Jump to content

kalle112

Members
 • Posts

  513
 • Joined

 • Days Won

  1

kalle112 last won the day on April 5 2006

kalle112 had the most liked content!

kalle112's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

11

Reputation

 1. Hej!

  Nej, tyvärr det måste ha varit någon annan. Finns många Kalle =)

   

  Vänliga hälsningar/

   

  Kalle

 2. Det råkar inte vara så att du är samma Kalle som just sålt en Canon XH-A1 till mig? :-)

  //Joel Olofsson

 3. Någon som har tips på slang som man kan använda som räls?
 4. Jag brukar göra så men det svåra är att veta vilka egenskaper man ska titta efter. Jag har som sagt ingen aning om vad jag ska titta efter. Finns så många egenskaper... Finns det bättre stativ än dom i länkarna ovan (för max 3000)?
 5. Har kommit fram till att min budget ligger på max 3000 kr. Tror ni att den nedersta länken verkligen är det bästa man kan få för dom pengarna?
 6. Har kollat runt lite och hittade dom här. Vilken rekommenderas? Manfrotto 055XB + 701 HDV Manfrotto 055XB + 701 HDV - 2 499:- - Stativ - Japan Photo Sverige Manfrotto 190XDB + 128RC Manfrotto 190XDB + 128RC - Kamerastativ - Hitta lgsta pris, omdmen och information Manfrotto Stativkit 701RC2,745BK video DigiCom.nu - digitalkameror, videokameror, systemkameror, TV, video, DVD m.m. Passar dom ens Canon XH-A1?
 7. Har du tips på någon särskild modell? Stativ är inte min starka sida och det är en hel djungel där ute...
 8. Tack för tipset! Men kan man inte komma ner i lägre pris och ändå ha ett hyfsat bra stativ?
 9. Jag är ute efter ett stativ till en Canon XH-A1. Vilket är det billigaste alternativet utan att behöva oroa sig för att nåt går sönder?
 10. Hej! Kan man bränna filmer med HD upplösning (1920x1080) på en DVD-R eller DVD-RW skiva och hur gör man i så fall (länkar godtas också - hittade inga bra faktiskt)? Mina försök med premiere pro har lett till att filmen hackar eller inte ens kan startas upp i dvd:n.
 11. Bor i Stockholmstrakten. Jag tänkte också på det. Man kan ju köra med nåt vanligt tyg. Det behöver inte vara så perfekt.
 12. Känner ni till några bra ställen där man kan köpa kläder som man hade på sig under medeltiden och jesus tid? Se länkarna för exempel: Why did Jesus fold the linen burial cloth? - och tunikan: Bebo Design - Medeltid Bockstensmannens dräkt Det är till en nollbudget produktion. Så billigt som möjligt med andra ord. Behöver inte vara ett komplett set utan en stor duk som man kan krypa ihop i funkar också.
 13. Jag har 15 text-layers i min comp. Dessa layers är placerade precis över varandra i active camera. Jag vill nu skapa ett system där alla layers (en i taget!!) förstoras upp till centrum av bilden. Varje gång ett lager av text förstoras upp, ska texterna i bakgrunden sjunka i opacity från 100% till 15%. Samtidigt ska dessa texter i bakgrunden tintas till 25%. Därefter ska denna förstorade text återgå till sin position. När den gör det återställs "bakgrundstexterna" igen när det gäller opacity och tint. Sedan upprepas detta med nästa text layer osv... Finns det något sätt som jag kan göra det här på utan att göra det manuellt för varje layer. Det blir ganska många layers nämligen...
 14. TUSEN TACK! Precis vad jag letade efter!
 15. Finns det något script för AE CS 5.5 där man kan trimma flera compositions samtidigt? Jag har nämligen en massa precomps inne i en mastercomp. Denna mastercomp är just nu 15 sekunder. Jag vill göra den och alla precomps (och layers inuti dessa precomps) till 30 sekunder.
×
×
 • Create New...