Jump to content

Helium

Members
 • Posts

  49
 • Joined

1 Follower

Helium's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hejsan alla voodoo;are! Någon som kan tipsa på en bärbar dator jag kan köpa/Bygga ihop? för att kunna redigera i 4k utan lagg och kunna köra hårt på program som Maya, 3ds max , cinema 4d , after effects , realflow utan lagg :) tack i förhand!
 2. Oohh ni hann före med eran. Grymt jobbat! Håller nämligen också på med en 007 fan film! :P
 3. Kamera , utrustning?? Ser ut som A7s med en ronin?
 4. Intresserad! Maila bilder till markus@redcircuit.se
 5. Tjena ! Någon som vet hur denna scen är gjord, klippning framförallt. https://www.youtube.com/watch?v=1skOEzDu3mw Verkar klippt som om den hoppar över frames eller liknande .
 6. Tipsar om denna (Ursa Mini 4k) Runt 25.000 . Nästa grejen man ska satsa på har jag hört https://www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicursamini
 7. Det denna du har skrivit manus om va?
 8. Helium

  Filma i en bil

  Hej! Håller på med en kortfilm där man måste se två karaktärer , föraren och passagerarsätet bredvid. Kommer filma med en 6D . Så vad borde jag tänka på? Vet att det svårt med överexponering när det kommer till bilfilmning. Så tänkte köpa en polariseringsfilter för att dölja reflektionen av fönstren. Här är ett exempel hur jag vill att de ska se ut http://images4.fanpop.com/image/polls/829000/829551_1315745021792_full.jpg Ska jag köpa sugpropp för kameran också?
 9. Kanske med hjälp av nån particular/particles plugin?
 10. Det är en Plugin som heter "Twitch" från Video Copilot som gör det! Effekten heter Twitch dessutom
 11. Äntligen är den ute! Har längtat för att se mig själv bli slagen i facet :)
 12. Håller på med en Sci-fi/art kortfilm där vi kommer behöva runt 10 effect shots. Kunskaper som behövs: Compositing , 3d tracking , modellering , texturering , mattepaintings och lightning. Länka gärna Reels (Viktigt att det står vad du har gjort på den!) Ersättning utgår! Lågbudget Nås bäst på redcircuitfilms@gmail.com
×
×
 • Create New...