Jump to content

Rjzonez

Members
 • Posts

  184
 • Joined

Rjzonez's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tja! Jag tänkte klämma in en fråga här: Om man väljer kortfilm, är val av genre helt upp till en själv? Jag hittar inget info på deras sida och har inte en susning om vad som godkänns till 1 km film :/
 2. Hmm, det verkar som om det blir lite svårare ;) ok, spela in - vad för utrustning bör jag anväda för en hygglig kvalité?
 3. Hallå! Jag ska skapa en gigantisk medeltida stridsscen och letar efter alla möjliga olika ljud - allt ifrån svärd till pilar, rytandet från en människa till tiotusentals ... vart hittar jag det? Ha dt braa!
 4. Tack :D, jo jag vet ..... dt var för att jag la på Brightness/Contrast på Vegas efter jag var klar med den i After Effects ... lite fel ordning haha :P Tack :) Och ännu ett tack för de bra tipsen!! de ska jag komma ihåg!
 5. Här har ni ett litet klipp som ja fifflat ihop, inspirerat av starwars :)
 6. FAAAN VAAAD ALLA MÅSTE GNÄLLLLLAAA!!! (gnäll) ;)
 7. Hmm ... jag ser inget fel i detta ... funkar för mig. Kanske beror det på detta? (kolla på Pic1.jpg) Detta e ett miss man kan göra ibland genom att trycka ner den. Men om det e detta så behöver du bara högerklicka (Pic2.jpg) och "tillåta", då ska det funka!
 8. hmm ... då betyder dt klart att du måste ha glömt en tag ngn stans - Felkodning heltenkelt :S Kopiera koden och skicka den EXAKT som den e till tråden så ska jag kika på den :D
 9. hmm .. ser inget fel i den ... funkar hyfsat för mig. Det kanske beror på att du öppnade den via hårddisken istället för FTP-servern. Skillnaden är att om du öppnar den som .html fil via hårddisken så blockar datorn "det aktiva innehållet" som kan skada datorn (varningen ser du som en liten pop-up under adressfältet i webbläsaren). du behöver bara högerklicka på den och tillåta innehållet ... sen e allt lugnt. Kanske lite taskit förklarat men hoppas det hjälper! :D Ha de braa! Förresten .. f*n vilket skön klipp ... MUNSPELSMANNEN yeah!
 10. Naajs! Tack för alla svar! nu ska jag ut och jaga ... frigolit! :D
 11. Tja tja, jag undrar hur man kan få tag i frigolit ... finns det företag som säljer de i stora bitar eller måsta man leva med resterna från förpackningar? hur som helst ... jag vill bara veta VAR man kan få tag i frigolit!! Tack tack!
 12. Du behöver bara kopiera koden (Embbled) som finns bredvid filmen som du ser på Youtube. (till höger om filmrutan, i info-boxen asså) :D
×
×
 • Create New...