Jump to content

Anhool

Members
 • Posts

  836
 • Joined

 • Days Won

  3

Anhool last won the day on August 26 2007

Anhool had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Gambia
 • Job/title
  Studerar
 • Name
  Andreas

Filmskapande

 • Influences
  David Vann
 • Interests
  Waddayathink?

Anhool's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

23

Reputation

 1. Det är nog Něco z Alenky du tänker på. Gjord av Jan Svankmajer, fantastiskt bra film! http://www.youtube.com/watch?v=3FRAVa-Up9s http://www.imdb.com/title/tt0095715/
 2. Ställ dig sist i kön. Seriöst, lotteri? "ganska djupa drama filmer"? Tips: Jag har aldrig läst ett bra manus som beskrivits som ett "djupt drama" av författaren. Men du ska självklart satsa om det är det du vill. Läs de två Corrado-trådarna på dvxuser för att se hur man som oerfaren och rätt talanglös kan bo och jobba i LA.
 3. Greencard får du väl om du kan visa att ett företag tänker anställa dig och det kostar en fin slant. Inget för ett stort filmbolag men en liten slant still the same.
 4. Tankar, hoppas på lite trackad musik.
 5. Haha, nog för att jag gillar din musik (8bc.org) men det här var lite för corny :D edit: Bröder?
 6. Vadå, det finns väl inget bättre än en melankolisk pianoslinga som ligger på och trycker så vi verkligen förstår att det här, det är sorgliga grejer. Hehehehehehehe. Vill du ha tips på filmer med bra ljud eller vill du ha tips på hur du själv kan göra?
 7. Mycket trevlig atmosfär. Men med Angelo Badalamenti går det sällan fel :D
 8. Anhool

  Bazooka

  Och när jag var i din ålder gjorde jag bättre filmer än vad du någonsin kommer kunna drömma om att göra.
 9. Anhool

  Bazooka

  Ingen vill se din skit.
 10. Lensflare i loggan - check. Magic Bulletpresets - check. Dålig CGI istället för nån tuff animatronic/stop motion - check. Vilken höjdarrulle! Den tackar jag för. Jeff Wayne's The War of the Worlds-spelet var också en höjdare. Mysigt RTS med finfina cutscenes. Mocap, glöm det!
 11. Vet att du bara tog War of the Worlds som ett exempel men jag tycker inte riktigt det är samma sak. War of the Worlds var en helt okej film men den hade ju inte så mycket med boken eller gamla filmen att göra. Vilken nisse som helst skulle ha fungerat för mig istället för Cruise, det var ju ny historia, nya karaktärer. Max Payne är ju Max Payne! Vi fans som spelat igenom båda spelen 5+ gånger vet redan hur Payne är och ser ut. Mark Wahlberg är inte Max Payne. Mila Kunis är INTE Mona Sax. Nåja, det är bra att de lagt ner relativt mycket pengar i projektet i alla fall. Jason Statham skulle vara ännu värre! Jisses. Om det nu måste vara riktigt kända skådespelare: Max Payne: http://www.mysteryisland.net/maddog.jpg Tidsmaskin, hämta Madsen, sätt honom på diet i några månader, go go go! Mona Sax: http://images.askmen.com/galleries/actress/famke-janssen/pictures/famke-janssen-picture-3.jpg Väldigt lik Mona och vem gillar inte Xenia Onatopp?
 12. Wahlberg som Payne, fel. Mila Kunis som Mona Sax, väldigt fel. Ludacris som Jim Bravura? Nigga, please! Helt otroligt dåliga val av skådespelare men annars ser filmen ut att kunna bli rätt intressant.
 13. http://www.brickfilms.com - Första och största sidan om brickfilming http://www.bricksinmotion.com - Ny sida gjord av gamla admins och medlemmar från brickfilms.com då brickfilms.com nyligen köptes upp av ett "ont" företag som gjort stora förändringar på sidan. http://www.stopmotionanimation.com - Största och bästa sidan om stop motion i allmänhet. Gogogogo.
×
×
 • Create New...