Jump to content

Miss_Emma

Members
 • Posts

  288
 • Joined

Everything posted by Miss_Emma

 1. Dagens toppengrej......ni killar här. Fy fan vad nu förtjänar en riktigt god jul. Voodoo gjorde verkligen mitt liv bättre.
 2. El Orfanato (Barnhemmet) av Guillermo Del Toro. Väldigt vacker, kanske inte så skrämmande. Men helt OK. Dagen efter det så jag Under the Tuscan Sun. Och ja, jag grät som den lilla flicka jag är. Helt sanslöst mjuk efter det.
 3. Holiday.....celebration.....come together in every nation. Det där var ju riktigt roligt. Måste göras om...
 4. Kollar upp möjligheterna för att ansluta. Men är det något bestämt ordentligt om det blir någon form av sovaöverövning? Har vi ett exakt datum och vem håller i trådarna till det här projektet?
 5. Är det någon som ska förbi Sandviken eller åtminstone i närheten så skulle jag kunna ta mig till dit och kanske haka på.
 6. Såg alldeles nyss Live Feed, en sjukt jobbig film. Inte för våldet, men däremot för att den liksom kändes så kalkylerat "äcklig". Skådespelet är dessutom så....Barbie. Står inte ut med de där "Oj så jag upptäcker saker"-fejkade reaktionerna. En fattigmans Hostel, typ. Lagom mycket konspiration och tja....vad håller de på med egentligen. De tjänar säkert pengar, men hur roliga känns de med tanke på...nä gud vad jag är negativ nu. De hade säkert kul under inspelningen. Speciellt de nakna tjejerna, lajbans.
 7. Ja ser man skräck så är ju tjejer värre än killar på att skrämmas. Förstår att du är rädd....men alla är inte som Samara.
 8. Det krävdes en dig för att plocka fram den gamla gubben ur skåpet va? Ok, så nu har jag lite film att se. Men var hittar man den för överkomliga priser?
 9. Wow, vem är den här kissemiss....är det någon som dykt upp när jag varit mindre aktiv här?
 10. Har sett den, Sophie Scholl, Der Untergang, Herr Lehmann, Die Fetten Jahre Sind Vorbei och...japp....alla dessa minst tre gånger. Känns som att jag verkligen håller på att bli knäpp, behöver variation. Bahnhof Zoo låter intressant.
 11. Är det OK om en tjej följer med eller blir det tjejbaciller då?
 12. OK, så jag har gått och bestämt mig för att lära mig tyska. Känns som en bra ide eftersom våran familj utökat sig åt det hållet. Men för att lära sig ett spräk så måste man typ omge sig med det för att snappa upp ord och tja...lära sig det. Musik är inte så svårt att hitta, inte heller texter. Men när det kommer till film, om man inte har mycket pengar att köpa den för så är det lite av ett gissel. Jag bor visserligen inte i en stor stad, men jag tycker att uthyrningsställena kanske borde erbjuda någon mer tysk film än de gör, gärna någon som inte tar upp nazismen. Kan någon rekommendera bra tysk film och gärna ställen där man kan beställa film relativt billigt?
 13. En DJ, hmmmmm....troligtvis kan det vara en annan sorts rockstjärnetwist. Jag menar, en DJ står där och leder folk med något så känsloladdat och passionerat som musik. Många av de DJ:s som jag sett tenderar dessutom att vara rätt halvsöta, eller till och med snygga. Gör ju saken bara ännu bättre. Det finns bara en sak kvar att göra. Själv faller jag rätt handlöst för regissörer eller stå upp-komiker. Humor, vision och skaparkraft är helt otroligt.
 14. Into The Wild, det är första gången jag gråtit så mycket på slutet av en film sedan Bruce Almighty. Into The Wild är en av de vackraste, trasigaste, mest tomma och livssökande filmer jag sett på länge. Jag föll.
 15. Adel är tillbaka i Hofors. Nu ber vi till makterna för att migrationsverk och alla instanser tar sitt förnuft till fånga och låter honom bli kvar. Tårarna vågar sig inte riktigt fram. Det är bara för galet. Adel är tillbaka....jag fick hålla om honom.
 16. Jag har feber igen, orkar typ inget alls. Förutom en enda sak... Grattis Adel, du har supportrar http://www.namninsamling.com/site/get.asp?enayatulla_adel
 17. Jag skäms så något enormt över att vara svensk. Dagens gnäll är något mer än gnäll för mig, det är ett primalskrik ifrån botten av mitt hjärta. Jag är så förbannat trött på naiviteten i de svenska myndigheter vars beslut riskerar att ta död på personer som fanimig har byggt upp något bra. Någon som jag arbetar med, känner och beundrar sitter i förvar på migrationsverket i Gävle. Han riskerar utvisning på grund av några personers totala brist på vett. Torsdag den trettonde mars kom gränspolisen och plockade in honom, utan att göra det på sätt som följer de stadgar som finns. De beslagtog hans mobil och hade han inte hunnit att plocka ur sitt SIM-kort så hade han inte kunnat kontakta vänner som i sin tur kontaktade hans advokat. Jag är glödgande förbannad för att de tänker förstöra någons liv. Grattis svensk byråkrati och cynism, ni har givit mig ännu ett skäl att sparka uppåt och sparka hårt. http://www.gd.se/Article.jsp?article=129321 http://www.gd.se/Article.jsp?article=129497
 18. Miss_Emma

  Wall*e

  De där, den tror jag att jag vill se... Japp.
 19. De två videorna som du postade där funderade jag på att posta här igår. Great minds think alike...
 20. Jag har säkert 40 graders feber och igensvullen hals...life sucks.
 21. Två tilldällen då jag kunde dödat de som satt rakt bakom mig i bion var när jag såg Titanic och Terroristerna. Under Titanic satt några killar och pratade hela tiden och när jag såg Terroristerna så hade personen bakom mage att använda sätet bredvid mig som fotstöd. Vilket gjorde att jag aggressivt slog till dem på fötterna så att jag kunde slippa ha fötter en halv dec ifrån mitt huvud. Och ja, jag tror starkt på uppfostran inom bioväsendet. Är extremt irriterad av alla puckon som tror att de kan gasta runt hur fan som helst. Min ritual: Klä sig bekvämt men snyggt. Tvätta glasögon. Se till att ha så tyst godis som möjligt. Lägg allt i ordning innan filmen börjar, gärna innan tralirar har kommit igång. Under film: Om något ska sägas till sällskapet så viskas det i personens öra. Lugn konsumtion av dricka så att man inte får otroligt toabehov. Efter film: Vänta tills eftertexterna är helt slut. Plocka ihop pick och pack för att sedan gå till eventuell "efterfika" och diskutera igenom det som setts. Vid hemkomst: Imdb och Voodoofilm-besök.
 22. Jag är i något helt annat än the friend zone... Jag har ont i ryggen och någon slags magkatarr.... Orkar inte med att kombinera jobbb och skola... Vill gömma mig eller fly.
×
×
 • Create New...