det skulle fan vara lite kul. Det är väl det Uwe hoppas på, att få spöa skiten ur 10 recensenter som snackat skit om honom, han är väl sugen på hämnd. Roligast skulle väl vara att få se Nils-Petter Sundgren få stryk ? =)

Link to comment
Share on other sites

[citat=TDA]Ronny Svensson iförd the gimpsuit, dropkickar Uwe till saligheten, det skulle vara underhållning! Då skulle t o m jag se Postal! :)[/citat]

 

Hahaha. Dom håller ju på och kör en kampanj att Harry Knowles från aintitcool ska ansöka om att köra en match. Det skulle också vara en syn =)

 

http://www.visi.com/~phantos/images/conpics_full/cv01d.jpg

 

För att göra den scenen extra bisarr så kan de ju ha på sig ballerinakläder.

Fast drömmen är ju att en svensk "känd" recensent får chansen, vilken svensk filmälskare vill inte se Uwe vs Orvar alt Ronny Svensson, eller så får Munthe övertala sin fru att åka dit och spöa honom :D.

Link to comment
Share on other sites

[citat=_nemo_]Hahaha. Dom håller ju på och kör en kampanj att Harry Knowles från aintitcool ska ansöka om att köra en match. Det skulle också vara en syn =)

 

http://www.visi.com/~phantos/images/conpics_full/cv01d.jpg

[/citat]

 

Hehehe, Harry Knowles plockar nog Uwe lätt, riktig killer instinct på den bilden. Så sjysst i remaken av Texas Chainsaw Massacre att han har en cameo som offer (Knowles alltså, inte Bollen).

 

Såg Emma Gray Munthe på Novemberfestivalen förra året och hon såg ganska liten ut. Så för att jämna ut oddsen föreslår jag att vi på Voodoo isåfall skramlar ihop lite slantar och beväpnar henne! Det är ju för en god sak. :)

Link to comment
Share on other sites

Harry Knowles... Jag kan inte få honom ur huvudet när jag tänker på Ignatius J.Reilly som är karaktär i Dumskallarnas Sammansvärjning. Det går bara inte, de är för mig samma person... Detta då med tanke på bilden ovan....

 

Vad gäller Uwe... Orvar har ju tunnat till sig och således inte så mycket hydda att lägga bakom sina anfall. Och alla på TV är korta. Hur lång är Uwe? Och hur fet?

 

Annars känns det poetiskt att skicka M A Numinen :)

Link to comment
Share on other sites

Jag kan jag intyga att även om Emma inte ser så stor ut så skulle hon sänka de flesta av sina kollegor i en blodig fistfight. Hon skulle nog kunna damma på Uwe riktigt rejält. Liten och blixsnabb och jäkligt ettrig är inte ett minus. Synd bara att hon inte har någonting emot Uwe.

 

Kul idé av Boll förresten. Jag har själv lekt med tanken några gånger. Orvar ville ju slå mig på käften i sin ZTV-recension av Hjärta av Sten en gång i tiden. Hade varit roligt att ge honom chansen. Hi hi. Jag gillar Uwes uppfriskande självdistans och integritet.

 

Skräpfilmskungen Fred Olen Ray brukar f ö på sin fritid extraknäcka som Mexikansk Brottare. Ni vet dom där som har trikåer och spejsig mask och heter saker som "El Diablo". Freds brottningsalias är "El Santo Negro J.R" eller "Sheik Ali Hassam". Grymt coolt.

Link to comment
Share on other sites

[citat=trancedanne]asså egentligen varför bryr sig människor så mycket om uwe? nämn något bra spel som är baserat på hans filmer? just det, de finns inga. hans kommande postal var knappast något höjdar spel heller, det var mest roligt för att man kunde pissa på människor osv[/citat]

 

Det finns nog en hel del fans därute till spelen han gör film av. House of the dead är ju en stor spelserie, Far Cry och likaså Alone in the dark också. Nu behöver ju dessa gamerfans egentligen inte se filmerna och att filmerna finns gör ju inte spelen sämre. Sen tror jag gamers tycker att Uwe ger spelbaserade filmer ett dåligt rykte och förhindrar att andra skulle göra bättre versioner. Fast personligen är jag tveksam till hela den här grejen med att göra film av spel.

 

Men egentligen är det väl ganska fånig att hålla på och dissa Uwe. Jag har faktiskt tagit till mig något som Munthe citerade från Cassavetes. Nu minns jag inte citatet ordagrant men innebörden var i alla fall, Om du gillar film, gillar jag dig. Det är väl en ganska bra devis för oss förhoppningsfulla filmskapare att leva med. Dessutom tycker jag faktiskt House of the Dead är ganska underhållande, hahaha.

 

Vidhåller dock att Ronny Svensson VS Uwe vore en celebrity deathmatch av rang. :)

Link to comment
Share on other sites

"I love anyone that can make a movie". Jag tror att vi som gjort långfilm har lite mer förstående för hur svårt det faktiskt är att göra film. Har man aldrig gjort någon är det otroligt enkelt att kritisera. Det var ungefär det Cassavetes menade. Kritiker vill ofta och gärna sätta skiljetecken mellan kritiskt hyllade filmare och "skräpfilmare". I verkligheten umgås vi filmare över kritikernas gränser och fack och har en ganska stor gemenskap och förståelse för varandra. Skulle inte förvåna mig en sekund om t ex Charlie Kaufman och Uwe Boll är skitbra kompisar.

 

Ronny mot Uwe? Alltså - Uwe är ju boxare. Ronny är visserligen lång och Uwe kort men jag har svårt att tänka mig att Ronny skulle stå upp särskilt länge. Uwe har garanterat nyp i nävarna. Sedan måste man tänka på att Uwe är självfinansierande filmregissör. En människorsort som har starkare motivation, envishet och övertygelse om sina egna möjligheter än de flesta människor. Det är svårt att möta en sån fighter och klara sig.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Munthe]"I love anyone that can make a movie". Jag tror att vi som gjort långfilm har lite mer förstående för hur svårt det faktiskt är att göra film. [/citat]

 

Så var det ja. Kan väl bara instämma i det du säger. Själv har jag inte gjort något annat än kortfilmer. Men det är ju väldigt, väldigt svårt att lyckas ro iland en sådan på alla plan så en långfilm måste ju vara värre. Att lyckas göra filmen levande när man som amatör/independent dessutom måste hålla i tusen andra delar är väl det som jag upplever som svårast. Förhoppningsvis ger övning färdighet.

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker det är smart av Uwe drar till med nåt sånt här. Det här är ju kul o väldigt strategiskt.:) Personligen gillar jag Uwe Boll!

 

Materialet med boxningsmatchen ska han ju använda i hans nya film.

 

Ska definitivt se matchen på internet.

 

Jag hejar på Uwe!

 

/Ola

Link to comment
Share on other sites

[citat=Munthe]Aha! Så du menar att det är ett marknadsföringsknep, Ola? ;)

 

...om det blir någon match. Tvivlar starkt på att någon intressant kritiker kommer att ställa upp.[/citat]

 

Ja.:) Dr Boll kör ju definitivt vidare på den publicitet an fått. Det är smart o visar också på självdistans. an kommer ju också förutom det bli en legend.

 

Man kan ju alltid oppas "orkar inte skriva den första bokstaven i det ordet, den mellan G o I" att nån ställer upp! I annat fall finns det säkert nån rejäl tungviktare från internet som Uwe kan spöa skiten ur.:)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Tänkte väcka den här tråden till liv igen för att berätta att jag skrivit på ett samarbetsavtal med Uwe Boll och hans tyska bolag Boll AG för en världslansering av min nästa film Year One. Boll kommer att börja sälja filmen i Cannes och sedan kommer dom att representera mig på alla stora filmmarknader.

 

Förhoppningsvis blir det här ett intressant svensk/tyskt samarbete som kommer att innebära en öppning för fler internationella produktioner här hemma. Det är segt att få hit kapital och intresse - men jag jobbar på det och samarbetet med Uwe Boll är ett viktigt steg på vägen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...