Jump to content

odinlundin

Members
 • Posts

  281
 • Joined

 • Days Won

  1

odinlundin last won the day on October 11 2006

odinlundin had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Stockholm
 • Name
  Elias

Filmskapande

 • Influences
  Peter Jackson, Quentin Tarantino
 • Gear
  Panasonic NV-GS180, After Effects och Premiere Pro
 • Interests
  Filmning, Se på film, Musik.

odinlundin's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Die Hard! Fan, fattar inte att jag lyckats motstå frestelsen att köpa alla Die Hard filmerna, men innan jul är det dags. Då blir det då se Die Hard dagen innan julafton.
 2. Fan jag var också där då... Skulle precis ner och köpa godis till bion. Tur att jag kom på att jag ville in på expert som ligger precis bredvid, annars skulle jag varit där nere när det hände, vad det nu var...
 3. Hmm den va svår. Men jag måste nog säga vaken men att sova är också för jävla skönt :)
 4. Fan nu måste jag gnälla på att alla klagar på alla moderatorer, dom gör ju bara sitt jobb, dessutom gör dom det gratis. Hur tror ni det skulle se ut med ett forum utan moderatorer? Ett jävla kaos...Så carbe + alla andra som gnäller, LÄGG AV!!
 5. Iof så är Daredevil bland dom sämsta filmerna jag sett... Såg Die Hard 4.0. Den klår ju inte dom gamla die hard filmerna, inte riktigt samma känsla + att den stundtals var overklig. Förresten ikväll går några bra/kända filmer på de kanaler som dom flesta har, Gladiator, Den gode den onde den fule och 8 mile.
 6. Har sett Taxi Driver och Goodfellas senaste dagarna. Fan jag fattar inte varför jag inte sett någon av Scorseses filmer innan. Tycker båda filmerna är lika bra dvs att båda är grymt bra.
 7. Fan så där ska det ju inte behöva vara! Till alla som var emot Java som moderator: Har gjorde ju bara sitt jobb på forumet, om ni slutar tjafsa så blir det mycket bättre stämning och om alla moderatorer skulle hoppa av skulle det bli en jävla röra.
 8. odinlundin

  BÄsta!

  Film: Pulp Fiction, The Good The Bad And The Ugly, Nyckeln till frihet, Gudfathern och Rocky + jäkligt många andra som är jävligt bra. Skådespelare: Morgan Freeman, Robert De Niro. Regissör: Quentin Tarantino, Martin Scorsese.
 9. Om man får komma där ifrån skulle man ju lätt ta med en helikopter med fetaste tanken full med bensin.
 10. Carbe hann före! :D Kan väll svara på hans fråga medans jag ändå är inne och redigerar inlägget. Microsoft. Splatter eller skräck?
 11. Jo men det går ändå inte att få bort så man måste gå tillbaka till huvudmenyn och fixa det. Haha där känner man igen sig...fy fan man hinner inte gå och lägga sig förrän men måste pissa igen.
 12. Haha det där känner jag igen mig i... Det värsta är ju att det kommer upp sånna där antipiratkopieringstexter på 5 olika språk som inte går att spola förbi. Sen har man ju också lagt sig i soffan och lagt över sig filten och fixat kuddarna så man ligger skönt och då kommer man på att man har stoppat in extramaterialskivan. Min Dvd-spelare är dessutom helt jökad så att ibland när man har satt på filmen så är kommentatorspåret på.. Grrr. Då blir det att gå tillbaka till huvudmeny och göra allt igen. Dvdn har inte någon funktion så att den börjar på samma plats där man har stoppat den som vissa har så ibland när man råkar komma åt stoppknappen i filmmörkret så måste man göra om allt och se om alla piratkopieringstexter m.m.....
 13. Besatt medlem. Evil Dead eller Evil Dead 2?
×
×
 • Create New...