Gå till innehåll

Stalin

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Gotland
  • Yrke/titel
    Filmgymnasium
  • Namn
    Jonas

Utmärkelser för Stalin

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. beror på hur stark propp du har, 15 ampere är vanligt men inte säkert, isåfall kan du utnyttja det till 2300 W om jag inte är helt ute och cyklar. kommer inte ihåg hur du ska multiplicera.
  2. Stalin

    Filmgymnasium?...

    Går på filmgymnasiet gotland. Trevlig utbildning, redigerar i Avid by the way. http://www.filmgymnasiet.gotland.se/
  3. [citat=ThirddOracle]Varför är alla så dumma mot honom för? Ge honom lite positiv kritik istället. Även om den kunde varit bättre och ni tycker att den suger så behöver ni faktiskt inte använda ord som: Den SÖG!!! "vad vill du vi ska säga? du vet ju förmodligen redan vad som är fel på den. orealistisk ljud, tramsigt slut, redigerad i iMovie, inte sant? Grattis du har spelat in din första film och blivit "sågad" av undertecknad" Helt onödigt.[/citat] okej, var kanske lite elak. men jag har en förhoppning om att detta forum en dag ska diskutera utförandet på filmer som är av lite högre kvalité än denna. visst det var hans första film, men är det nödvändigt att lägga upp sin första film och diskutera den här? Det har han all rätt att göra, men om jag var i hans ställe skulle jag göra ett par produktioner till, innan jag presenterar mitt verk. Jag tror att vi då skulle kunna få se filmer som förtjänar goda ord. Tack
  4. vad vill du vi ska säga? du vet ju förmodligen redan vad som är fel på den. orealistisk ljud, tramsigt slut, redigerad i iMovie, inte sant? Grattis du har spelat in din första film och blivit "sågad" av undertecknad
  5. Stalin

    Bygga ufo

    Borde bli snyggare med djupa tallrikar
  6. låter ju lovande det här, man kan ju undra vad du kan hitta på med en webcamera och en rejäl budget, du kan ju höra av dej sen när dina filmer blir sålda till 5:an eller liknande, då lovar jag att sitta bänkad i tv-soffan.
  7. Stalin

    Sony HZ kamera

    som ovan sa så är gain en bildförstärkare som skapar ljus digitalt i kameran, vilket inte blir så bra resultat, jag citerar min lärare "resultatet blir som den tionde kopian av en vhs-hyrfilm"
  8. Stalin

    Bygga en affär?

    Masonit blir väl billigare? men då får du se till att bygga ramen kraftig, glöm inte snedstaget.
  9. Stalin

    Vägspärr (0:53)

    Under-exponerad, lite mer ljus kanske? men det var kanske för att dölja pennan/micen ? hehe
  10. Stalin

    CANON MV800 ett bra köp?

    Lite synd att det är auto-fokus. såna brukar ha en tendens att ligga och "pumpa" bilden. har dock för mig att det finns en funktion som kan stoppa det i den där modellen.
  11. nej. det går sannerligen inte att göra såna "avancerade" effekter i windows movimaker. jag skulle föreslå att du laddar ner try out verision till after effects om du inte vill betala.
  12. Stalin

    Capture problem

    håller absolut med, du bör köra från kameran till datorn. det e väl inga problem att fixa en kabel, snacka med läraren så kan nog skolan pröjsa.
  13. Trälim och lite annat ???? Angående din fråga så kan du ju uppsöka bårhuset,har sett att de har ett och annat där, säj bara att du äger ett kebabhak så brukar man få det lite billigare. hehe skoja bara. men ärligt talat tror jag att latex är det bästa alternativet.
  14. Stalin

    explosion

    Prova att filma huset på natten och sedan använder du typ en strålkastare som lyser upp omgivningen, sedan kanske ändra "temperaturen" i kameran också. jag vet inte hur mycket energi du vill lägga ner på den men nu har jag gett dig ett tips.....
  15. Stalin

    Gangstrike

    dålig dålig dålig, jag har iof sett värre, men du kan inte räkna med att vi ska tycka om en film som handlar om en unge som blir jagad uti skogen osv. om det var ett försök till action komedi så har jag aldrig sett nåt värre. jag skulle kunna göra en mer "action" fylld film med min llillebrorsa och hans kompisar när dom leker gangsters, för det är vad jag tänker på när jag ser filmen. ok, jag förstår att du var ute och lekte med kameran en sommardag, men snälla lägg inte ut det på nätet. jag vet inte hur det är med er andra men det här är inte sånt här jag vill se. dylikt trams hör hemma i video bibloteket och inte här. Häls. en besserwisser.
×
×
  • Skapa nytt...