Jump to content

DeNiros bästa?


final_cut

Recommended Posts

Var vänliga och respektera meningen med detta tråd så kanske det blir något av det. Alltså, av DeNiros alla karaktärsstudier, vilken skulle ni säga är hans allra bästa? Ha följande i åtanke; ni får välja bara en och frågan lyder inte vilken av hans filmer ni gillar bäst, utan vilket karaktär han har spelat bäst?

Link to comment
Share on other sites

Jake La Motta i Raging Bull får min röst när det gäller rent skådespeleri från De Niros sida. När jag första gången såg en stillbild på De Niro från filmen när han ätit upp sig kände jag inte igen honom.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Ronnie]Jake La Motta i Raging Bull får min röst när det gäller rent skådespeleri från De Niros sida. När jag första gången såg en stillbild på De Niro från filmen när han ätit upp sig kände jag inte igen honom.[/citat]

 

Jodå, Tjuren från Bronx verkade rätt självklart för mig med, men jag hör till det som Leonar Maltin kallar "Freddy Krüger-generationen", som han anser att Scorseses version eller vision främst riktar sig till...

Link to comment
Share on other sites

Jag håller med ovanstående skribent om att hans rolltolkning i "Familjen är värst" är vansinnigt underhållande. Men jag måste nog lägga min röst på "Jackie Brown". Jag kan bara inte fatta att det är de Niro som är den där lönnfeta losern!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...