Jump to content

Miss_Emma

Members
 • Posts

  288
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Tarantino, Rodriguez, Smith, Aronofsky.
 • Interests
  Se film, drömma film, vilja göra film.

Miss_Emma's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Dagens toppengrej......ni killar här. Fy fan vad nu förtjänar en riktigt god jul. Voodoo gjorde verkligen mitt liv bättre.
 2. El Orfanato (Barnhemmet) av Guillermo Del Toro. Väldigt vacker, kanske inte så skrämmande. Men helt OK. Dagen efter det så jag Under the Tuscan Sun. Och ja, jag grät som den lilla flicka jag är. Helt sanslöst mjuk efter det.
 3. Holiday.....celebration.....come together in every nation. Det där var ju riktigt roligt. Måste göras om...
 4. Kollar upp möjligheterna för att ansluta. Men är det något bestämt ordentligt om det blir någon form av sovaöverövning? Har vi ett exakt datum och vem håller i trådarna till det här projektet?
 5. Är det någon som ska förbi Sandviken eller åtminstone i närheten så skulle jag kunna ta mig till dit och kanske haka på.
 6. Såg alldeles nyss Live Feed, en sjukt jobbig film. Inte för våldet, men däremot för att den liksom kändes så kalkylerat "äcklig". Skådespelet är dessutom så....Barbie. Står inte ut med de där "Oj så jag upptäcker saker"-fejkade reaktionerna. En fattigmans Hostel, typ. Lagom mycket konspiration och tja....vad håller de på med egentligen. De tjänar säkert pengar, men hur roliga känns de med tanke på...nä gud vad jag är negativ nu. De hade säkert kul under inspelningen. Speciellt de nakna tjejerna, lajbans.
 7. Ja ser man skräck så är ju tjejer värre än killar på att skrämmas. Förstår att du är rädd....men alla är inte som Samara.
 8. Det krävdes en dig för att plocka fram den gamla gubben ur skåpet va? Ok, så nu har jag lite film att se. Men var hittar man den för överkomliga priser?
 9. Wow, vem är den här kissemiss....är det någon som dykt upp när jag varit mindre aktiv här?
 10. Har sett den, Sophie Scholl, Der Untergang, Herr Lehmann, Die Fetten Jahre Sind Vorbei och...japp....alla dessa minst tre gånger. Känns som att jag verkligen håller på att bli knäpp, behöver variation. Bahnhof Zoo låter intressant.
 11. Är det OK om en tjej följer med eller blir det tjejbaciller då?
 12. OK, så jag har gått och bestämt mig för att lära mig tyska. Känns som en bra ide eftersom våran familj utökat sig åt det hållet. Men för att lära sig ett spräk så måste man typ omge sig med det för att snappa upp ord och tja...lära sig det. Musik är inte så svårt att hitta, inte heller texter. Men när det kommer till film, om man inte har mycket pengar att köpa den för så är det lite av ett gissel. Jag bor visserligen inte i en stor stad, men jag tycker att uthyrningsställena kanske borde erbjuda någon mer tysk film än de gör, gärna någon som inte tar upp nazismen. Kan någon rekommendera bra tysk film och gärna ställen där man kan beställa film relativt billigt?
×
×
 • Create New...