Jump to content

Ronnie

Members
 • Posts

  1,048
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by Ronnie

 1. Kör Windows och Adobe CS6 (och CC nu när det snart släpps) och är sjukt nöjd med det. Älskar integrationen mellan programmen och ser framemot att sätta tänderna i nya Speedgrade. Med det sagt så tittar jag med mer och mer intresse på Linux. Lightworks ligger där och frestar mig hela tiden. Det jag framförallt skulle sakna på Linux är arbetsflödet som finns i Adobe programmen. Om bara Adobe gjorde sina program till Linux med... Någon som gjort lite jämförelser mellan Premiere och Lightworks i prestanda?
 2. Eller använd PluralEyes och låt det synka film- och ljudfiler automagiskt.
 3. Har aldrig hört att om royalties per visning för musikvideo. Skulle nog vara i princip omöjligt att hålla reda på med om videon ska upp på internet.
 4. Kul! Har du någon demomusik att dela med dig?
 5. Bill Hicks, mannen som fick mig att verkligen gilla stand-up på riktigt. Louie CK är en annan favorit. Egentligen tycker jag man ska se dem i helhet och inte i små Youtube klipp... Men här är ett med honom där han mest bara är så provokativ som möjligt. Rekommendar honom dock starkt och kan ni få tag på hans specials så se dem. Som motsatts är Brian Regan kanske den bästa "rena" komikern. Inga svärord eller liknande. [video=youtube;b-JRQXYy9wk]http://www.youtube.com/watch?v=b-JRQXYy9wk
 6. Detta kanske hjälper dig: http://www.youtube.com/watch?v=rCpezRbR3fw
 7. UPPDATERING: Hittade ett forum på deras hemsida (http://www.gridironsoftware.com) som jag missade helt första gången jag var där inne för att få reda på svaret till frågan. Svaret fanns där och Nucleo Pro 2 stödjer inte AE CS4 men de ska komma med en gratis uppdatering för detta ändamål snart!
 8. Är det någon där ute som vet om Nucleo Pro 2 fungerar till CS4? Någon som redan tagit steget över till den nya versionen eller någon som har lite koll på det?
 9. Ronnie

  HV30 sample

  Har precis införskaffat en HV30 med, men inte ens hunnit packa upp den ur förpackningen men ser framemot att köra igång den så fort som möjligt. Ser bra ut.
 10. Hej,

  eftersom jag varken har den kameran eller använder det programmet gör du bäst i att fråga i redigeringsforumet.

   

  Mvh

  Ronnie

 11. Lite off-topic kanske men passar på att fråga i denna tråd: Hur fungerar det med folk som är manusförfattare eller frilansande författare? Har de enskild firma? Intressant, men krångligt ämne detta.
 12. Så vi kan känna oss lugna med att du har tillräckligt med back-up av Voodoo Film? ;)
 13. Lite off-topic kanske, men måste fråga. Var det inte tänkt att Hjärta av Sten skulle komma ut i en special edition eller directors cut? Något nytt om det?
 14. Jäkligt snygg! Du råkar inte veta var man kan köpa den?
 15. Wow, jag är grymt imponerad av ditt detektivarbete Gorse! Årets hjälpsammaste medlem just keeps going and going.
 16. I Stu Maschwitz bok Dv Rebels Guide medföljer ett script till AE för mynnningsflammor och hylsor.
 17. Kan inget annat än att hålla med 100%! Det är helt sjukt. SFI var en katastrof förr och nu verkar det bli ännu sämre. Jag ställer upp på ditt alternativ. Jag vet inte på vilket sätt men vi måste börja få fram alternativ!
 18. Aktiva medlemmar är medlemmar som gjort fem inlägg eller mer (om detta inte ändrats Pace?).
 19. Workflow. Hur man bäst delar upp och flyttar material mellan NLE och AE och tillbaka (eller mastrar från AE). Sen om det är på svenska eller engelska kvittar för mig, bara du använder de engelska termerna för sakerna i AE och inte försvenskar det ;).
 20. Låter mycket intressant. Man kanske skulle försöka ta sig till Köpenhamnsseminariet.
 21. Amazon lär ha den på väg och kunna skicka den innan den siste. Jag har väntat tålmodigt på att adlibris ska få in den, men ingen tur ännu...
×
×
 • Create New...