Jump to content

darp

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Paris
 • Job/title
  Studerar
 • Name
  Daniel Olofsson

Filmskapande

 • Influences
  Will Ferrell - Som jag anser är världens bästa skådespelare samt humorist
 • Interests
  Älskar humor, se på film, skejta, festa, ta det lugnt
 1. Hej! I min nya film hade jag tänkt att en kille skall försöka ragga på en tjej genom att kasta den mot henne och hennes kompis. Problemet blir bara när han tar i något för hårt och spräcker ögonbrynet på henne. Hur gör jag för att få det blödande ögonbrynet att se så verkligt som möjligt ut? Med tanke på att det är hår så kan det väl bli svårt med att bygga upp ett sår med hjälp av vax? Någon som har en bra lösning?
 2. Riktigt bra idé det med kyrkogården! Tackar för den! Detsamma gäller den idén med byrån med fotona. Skall absolut tänka igenom något där.. För tillfället så har jag tagit bort allting med hans bror och visar att han bara är ensam liksom..
 3. Precision Motion: Okej, jag förstår nu hur du menar. Jag skall ändra på det och "radera" de oseriösa dialogerna precis i början vid presentationerna av karaktärerna.. Tror du att filmen fortfarande kan tas på halvt seriöst allvar ifall jag låter första scenen vara seriös medan låter de andra förbi oseriösa? Har första intrycket av karaktärerna en djup påverkan på publiken? John: Tack så mycket för kritiken! Det hjälper mycket mer än kommentarer som: "Det låter jättebra!" eller liknande. Angående berättarrösten så låter jag det ligga kvar lite vagt, eftersom jag inte vet ifall vi kommer ha r
 4. Gorse: Jag tror jag har förstått i alla fall.. Men det är en sak jag INTE förstår.. I många filmer jag har sett så finns det inget budskap med filmen, det liksom bara flyter igenom händelser.. Måste det finnas en god, en ond och ett mål i varje film? Jag tänker framförallt på Napoleon Dynamite. Visst, man kan tänka sig att alla är onda och oavsett hinder så skall han visa att han inte är så värdelös som alla tror. Men om man kollar filmen så är det en kille som bara "är" hela filmen igenom tills han tillslut dansar på skolavslutningen och blir älskad av alla. Bloody_Roses_94_: Tack så
 5. Du förstår mig bra! Vilken UNDERBAR idé! Skall genast försöka klämma in det i filmen.. Nu fick du mig motiverad! Tack! :)
 6. Nu förstår jag felet, ursäktar för det! Jag dubbelkollade inte ens i manuset, för jag förstod inte vad du menade :P Angående atmosfären så är det åter igen svårt att förklara.. Jag förstår verkligen hur du menar, och jag vill så himla gärna förklara det på bästa sätt. Har du sett Napoleon Dynamite? Ungefär den stämningen vill jag ha i filmen.. Hela staden känns död, och alla är mer eller mindre deppiga, men filmen är ändå hur rolig som helst! Om du inte har sett den så kanske du har sett Stranger than Fiction? Samma gäller där, förutom att den filmen inte är jätterolig..
 7. Jag gillar verkligen idén, men tyvärr så passar den inte in i filmens "stämning" om man nu kan kalla det så. Visst, en kille i filmen kommer försöka ta självmord, men det kommer inte vara speciellt dramatiskt. Därför passar inte våldtäkten in riktigt. Filmen jag gör är en drama/komedi (mest komedi) och historien du skrev hade mer passat i en deckare tycker jag. Tack så mycket i alla fall!
 8. Jag förstår felet "tillsammans går det tillsammans hem till" och har nu rättat till det.. Skall korrekturläsa mer noggrant senare när det börjar närma sig slutet. Med atmosfären så är det väldigt svårt att skriva hur filmen kommer vara.. Men det kommer inte vara några skratt o,sv, utan en relativt deppig film i början, fast med roliga dialoger. Svårt för mig att sätta mig in i rollen som läsare, men det kommer synas att det är seriöst när filmen är klar. Jag förstår inte felet du påpekade med: "Nyss sa du att du hette Chriss" o,sv, vad är det som är fel med det? Tack för kritiken!
 9. Titel: Ensamma (preliminärt) Voodooversion: 2 (första version här.) Filmen handlar om Jerry och Christoffer, två killar som varit mobbade hela sina liv och undrar om livet har någon mening över huvud taget. Ett möte mellan dem gör att de inser att livet faktiskt kan vara underbart. Men med vänskap kommer inte bara guld och gröna skogar, utan även besvikelse, falskhet, lögner och sorg. Det här är deras historia. Ensamma.pdf
 10. darp

  få rättigheter!

  Ring författaren eller dennes agent, eller dylikt för att förhandla om rättigheterna. Om det är en "känd" bok eller så, så kan det kosta en del pengar, en smärre förmögenhet.
 11. Du borde nästan kunna få tag på det hur lätt som helst, och billigt! Kolla på större byggvaruföretag, kanske t.om Ikea? För då finns möjligheten att de har massor till övers..
 12. Precis som TaZ skrev. Jag har inte läst manuset, men det låter ungefär som en direkt kopia på Tenacious D - The Pick of Destiny. Filmen är grym. Den handlar om Jack Black som får höra av DIO (tror jag) att han måste bege sig till Hollywood för att det är hårdrockens stad. Där skall han starta världens bästa band. Väl i Hollywood träffar han Kyle Gass (K.G) och de rockar så hårt att djävulen åker ner i helvetet igen. De gör t.om en bong av djävulens horn, men det är en annan femma. Lycka till!
 13. Jag håller tummarna för detta.. Hoppas det blir något man kan se på TV framöver..
 14. Du har rätt. Jag satt idag i två timmar och skrev ned olika hinder som kan komma upp i filmen. Jag hade varit tacksam ifall du skulle kunna säga vilken som skulle passa bäst i sammanhanget, om jag listar några av problemen här: 1. De träffar två tjejer, och de börjar tycka om samma tjej. Christoffer får den tjejen. Jerry, som är en sån bra kompis, säger att han kan ta den andra, men då säger Christoffer att han är tillsammans med båda. 2. Christoffer går helt plötsligt med i ett kommunist-ungdomsparti och detta klarar Jerry inte av. Jerry försöker få Christoffer att förklara varför han g
 15. Jag är jätteledsen men jag måste ge er lite negativ kritik.. Detta är en ren kopia på Saw 3 och Hostel. Ni har gjort ett skitbra jobb men inget nyskapande. Jag vet inte vad ni hade tänkt med filmen.. Om det var tänkt göra en visuellt snygg film så har ni lyckats. Om ni tänkte göra något nytt som ingen sett förrut så har ni tyvärr inte lyckats.
×
×
 • Create New...