Gå till innehåll

Burton

Medlemmar
  • Inlägg

    30
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Holmen
  • Yrke/titel
    Allt möjligt
  • Namn
    Jurgen

Filmskapande

  • Intressen
    Fotografering, musik, film och grafisk formgivning

Utmärkelser för Burton

Bidragsgivare

Bidragsgivare (5/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Burton

    Hårdkokt western-rulle!

    tack för bra svar!
  2. Hej Känner ett behov att att se en hårdkokt western-rulle. Har i princip inte sett en enda western förutom 3:10 to Yuma. Så ös gärna på med förslag!
  3. Burton

    Prisjämförelse Sida

    Låter kanonbra. Kör hårt! Skulle dels vara till stor hjälp för mig med att sätta priser på film i min butik ;)
  4. Min flickvän menar på att det ska finnas en ännu mer psykadelisk version av denna film? Har nu sett Disneys version. Finns det nån mer variant som bör ses?
  5. Burton

    Battle Royale!

    Blev DC, och jag måste säga att filmen var riktigt bra!
  6. Burton

    Battle Royale!

    Vilken version är bäst? Ska jag stoppa in Directors cut eller den vanliga skivan?
  7. Burton

    Bourne Ultimatum

    Hej! Jag och tjejen tänkte så bourne Ultimatum ikväll. Vi har dock inte sett dom två första, men har båda hemma. Är vi "tvugna" att se någon av dessa innan vi ser trean. Om det räcker med en av dom. Vilken tar vi då? Tacksam för snabbt svar!
  8. Hej. Tänkte att vi skulle dra igenom Hannibal-filmerna. Men frågan är i vilken ordning man ska se dom. Har precis köpt Hannibal Rising och undrar i vilket följd jag ska se resten av filmerna för att det ska bli så rätt som möjligt kronologiskt. Tack på förhand
  9. Jag har en videofil som jag har delat upp med razortool. Nu skulle jag vilja slå ihop dom. Hur gör man detta? använder premiere pro 2.0
  10. Burton

    Problem med synkning

    Nu när du säger det så är det ju DV-komprimerat jag har valt. Gjorde så att jag får dela upp varje låt å synka en för sig. Blir ganska bra med en låt för varje scen också. kamerorna är lite äldre. Fast ja tror att ja håller mig till att göra en låt i taget då synken håller sig bättre. Men de var ett bra tips till nästa gång. De där med att kolla om båda ligger på samma khz när man börjar filma. Tack för alla svar.
  11. Burton

    Problem med synkning

    Den är perfekt synkat i början, men efter 3 min så börjar den succesivt att bli ursynkat. Och efter 20min så är det helt fel med flera flera sekunder. Kör två okomprimerade AVI-filer i premiere pro 2 på en 2gz dator med 1gb ram. för övrigt
  12. Ligger till såhär att vi filmade en polares konstert med två dv-kameror. Ljudspåret från ett av banden ska vara på hela tiden. medans ljudet från kamera-2 ska vara helt tyst. Problemet nu är att även om de är synkat väldigt bra med ljud1 och video2 samtidigt i början så skenar det efter succesivt iväg och blir fel med flera sekunder. Filmera är "capture"ade i exakt samma fps i premerie med samma interlieve på 24,99 om det nu har någon betydelse. Är det nu någon som har ett bra tips eller vet va ja har gjort för fel så är jag väldigt tacksam för svar!
  13. Burton

    Är det värt det?

    Glömde skicka med länken till kameran! http://se.pricerunner.com/sound-and-vision/vision/camcorders/332560/prices Jag har Nvidia Geforce 6600 GT med video in/out 2800 mhz 1GB ram Adobe Premiere pro 1.5 virtual dub osv Kamaren har Effektivt antal pixlar 0.25 Megapixels Totalt antal pixlar 0.27 Megapixels S-Video utgång Ja Komposit (RCA A/V) utgång Ja Hur illa skulle resultat bli vid capture via video-in med denna kamera? Den kostar 228kr :D
  14. Hittade den här lilla pjäsen på pricerunner. Antagligen är det ren skit men Priset motiverar mig att köpa den som en "fyllekamera" att leka med utan att behöva bry sig mycket om man skulle råka leka sönder den. Men nu till frågan. Kan man redigera materialet i en dator genom överföringen till ett grafikkort som klarar av att ta emot video-in (Ganska kraftfullt grafikkort) och få ett drägligt resultat?
×
×
  • Skapa nytt...