Jump to content

ungfilm

Members
 • Posts

  349
 • Joined

 • Days Won

  1

ungfilm last won the day on December 30 2004

ungfilm had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Göteborg
 • Name
  Mikael Bundsen

Filmskapande

 • Influences
  Spike Jonze, Wes Anderson, Jean Luc Godard och Quentin Tarantino.

ungfilm's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

11

Reputation

 1. Är det någon mer som har några tankar om den?
 2. Det finns inget speciellt plugin som automatiskt gör att det blir så där så vitt jag vet, jag experimenterade mkt. Old look - Jag använde en "gammal film" effekt i Windows Moviemaker 2 =P till att börja med. Ljusstadigheten - Jag använde även PPro's Strobe Light, hade den på blend med kanske 90%. Mörkare vid kanterna, så kallad vinjettering - Jag vinjetterade genom att måla en "vinjetteringsmap" i photoshop som jag sedan keyade in. Flash - Jag la till en helt vit frame här och där så det blinkade till. Hoppas du förstod det där, om du har mer frågor kan du skicka PM.
 3. T - kock, jo ljudet är lite brusigt, jag hade ingen fin mic, fick nöja mig med den på kameran. Jawo, vad som är vackert eller inte är väldigt olika, en vän till mig hatar franska, men han lyckades lida igenom den i två minuter, kanske kan du också lyckas med det, för övrigt ligger danska och tyska näst längst ner på listan, underst ligger Holländska :P. Jontish, tanken var att han skulle vara lite överdriven från början, de finns en anledning till att han heter Charlie vettu = P , men visst du har helt rätt i det, stegen är väldigt överdrivna. Kul att du digga musiken förresten, det var en remix jag gjorde på en kompis låt. Tack för den fina kritiken! Betyder verkligen mkt för mig att ni tatt tid att se den och kommentera, hoppas ni fick något utav den i gengäld.
 4. En två minuter lång film om evig kärlek och fula plastpåsar på världens vackraste språk. Jag vann vårrullen med denna. Ta dig en titt och säg vad du tycker, jag tål kritik så länge den är väl motiverad. http://media.mjolken.com/lespoir.wmv
 5. Opus, har med sin fantastiska One Minute, som du kanske sett, vann priset på BUFF. Sen vet jag att det finns fler här på forumet som har skickat bidrag minns inte dock vilka. Jag själv skall försöka skicka med ett bidrag i år igen men får se hur det blir med det. Skall du vara med, Gustaf?
 6. Tack så oerhört mycket. Jag kan fortfarande knappt andas.
 7. Ja, eller bara gå dit överhuvudtaget. Film eller utan film spelar inte så stor roll. Skall du dit sw33t?
 8. Är det någon som skall dit, förutom Opus? Jag skall dit med min konstiga två minutare, L'espoir.
 9. Snyggt, bra jobbat! Ser framemot en kortfilm med lite mer handling dock. Hur lång tid tog det att göra det här? Keep it up.
 10. Äntligen (!) Ser snyggt och proffsigt ut. Bra med en enkel navigation och färgerna funkar väldigt bra. Den tvåspaltiga är helt klart bäst.
 11. Jag försöker översätta min film men det går så otroligt segt med den vanliga title designer funktionen. Finns det inget annat sätt att subtitla en film? Gratis program? Akut hjälp, tack.
 12. KIDS FOR KIDS FESTIVAL 2005. Om du är under 16 år och har gjort en kortfilm passa på att skicka in den innan den 15e mars i år. Jag var själv med förra året och hade en underbar upplevelse, då var det i Grekland i år är det i italien. Jag anser att det antagligen är den bästa festivalen som finns för filmer gjorda av "kids". Tyvär är det väldigt mycket mediaorganisations och resurscentrumsproducerade filmer men de finns indies med fast dem är få. Min film var till exempel den enda i min kategori förra året som inte var producerad ihop med vuxna. Hagwall här på forumet hade bland annat med sin prisbelönade animation Möbeln som kamma hem priser förra året, jag själv kom hem tomhänt men med massa minnen och nya kontakter med människor i hela världen. http://www.kidsforkidsfestival.org Filmskaper under 16 år. Ej stimmad musik. Max 10 minuter lång. Deadline den 15e mars.
 13. Oj, Jag hade ingen aning om att jag kommer från island :P Jag har inte fått chansen att lyssna på det än. Det hela gick på några minuter. Jag kunde knappt höra vad jag själv sa. Så, var det någon som lyssnade? Sa jag nåt vettigt? /Mikael
 14. Hehe joo kanske det. Fast kör på ändå, alla måste ju börja någonstans inte ens Andreas själv var natural born begåvad utan han har ju fått slita precis som alla andra. Slit är begåvning! Är det en regional festival?
 15. "Gött". Vad är de för filmer ni skall se? Rekommendera gärna. Jag skall se en del kortfilmer, vill se mycket långfilm men jag vet inte vad. Det finns så otroligt mycket att välja på!
×
×
 • Create New...