Jump to content

Johalanc

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Filmskapande

 • Interests
  Bokmässan Göteborg Här är vi nu, Pangpangbröder, 53 scener från en barndom, Geminam Vita, The Grand Budapest Hotel Hannah Tolf, Soil Collectors, Pandora, Fucktards, Cikada, Pete Best, Neil Young, The Beatles, Grateful Dead, The Rolling Stones, Johnny Cash
 1. Ingen fara! Jag har inte heller varit så kvick! Tjusigt arbete! Kul att jobba ihop med någon. Det tycker jag är lite synd att jag inte ha någon att jobba ihop med. Sitter själv i östra delen av skåne. Hur lång tid tar en leranimation för er? Vad har ni för utrustning? Finns det Någon facebookgrupp eller så vad ni vet?
 2. Hejsan! Har ni hållit på länge? Kan man se ert alster någonstans? Var i landet bor ni? Jag har precis börjat. Här nedan kan du se en film som jag gjort. Jag bor i Skåne. Känns inte som om det är jättemånga som håller på.
 3. Johalanc

  Stop Motion

  Hejsan! Jag letar efter folk som håller på med stop motion. Grupper på Facebook. Gärna folk geografiskt nära. Over and out
 4. Där hittade jag något som faktiskt kan fungera!! Tackar
 5. Jo, har försökt men det har inte blivit som jag vill.
 6. Ingen som har någon bra lösning här eller kan rekommendera ett annat forum?
 7. Hej! Jag håller just nu på med en animerad film och har kört fast med en effekt. Jag har ett objekt som kameran panorerar förbi. på objektet vill jag att det skall krypa små eldflugor som efter en tid flyger sin väg. (Typ när kameran placerat halvvägs) Någon som har en smart lösning på det hela? Jag har prövat lite olika varianter men inget som blivit tillfredsställande.
×
×
 • Create New...