Jump to content

Ronnie

Members
 • Content Count

  1,048
 • Joined

 • Days Won

  3

Ronnie last won the day on March 14 2005

Ronnie had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Ronnie

 • Rank
  Letterbox redaktör

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Martin Scorsese, Sam Peckinpah, Oliver Stone, Nicolas Winding Refn, John Cassavetes m fl.
 • Interests
  Regi, foto, redigering och lite annat
 1. Kör Windows och Adobe CS6 (och CC nu när det snart släpps) och är sjukt nöjd med det. Älskar integrationen mellan programmen och ser framemot att sätta tänderna i nya Speedgrade. Med det sagt så tittar jag med mer och mer intresse på Linux. Lightworks ligger där och frestar mig hela tiden. Det jag framförallt skulle sakna på Linux är arbetsflödet som finns i Adobe programmen. Om bara Adobe gjorde sina program till Linux med... Någon som gjort lite jämförelser mellan Premiere och Lightworks i prestanda?
 2. Eller använd PluralEyes och låt det synka film- och ljudfiler automagiskt.
 3. Har aldrig hört att om royalties per visning för musikvideo. Skulle nog vara i princip omöjligt att hålla reda på med om videon ska upp på internet.
 4. Kul! Har du någon demomusik att dela med dig?
 5. Bill Hicks, mannen som fick mig att verkligen gilla stand-up på riktigt. Louie CK är en annan favorit. Egentligen tycker jag man ska se dem i helhet och inte i små Youtube klipp... Men här är ett med honom där han mest bara är så provokativ som möjligt. Rekommendar honom dock starkt och kan ni få tag på hans specials så se dem. Som motsatts är Brian Regan kanske den bästa "rena" komikern. Inga svärord eller liknande. [video=youtube;b-JRQXYy9wk]http://www.youtube.com/watch?v=b-JRQXYy9wk
 6. Detta kanske hjälper dig: http://www.youtube.com/watch?v=rCpezRbR3fw
 7. UPPDATERING: Hittade ett forum på deras hemsida (http://www.gridironsoftware.com) som jag missade helt första gången jag var där inne för att få reda på svaret till frågan. Svaret fanns där och Nucleo Pro 2 stödjer inte AE CS4 men de ska komma med en gratis uppdatering för detta ändamål snart!
 8. Är det någon där ute som vet om Nucleo Pro 2 fungerar till CS4? Någon som redan tagit steget över till den nya versionen eller någon som har lite koll på det?
 9. Ronnie

  HV30 sample

  Har precis införskaffat en HV30 med, men inte ens hunnit packa upp den ur förpackningen men ser framemot att köra igång den så fort som möjligt. Ser bra ut.
 10. Lite off-topic kanske men passar på att fråga i denna tråd: Hur fungerar det med folk som är manusförfattare eller frilansande författare? Har de enskild firma? Intressant, men krångligt ämne detta.
 11. Så vi kan känna oss lugna med att du har tillräckligt med back-up av Voodoo Film? ;)
 12. Lite off-topic kanske, men måste fråga. Var det inte tänkt att Hjärta av Sten skulle komma ut i en special edition eller directors cut? Något nytt om det?
×
×
 • Create New...