Jump to content

knockknock

Members
 • Posts

  9
 • Joined

knockknock's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ska spelas in! http://www.imdb.com/title/tt0376136/ För er som inte vet så är The Rum Diary den första boken av Hunter S. Thompson, och handlar om när Hunter arbetade som journalist i Puerto Rico på 50-talet. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rum_Diary_(novel) Vad tror ni? Själv så tror jag den kommer bli hur bra som helst, Johnny Depp är ju med igen.
 2. Okej, tack. Men om vi säger att filmen är ca 30 minuter lång, ungefär vilka inställningar ska man ha då? Ska filmen vara interlaced eller inte t.ex. ?
 3. Okej, så här är det: Jag håller på och filmar en del med en miniDV-kamera, och ska senare få ihop det till en liten DVD-film. Hur ska jag göra för att få så bra bild som möjligt på den slutgiltliga filmen? Vilka format, komprimeringar osv? Storleken på filmfilen har ingen betydelse. Använder Premiere 7.0 och Pinnacle om det behövs.
 4. Ja, alla har vi väl en eller flera filmer som man kanske inte alltid vill erkänna att man inte har sett. Vilka klassiker har ni inte sett? Här är min lista: Pulp Fiction Donnie Darko Gudfadern filmerna American History X
 5. Perfekt med beskrivningar kring hur du gjorde allt, vilka program osv. Ska själv spela in min första "seriösare" kortfilm till sommaren, så sånt här behöver jag verkligen. Ska se filmen strax.
 6. Tack! Bara att börja spara pengar nu då
 7. Ja hyffsad kvalité skulle ju duga. Att kunna filma bra slowmotion-klipp är inte det viktigaste för mig, men det skulle vara ett stort plus. Letar efter något runt 10 000 iaf
 8. Hade tänkt skaffa en ny kamera nu till våren. Kan inte så mycket om kameror alls, men det jag vet är att jag vill filma i HD, 16:9 format, och en kamera som passar bra till slowmotion-klipp och liknande. Helst inte alltför dyr. Några förslag?
 9. Känns som en ganska dum fråga det här, men hur ändrar man bildstorleken när man ska exportera en fil i MPEG format i premiere? Eller rättare sagt, hur ändrar man nånting alls? Jag ser ju hur allting är när man kollar i Video Summaryn, men jag ser inga settings eller så man kan ändra på..
×
×
 • Create New...