Gå till innehåll

ragnjj

Medlemmar
  • Inlägg

    59
  • Blev medlem

Allt postat av ragnjj

  1. ragnjj

    The King of Kong

    En polare tippsade om denna, verkar ball.
  2. De små animerade MTV snuttarna är riktigt sköna, konstiga men sköna.
  3. Såg "Lust och fägring stor" tidigare idag, hade sina stunder men överlag inget vidare imo. Såg "Wild at heart" igår dock vilken infriade förväntningarna (vilka var sky höga för övrigt).
  4. Fick den där boken "1001 movies you must see before you die" i julklapp, ligger lite efter men är förvånad över hur mycket film man endå sätt.
  5. ragnjj

    Snyggast öppning..?

    Haha aaa första gången jag såg den kändes det som skiten ringde i 15 min, blir kortare för varje gång man ser den dock :) 2001 har ju ett rätt speciellt och läckert intro också. Och som många sakt delikatessen riktigt coolt med rollistan osv. Blade Runner tar dem alla dock, ryser varje gång jag ser det.
  6. Extra materialet på "The Crow" är grymt bra, spec dokumentären med seriens skapare, riktigt ärlig. Sen finns det ju mega boxar med filmer så som LOTR, Alien etc.
  7. Sexscenen i "Dem kallar oss mods" är ju hrm .. ärlig iaf? "Broke Back Mountain" FTW annars :|
  8. ragnjj

    Favorit Regissör!

    Terry Gilliams, Stanley Kubrick, FF Coppola, Aw det finns så många, men dessa är väll kanske tre av tio jag ser upp till extra mycket.
  9. ragnjj

    Bästa/sämsta slutet

    Som någon nämnde slutet i "Easy rider" man bara "NEEEEEEJ!" så jävla tragiskt, men tycker det passar in i filmen helt klockrent. Häftigt hur dem gett publiken en liten smygtitt i korta flash tidigare i filmen. Ett annat historiskt slut hittar vi ju i "De fyra hundra slagen".
  10. ragnjj

    Bästa svenska film

    Wow visste inte att "Barrabas" filmatiserats (Antar att det är Pär Lagerkvists Barrabas?). Måste jag ta en titt på.
  11. ragnjj

    Kommande filmer?

    Jo men den blev aldrig av! Synd där, Aronofsky gjorde "the fountain" ist, den ska jag iaf ta mig en titt på, verkar bra. Hehe, Totoro riktigt bra, köpte med mig den när jag var i Asien för några månader sedan.
  12. ragnjj

    Bästa svenska film

    Det mesta av Troell och Bergman är ju bra, men deras respektiva "Här har du ditt liv" och "Fanny och Alexander" är ju absolut världsklass.
  13. ragnjj

    Klassiska barnprogram?

    phantom 2040 (Fantomen 2040) var väll rätt kul. Aeon Flux skaparen Peter Chung var delaktig i projektet vilket jag inte visste när jag såg det som barn (har inte sätt det på cirkus 10 år!) men nu skulle jag nog kunna ta till mig det och uppskatta programet mer och jag mot förmodan skulle se om det.
  14. ragnjj

    Kommande filmer?

    Ja, var väll bara Sin City som höll mottet, Kalle och Batman sög ju daise och dem andra har jag inte ens sätt/ eller så har dem inte kommit ut.
  15. Ush vilken skit film. Eller mja den var väll lite små rolig och effekterna hade väll sina ljuspunkter. Men nej tack.
  16. ragnjj

    Terry Gilliam

    Fan älskar ju Gilliam men har faktiskt inte sätt Grimm *skämms*. Annars ser jag fram emot han tideland som kommer snart (?).
  17. ragnjj

    Bästa biofilm 2005

    Sin city och Sideways är väll de enda jag kmr på på rak arm.
  18. ragnjj

    Terry Gilliam

    Btw, tomaz1985 du framstår som den bittre av er :E
  19. ragnjj

    Terry Gilliam

    Brazil är en riktigt het film, rekommenderas starkt. Den bygger till viss del på boken "1984", George Orwell. En mycket läsvärd klassiker. Om man läst manuset och somnat (av trisstess?) så måste man se filmen för Gilliams regi gör det mesta hysteriskt och intressant. Älskar förövrigt även blade runner.
  20. ragnjj

    Kommande filmer?

    [citat=TDA]Sin City är det bästa jag sett i år, ja, en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Inte bara för att den är vidrigt snyggt fotad utan också för de härligt nattsvarta historierna. Ska man göra en nyinspelning av Lone wolf & cub?[/citat] Yes, Darren Aronofsky står för regin, låter lovande.
  21. ragnjj

    Kommande filmer?

    Så, tänkte vi kunde göra så att man skriver om filmer man ser fram emot, typ lite story, när de kmr etc etc. Eller så skriver man bara titel :) Själv ser jag fram emot: *SinCity *Batman Begins *Tideland *Brothers Grimm *Arthur and the miniyons *Kalle och chokladfabriken *The corpse bride *lone wolf and cube *Benjamin Button etc etc :P orkar ej skriva mer. Så, vilka filmer ser ni fram emot och varför?
  22. ragnjj

    Klassiska barnprogram?

    pirater på mörkt vatten, kung! Tror de kom typ 95 lr något, serien fullbordades dock aldrig, varken i Sverige lr någon annan stans.
  23. ragnjj

    DeNiros bästa?

    #8 har det, o så säger folk att deniro har gått ner sig? vf snakkar de om? :E
  24. Har läst första boken och den var riktigt rolig, har dock ej sätt filmen än. De sägs att filmen tydligen ska vara gjord för fansen dvs mycket "insider" stuff som bara de som läst boken kan uppskatta, men om du nu säger att det är tvärt om så vet jag inte riktigt hur de ska gå, kanske floppar filmen från alla håll och kanter ...
×
×
  • Skapa nytt...