Jump to content

Danell
 Share

Recommended Posts

Det här är ju riktigt snyggt gjort och jag gillar verkligen humorn. Nu har jag ju inte sett några av de tidigare avsnitten men jag kommer ju helt klart se dem också.

Hur lång erfarenhet har ni med er för att kunna göra en så här välgjord film? Hur stor budget hade ni och vad gick de mesta pengarna till?

Teasern såg ju också väldigt intressant ut och jag tycker att det låter som skådespelaren Torkel Petersson har rösten, men det kanske är fel?

Link to comment
Share on other sites

Riktigt bra, några små saker man kanske stör sig på om man skall vara riktigt petig. Men riktigt bra och bra production value.

Gjorde ni effekterna och ljudet själva? Ni borde göra några behind the scenes/making of så publiken blir mer delaktig i era filmer, tror

det skulle uppskattas.

Link to comment
Share on other sites

Riktigt snyggt! Jag vill se en film med sådana actionscener göras på riktigt. :e

 

Det enda jag kan klaga på är lite av CG:n (men där är jag personligt lite avog mot CG-smällar och -blod så... (ja, jag vet, budget :))) och att roligheten sackar lite mot slutet (kanske kunde klippt ned filmen lite till?). Men fram dit är det kul. Starkt jobbat! :)

Link to comment
Share on other sites

Ni är the new shit, så enkelt är det. Fortsätter ni på er inslagna väg så kommer det att regna guld från himlen. Passa er bara för att inte låta allt stiga er åt huvudet, ta det kallt, ha kul och fortsätt på samma sätt.

 

Mvh /Pontus Wicksell

Link to comment
Share on other sites

Jag älskade den verkligen. Men det är ju svårt att jämföra med hur mycket man gillar alla andra produktioner av er. Fast det blir lite underlig kontrast mellan början och slutet av filmen, där tempot blir väldigt långsamt och det är rätt så stor skillnad på specialeffekterna. Jag fick känslan att ni hade gjort detta med tarmarna så att det inte skulle se trovärdigt ut, lite för skojs skull. Men det skär sig lite med allt annat som lagts på filmen(speciellt början). Fast jag gillar att det kan se lite smått uppenbart iscensatt ut. Om jag skulle få välja skulle de värsta effekterna i början kunna tas bort.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Som vanligt när det handlar om CrazyPictures så är det riktigt välgjort. Det syns att ni vet vad ni gör! Effekterna sitter, det är bara småsaker som går att anmärka på. Jag gillar hur ni gjort med tarmarna. Det ökar komiken och ger en skön stämning i filmen.

Jag tycker att det är era dialoger och samspelet mellan Christoffer och Magnus som är en av sakerna som utmärker er. Därför skulle jag gärna sett att det fick större fokus genom en längre dialog. Ni är så pass bra att det inte riskerar att bli tråkigt!

I vilket fall, Grymt jobbat! Ser verkligen fram emot nästa film.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Joe Hill
   Det är första gången jag prövar på att göra en kort actionfilm. Detta är en av scenerna.
   Tacksam för feedback för att göra scenen än mer realistisk?
    
   After effects bullet flares test - YouTube
  • By Helium
   Vad tycker ni om våran kortfilm , jag har skrivit manus , gjort musiken , ljudeffekterna, :D
    
   Vad tycker ni om klippningen , tycker ni att vi borde göra fortsättningen?
   Tack i förväg! :D
  • By Smedius
   Herrow there fellow Voodoo Filmers! Nu har vi ställt upp i DreamHacks Billy's-tävling som helt enkelt går ut på att göra en max en och en halv-minutsfilm som på ett eller annat sätt handlar om Billy's-pizza.
    
   [video=youtube;GoUM6x-svcU]
    
   Känns fruktansvärt kul att fått prova på hur det är att göra en fightingscen för första gången! Vi hade alltså aldrig testat vilka vinklar som funkar bäst eller hur man egentligen koreograferar en film-fight, men trots det är jag väldigt nöjd med resultatet. Bare in mind att på grund av en onödiga (åtminstone något onödigt korta) tidsgränsen så är filmen otroligt nerklippt och alltså tyvärr inte optimalt redigerad för äkta filmteknik och tajming. Utöver det är jag riktigt stolt över slutprodukten med tanke på nerklippningen och den något korta, men LÄSKIGT intensiva, arbetstiden!
    
   Lyssnar otroligt gärna på feedback (framförallt på fighting-scenen!), skulle uppskattas!
  • By Joel_1980
   Tjena, klippte ihop en "semesterfilm" från när jag och en kompis var i usa förra månaden.
    
   Ingen handling bara massa klipp huller om buller uppblandat med fotografier.
    
   Tekniken jag använde var att jag först klippte ihop en tidslinje från början till slut där jag tog med det som jag tyckte vad mest väsentligt. Sedan kollade jag igenom tidslinjen och när jag tyckte det vart lite tråkigt bröt jag upp det och slängde in splitscreens med annat foto för att sedan återgå till huvudtidslinjen när den blev mer intressant.
    
   Jag använder mig av allt från Time Lapse till Slowmotion..
    
   Jag klippte tre separata tidslinjer i premiere, exporterade och sammanställde allt med animationerna i after effects. Färgkorren/grading är gjort i Magic Bullet Looks.
    
   Filmat med Canon 7d, GoPro HD Hero2 och iphone 4 / 4s
    
   Som sagt, ingen handling eller så men kanske kan va kul ändå :)
    
   Här är filmen:
   (OBS, kan även visas i 1080p) 
   Visas bäst i fullscreen då bilden ofta är indelad i många mindre fönster.
    
    
   /Joel
  • By Linus Karlsson
   Hej!
    
   Dettta är min första musikvideo som jag började planera redan för snart ett år sedan! Med den samnlagda tiden av filmning, planering och främst så har jag räknat ut att jag måste ha lagt ner MINST 150-170 timmar! Och då menar jag VERKLIGEN MINST 150-170 som förmodligen är en 20-30 timmar mer.
    
   Musikvideon handlar enkelt om en kille som runkar till en porrfilm men eftersom jag har tycker bäst om att jobba med "seriösa" projekt, alltså projekt som inte innehåller en massa fjant eller liknande så har jag gjort musikvideon RIKTIGT SERIÖS! Vi har filmat mestadels i Karlskoga men även i en grotta i Stilas Stoll utanför Filipstad.
    
   Kort om musikvideon:
   Längd: 4:31
   Band - Panzermensch
   Regi, manus & klippning - Linus Karlsson/ Underground WORLD pictures
   Sammanlagda VFX tagningar - 78 var av 62 så har jar HELT bytt ut bakgrunds himmelen plus att samtliga clipp förutom två så har jag gjort Dag till Natt effekten
   Medhjälpare till musikvideon: Bregårdsskolan - Karlskoga & CTV.
   Filmat med: Steadicam & en Sony Axelkamera!
   Redigerat i: Adobe Premier Pro CS3 & Adobe After Effects CS3
   Filmat i: Runt om i Karlskoga och i en grotta i Philipsstad
    
   Eftersom jag lagt ner så OERHÖRT MYCKET TID på denna video så uppskattar jag all form av kretik och kommentarer och ni FÅR GÄRNA SPRIDA denna vidare sålänge ni refererar till mig och Panzermensch!
    
   https://www.youtube.com/watch?v=fAOODBrg_Xo
×
×
 • Create New...