Jump to content

MachoDuck

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  vänersborg
 • Name
  erik
 1. Undrar egentligen bara 2 saker: Var fick ni alla ljudeffekter ifrån? Letat efter liknande men hittar inget. Hur gör ni för att få snygg slowmotion? har ni en 60 fps kamera eller använder ni nåt program? Najs film för övrigt.
 2. haha ja vad ska han kasta?
 3. kanske kan du blåsa med nån hårtork eller fläkt på boken.. så har du antingen limmat eller satt på en tyngd på baksidan av pappret så att pappret det ska stanna på inte kan blåsas iväg.
 4. alla?:O ["CCompCmd"] - blir väldigt konstig då ju:(
 5. nej 15 minuter är filmen:P måste varit nåt fel för filen blev 19GB i .mov och 23GB i .avi .. men men.. Men nu löste det sig, vi använde MPEG2 som max_h säger och det fungerade bra, det var just det vi letade efter men lite jobbigt att leta sig fram till för vi hade ingen aning. Men det känns bra om du säger att det är det man brukar använda.
 6. Vi har en film som vi har lagt in i after effects för att lägga på filter mm. Om vi renderar ut filmen som .mov så blir filen 19 GB och vi ska bränna ut den på en dvd-skiva så det fungerade inte så bra. Är det någon snäll människa som vet vilken slags fil som är bäst att rendera filmen som, utan att förlora någon färg eller bildkvalité? Den skall även få plats på dvd-skiva. Svar snabbt vore snällt då arbetet skall vara inne imorgon.
 7. jag har praoat på Åse-glass. Det var "skoj"
 8. Ännu snabbare går det om du först sätter första keyframen, flyttar till slutet av klippet, eller dit maskninen slutar och sätter en ny keyframe. Om personen bara går rakt över funkar det ibland utan att pilla mer, men annars så skär du av tidslinjen på hälften varje gång och flyttar rätt masken, tills det ser bra ut. på detta sättt slipper du sitta med varje frame o pilla, det tar väldans lång tid. Ibland. Onödigt jobb i alla fall.
 9. Hur kan du inte tycka djursex är sött????? "all kärlek är kärlek" som man säger..
 10. 5 fick jag bara varav 3 var av mig själv:(:(:( BRA FILM btw! Gillar känslan, filmen känns så äkta, den berör, längtar redan efter 2an!!
 11. ta en riktig cigarett.. andas in o släng iväg sen blåser du ut röken.. o det är ju inte farligt..eller vänta till det är kisskallt ute, som idag och andas på.. edit: ta en vattenpipa och dra ett halsbloss.. för det är jätteofarligt.. och funkar:)
 12. "Chest of madness!" "The cruelty of Tom Bombadil" "Whenever I sleep" "Santa of doom" "The way of life - the evil orphan" :D
×
×
 • Create New...