Jump to content

odinlundin

Members
 • Posts

  281
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by odinlundin

 1. Die Hard! Fan, fattar inte att jag lyckats motstå frestelsen att köpa alla Die Hard filmerna, men innan jul är det dags. Då blir det då se Die Hard dagen innan julafton.
 2. Fan jag var också där då... Skulle precis ner och köpa godis till bion. Tur att jag kom på att jag ville in på expert som ligger precis bredvid, annars skulle jag varit där nere när det hände, vad det nu var...
 3. Hmm den va svår. Men jag måste nog säga vaken men att sova är också för jävla skönt :)
 4. Fan nu måste jag gnälla på att alla klagar på alla moderatorer, dom gör ju bara sitt jobb, dessutom gör dom det gratis. Hur tror ni det skulle se ut med ett forum utan moderatorer? Ett jävla kaos...Så carbe + alla andra som gnäller, LÄGG AV!!
 5. Iof så är Daredevil bland dom sämsta filmerna jag sett... Såg Die Hard 4.0. Den klår ju inte dom gamla die hard filmerna, inte riktigt samma känsla + att den stundtals var overklig. Förresten ikväll går några bra/kända filmer på de kanaler som dom flesta har, Gladiator, Den gode den onde den fule och 8 mile.
 6. Har sett Taxi Driver och Goodfellas senaste dagarna. Fan jag fattar inte varför jag inte sett någon av Scorseses filmer innan. Tycker båda filmerna är lika bra dvs att båda är grymt bra.
 7. Fan så där ska det ju inte behöva vara! Till alla som var emot Java som moderator: Har gjorde ju bara sitt jobb på forumet, om ni slutar tjafsa så blir det mycket bättre stämning och om alla moderatorer skulle hoppa av skulle det bli en jävla röra.
 8. odinlundin

  BÄsta!

  Film: Pulp Fiction, The Good The Bad And The Ugly, Nyckeln till frihet, Gudfathern och Rocky + jäkligt många andra som är jävligt bra. Skådespelare: Morgan Freeman, Robert De Niro. Regissör: Quentin Tarantino, Martin Scorsese.
 9. Om man får komma där ifrån skulle man ju lätt ta med en helikopter med fetaste tanken full med bensin.
 10. Carbe hann före! :D Kan väll svara på hans fråga medans jag ändå är inne och redigerar inlägget. Microsoft. Splatter eller skräck?
 11. Jo men det går ändå inte att få bort så man måste gå tillbaka till huvudmenyn och fixa det. Haha där känner man igen sig...fy fan man hinner inte gå och lägga sig förrän men måste pissa igen.
 12. Haha det där känner jag igen mig i... Det värsta är ju att det kommer upp sånna där antipiratkopieringstexter på 5 olika språk som inte går att spola förbi. Sen har man ju också lagt sig i soffan och lagt över sig filten och fixat kuddarna så man ligger skönt och då kommer man på att man har stoppat in extramaterialskivan. Min Dvd-spelare är dessutom helt jökad så att ibland när man har satt på filmen så är kommentatorspåret på.. Grrr. Då blir det att gå tillbaka till huvudmeny och göra allt igen. Dvdn har inte någon funktion så att den börjar på samma plats där man har stoppat den som vissa har så ibland när man råkar komma åt stoppknappen i filmmörkret så måste man göra om allt och se om alla piratkopieringstexter m.m.....
 13. Besatt medlem. Evil Dead eller Evil Dead 2?
 14. Det var inga polare hemma så jag gick ut och skulle gå ner till Ica och köpa bond-filmen men på vägen dit såg jag på skylten in till en musikaffär att det stod "Filmer" och då kan man ju verkligen inte låta bli, när jag står och går igenom skräckhyllan så hör jag hur en kund snackar om Evil Dead - Book Of The Dead utgåvan för 175 spänn och jag har varit ute efter den så det var bara att springa hem igen och hämta mer pengar och köpa den. Förresten det var en limiterad 1 disk utgåva och på discshop finns det en Special Ed 2disk utgåva och en annan som också är LimEd som är utgången. Är det någon som vet om det är någon skillnad mer än att Special Ed har två diskar?
 15. Kör med lite länkar från discshop... Gudfadern - http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=51896&ref=&subsite=posters Pulp Fiction - http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=52853&ref=&subsite=posters Scarface - http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=51853&ref=&subsite=posters 300 - http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=60772&ref=&subsite=posters Alla har varit på väg att hänga på väggen men det blev Scarface och snart blir det antingen Gudfadern eller 300 postern som får hänga brevid.
 16. Var på Mediamarkt idag, för er som inte varit där så är dert stort som ett helvette och många billiga filmer. Aja som vanligt så gick det inte att mosa sig igenom utgången utan ett par filmer i handen så det fick bli Sin City och Alien. Stod med Alien 2 i hand men kom på att jag ska dra hem ett fett lass med filmer från CDON eller discshop om några dagar, så den får ingå i det paketet bara för att öka storleken på det, presentbög som man är.
 17. Såg Jackie Brown, tycker den var ganska bra. Det dåliga är att allting går så jäkla snabbt, jag hängde inte med i slutet så jag var tvungen att se en bit av slutet igen. Såg också de två första gudfadern delarna. Tycker nog den andra är lite lite bättre än första. Båda är ändå mästerverk!
 18. Sett sån här tråd på andra forum, där har dom gjort så att den som svarar rätt för skriva nästa. Kan vi inte göra så här i den här tråden också?
 19. Du är bara 14 år, varför ska du lägga pengarna på ett värsting redigeringsprogram? Köp någonting annat istället, typ ny kamera (du kanske inte behöver det men tog det som exempel), en film görs ju inte bara av ett redigeringsprogram...
 20. Får se om någon kan slå det här: Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten Hmm det blev något fel, vart några mellanrum som inte ska vara där.
 21. Ähm.. Du är väll typ 13 år om jag minns rätt, varför börja med så avancerade saker? Har du verkligen råd att hyra en helikopter? Krångla inte till det för dig....
×
×
 • Create New...