Jump to content

David regi.

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Burton, Tarantino, Kubrick, Oliver Stone, George A. Romero, Ridley Scott.
 • Interests
  Filmeri, musicerande, samtalande, småätning.
 1. Hur gjorde ni då ögats vita fylldes med den mörka kolören? AfterEffects? Det var snyggt som fan.
 2. Det finns en tutorial till AE som kan intressera dig. En gorillas ögon letar runt efter ett ufo som flyger framför honom. Har dock ingen länk men sitt och sök ett tag så hittar du nog.
 3. Jag började rita storyboards till mina filmer vid elva års ålder och då i mitt ritblock. Idag fungerar samma visa lika bra. Rita upp rutor och vet du var du skall spela in någonstans (om du vet hur det ser ut på inspelningsplatsen alltså.) I din storyboard kan du vara hur slarvig eller hur nogrann som helst - du bestämmer. Dock skall man helst kunna se och förstå det man skissat ner senare också. Papper med bildrutor kan man skriva ut färdigt, rita upp rutor i Word eller vad som helt, skriv ut och sen är det bara att använda en krita. (Helst en röd med dinosaurier på.) Bjuff.
 4. Har inte tittat så mycket på länken än men hittills verkar det informationsfyllt.
 5. Mysig stämning i filmen.:) Jag gillar verkligen kortisar som får en att tänka till en stund. Dessutom är det roligt att spela in och regissera efter utrikiskt manus. (Kan jag säga efter den spanska komedin Los Medicamentos Calmantes.) :)
 6. Spännande historia! Väntar med förväntan på andra delen.
 7. Hehe. Kul att lampan släcktes när.. eh.. Lukas eller vad han hette, la på luren. :) Vad använder ni för program för alla texter? Det liknar flash. Fint.
 8. Nu la ni upp en rulle ändå! :O Laddar... :)
 9. Var det en proffisionell skådespelare? (Mannen utan förmågan att pressa fram tårar vid sin frus grav.) Det är ibland svårt som skådespelare att agera om man inte trivs med alla i teamet, kanske var han bara spänd. Varför blev du upprörd över hans sätt att få fram tårar? På grund av det starka ämnet och den självklarhet att gråta över det, för många andra? Det blev väl en bra scen? Ett tips, jag tror, få kan ta till sig: Jag vet inte hur det är med andra människors tårkanaler men då JAG låter mig själv gäspa kraftigt får jag ett rejält ökat tårflöde i ögonen och framkallar jag
 10. Jag tror du får en snyggare effekt med en grill eller annan värmekälla. Jag brukar iaf försöka använda så få digitala specialeffekter som möjligt.
 11. - Sätt en grill under framför/under kameran. Så får du den böljande effekten. - Ändra Hue åt det röda hållet och gör bilden lite suddig för mer varm effekt? Bara tänkte lite, har aldrig testat detta själv.
 12. Inte är grisblod "farligt" att använda? Kan inte tänka mig att det skulle vara någon fara att ha i munnen eller på kroppen. Är någon säker i denna fråga?
 13. Jag förstod knappt vad som visades i bilderna då dem var ovanligt suddiga. Kanske var det er avsikt då det är er "krydda" till handlingen? (Lite grovt och smutsigt.) Kanske är det svårt att animera med manuell skärpa etc? Kul idé iaf - I like animated movies. Förresten gillar jag er sida och det mesta innehållet där. Ni verkar som ett par intressanta bröder. :) Vilken generation tillhör ni?
 14. Haha, så jävla sjuk rulle, älskar sånt när man bara fläskar på med dumma grejer. :) Mongo-bebisen skall ha cred, han var söt. Singel? ... :P Seriöst, jag har laddat ner och sett alla filmer ni gjort och gillar konceptet: Dumma sig framför kameran - lägga på effekter och göra fåniga röster och musik. Det är roligt. :) LÄgg upp fler filmer om ni har, jag och polarna har garvat häcken av oss till dumburkarna som kör Mongodans på semestern.:) Ha det bra! MVH / David Söderberg
 15. Jag får väldigt olika ideer till texter beroende på vilket humör jag är på. Vill man skriva en fin scen med kärlek är det bra att känna sig romantiskt lagd för stunden. Vill man däremot ha en grym scen med hat och våld är det bäst att skriva då man känner sig förbannad. Även om manusskrivning kanske inte är det första man tänker på då man är på dåligt humör så är det ett faktum är att det är den perfekta stunden att få ihop en bra text. Känner man sig väldigt välmående och inte har så mycket att tänka på kan man "påverka" sitt humör med hjälp av bra musik. Alla har sina favoritlåtar som
×
×
 • Create New...