Jump to content

Anhool

Members
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by Anhool

 1. Det är nog Něco z Alenky du tänker på. Gjord av Jan Svankmajer, fantastiskt bra film! http://www.youtube.com/watch?v=3FRAVa-Up9s http://www.imdb.com/title/tt0095715/
 2. Ställ dig sist i kön. Seriöst, lotteri? "ganska djupa drama filmer"? Tips: Jag har aldrig läst ett bra manus som beskrivits som ett "djupt drama" av författaren. Men du ska självklart satsa om det är det du vill. Läs de två Corrado-trådarna på dvxuser för att se hur man som oerfaren och rätt talanglös kan bo och jobba i LA.
 3. Greencard får du väl om du kan visa att ett företag tänker anställa dig och det kostar en fin slant. Inget för ett stort filmbolag men en liten slant still the same.
 4. Tankar, hoppas på lite trackad musik.
 5. Haha, nog för att jag gillar din musik (8bc.org) men det här var lite för corny :D edit: Bröder?
 6. Vadå, det finns väl inget bättre än en melankolisk pianoslinga som ligger på och trycker så vi verkligen förstår att det här, det är sorgliga grejer. Hehehehehehehe. Vill du ha tips på filmer med bra ljud eller vill du ha tips på hur du själv kan göra?
 7. Mycket trevlig atmosfär. Men med Angelo Badalamenti går det sällan fel :D
 8. Anhool

  Bazooka

  Och när jag var i din ålder gjorde jag bättre filmer än vad du någonsin kommer kunna drömma om att göra.
 9. Anhool

  Bazooka

  Ingen vill se din skit.
 10. Lensflare i loggan - check. Magic Bulletpresets - check. Dålig CGI istället för nån tuff animatronic/stop motion - check. Vilken höjdarrulle! Den tackar jag för. Jeff Wayne's The War of the Worlds-spelet var också en höjdare. Mysigt RTS med finfina cutscenes. Mocap, glöm det!
 11. Vet att du bara tog War of the Worlds som ett exempel men jag tycker inte riktigt det är samma sak. War of the Worlds var en helt okej film men den hade ju inte så mycket med boken eller gamla filmen att göra. Vilken nisse som helst skulle ha fungerat för mig istället för Cruise, det var ju ny historia, nya karaktärer. Max Payne är ju Max Payne! Vi fans som spelat igenom båda spelen 5+ gånger vet redan hur Payne är och ser ut. Mark Wahlberg är inte Max Payne. Mila Kunis är INTE Mona Sax. Nåja, det är bra att de lagt ner relativt mycket pengar i projektet i alla fall. Jason Statham skulle va
 12. Wahlberg som Payne, fel. Mila Kunis som Mona Sax, väldigt fel. Ludacris som Jim Bravura? Nigga, please! Helt otroligt dåliga val av skådespelare men annars ser filmen ut att kunna bli rätt intressant.
 13. http://www.brickfilms.com - Första och största sidan om brickfilming http://www.bricksinmotion.com - Ny sida gjord av gamla admins och medlemmar från brickfilms.com då brickfilms.com nyligen köptes upp av ett "ont" företag som gjort stora förändringar på sidan. http://www.stopmotionanimation.com - Största och bästa sidan om stop motion i allmänhet. Gogogogo.
 14. Anhool

  Byggmax

  Nu såg jag inte hela videon men det var ju bara vanliga 2d-grejer som du kan fixa i Photoshop och After Effects. Enklare än så blir det inte. Du behöver alltså inte 3ds max eller liknande.
 15. Anhool

  Gta 4

  Det har hängt sig kanske 6-7 gånger för mig så jag har behövt startat om konsollen helt. Ungefär lika många gånger har det hängt sig och sen hoppat igång efter 1 minut. Disc is unreadable har jag fått kanske... 5 gånger. Efter att ha lirat ca 30h så kan jag säga att jag tyckte San Andreas var bättre. Jag saknar djupet som fanns i San Andreas, känslan av att hela staden låg framför en, outforskad. Har inte riktigt spelat igenom hela mainstoryn men det känns nästan som om att GTA3s story och värld var coolare(det var ju som bekant Liberty City där också) Så här ser en typisk spelsession ut
 16. Trevligt med chippig musik, effekterna... Okej.
 17. Mja... Helt okej men jag tyckte inte att fotografen var speciellt trovärdig... Hans ansiktsuttryck och rörelser kändes inte rätt. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Trevligt med film i alla fall.
 18. Anhool

  Gta 4

  Otroligt bra spel. Så är det.
 19. Chipiga grejer. Musik skapad på eller till gamla tvspel och datorer. Favoriterna är zx spectrum, NES och Game Boy. Men .sid(C64), .ym/.sndh(Atari ST) och .mod(Amiga) blir det en hel del av också.
 20. “You go for it, to please the game fans, but on the other hand if you have the hard core gamers, they live in their own world. And you cannot fulfill their ideas from a video game based movie, it’s impossible,” Boll recently told MTV News. “And to be honest, the real gamers are the typical download guys, right? They don’t pay anything for movies, because they illegally download the movies. So why I should please these guys? I need the normal audience.” Så otroligt sant... Går man in på vilket spelforum som helst ser man alla gäjmers sitta och whina över att han förstör licenser hit och dit
 21. Jodu, Kund Berry kanske inte är så professionellt gjord som det pratas så mycket om i den här tråden men den är i alla fall rolig. Jaja, inget mer OT från min sida nu.
 22. Jag vet att efter bara 1 månad här har du ifrågasatt admin mer än nödvändigt och gjort ett allmänt dåligt intryck. Först trodde jag proffsattityden var något du du skrev på skoj i signaturen men det verkar som om du faktiskt tror på det. Din reklamfilm levde inte direkt upp till det.
×
×
 • Create New...