Jump to content

Broman

Members
 • Content Count

  429
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Oskarshamn
 • Name
  Jonas Broman
 1. Till att börja med, vilket program tänker du göra detta i?
 2. Det går att använda tyg i värsta fall. Se bara till att stryka det eller/och sträcka ut det rejält så att alla väcken försvinner. Sen hänger det mesta av resultatet på en jämn belysning.
 3. I matrix så hade dom en massa personer som hade på sig masker för att se likadana ut. Men om du vill göra det i datorn så får du väl använda dig av blue/green screen eller maska.
 4. Du menar när han blir svartvit och åker åt sidan? Ta först klippet på personen. Sen tar du en bild från den sista framen. Där klipper/maskar du ut personen samt gör han svartvit. Sen animerar man klippet med keyframes åt det håll han ska åka. Eller nåt sånt...
 5. Okej, ska tänka på det. Tack! :D
 6. Finns det nåt bra sätt att få ljudet att låta som det kommer från en megafon? Det enklaste vore ju att bara prata dialogen genom en riktig. Men vi har inte tillgång till nån, och även om vi hade haft det så känns det lite dumt att stå och skrika i en megafon på en allmän plats.
 7. Såg den här filmen för länge sen, men vad jag minns så var den skitbra! ;) Tyvärr kan jag nog inte komma med nån kritik eftersom jag inte minns allt för mycket... :P
 8. [citat=kalle112]"Reduce Z-Axis to 40% to create the disk"... Vilken axel pratar dom om egentligen? Markerar sfären men ingen z-axel dyker upp...[/citat] Det är väl bara att kolla vilken axel det är och fixa sfären till 40% så den blir som en disc?
 9. En fördel är ju att filma när det är mulet så att de inte blir massa solskuggor när man ska sänka brightness.
 10. Tror man använder nåt 3D program. Man sätter en textur på ett plane med t.ex en person där bakgrunden e genomskinlig. Sen tar man ett plane till bakom med en bakgrundsbild. När man sedan backar kameran så får man en 3D effekt med 2D bilder.
 11. Här är den. http://www.orangelab.se/artikel3.html
 12. Skitsnyggt! ;) Saknade dock en skugga till grenen på marken.
 13. [citat=filmpro]är huvudpersonen släkt med johan glans möjligtvis. Dom e aslika :)[/citat] Haha :)
×
×
 • Create New...