Jump to content

The magic man

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej, när jag kollar på tutorials och ser mina kompisar jobba har de hjälp-pilar för att rotera eller skala i x,y,z. Jag har inte de, hur sätter jag på de???
 2. nu kom jag på det men det funkar fortfarande inte riktigt, jag har flera bones och flera former som jag kör skin på men när jag drar i "bonensarna" får jag bara en led?? vad tror ni e fel jag vill ha tre leder!
 3. Hej hur länkar jag bones till varandra och till mina modeller i 3ds studio max 8?? Har kollat runt på nätet på tutorials men det finns inga vettiga. Hjälp? Tack
 4. hej jag har spelat in en scen med mig i vit kavaj. Men sen kom jag på att det skulle varit snyggare med en röd kavaj (men en sån har inte jag). Så min fråga är: har någon ett tips på hur man gör en vit kavaj till en röd i after effects.
 5. Testa att att sätta fast kniven i bröstet och fäst sedan en fiskelina i och dra bort den, sen spelar du det baklänges i datorn (-100%), Det funka på min film!
 6. Hej jag undrar om ni vet något ställe där jag kan ladda ner en filmfil (t.ex. med greenscreen) när droiderna (de vita robotarna) reser sig ur sitt "sovläge" som i star wars 1 i kriget i slutet av filmen. Skulle behöva svar! TACK!
 7. Har du något tips på vilket program jag kan använda för att komprimera avi till MPEG2?
 8. Hej. Jag har ca 2tim video filer som jag ska lägga ner på en DVD, filformatet är avi men är över 16gig stort. Vilket formar ska jag använda när jag gör DVD:n?? Tack!
 9. Hej. Min film ska börja med att man ser en griffeltavla över hela skärmen. Det ska skrivas massa olika formler på den, jag undrar om nån vet hur men gjör så "formlerna" liksom skrivs av sig stjälv inte att de bara dyker upp utan att de typ e´en osynlig människa som skriver. behöver hjälpt snarast!
 10. Jag vill helst att man ska kuna välja på undermenyn på dvd:n: Textning, anars ska den inte finnas
 11. hey! Jag håller på att klippa ihop en film. Så jag tängte lägga till undertexter. jag har manuset med replikerna men det är ca 70sidor. Finns det något lätt sätt att göra det på? Svara snarast tack!
 12. Vet någon om det finns nått vidioklipp med grön bakgrund till, där det faller saker/bitar uppifrån. Det är ca 20 människor som sjuter på samma snubbe, men de måste ju träffa lite annat också, så om det "rengnar" från taket så blir det jaätte bra!
 13. det blev glödtråd (0.3mm) och ett 12v-batteri med 7.5 ah fungkar:-)
 14. snygtnär flaskan flög:-) men lite väl mörk.
×
×
 • Create New...