Jump to content

Johan Tungsten

Members
 • Posts

  84
 • Joined

 • Days Won

  1

Johan Tungsten last won the day on August 16 2008

Johan Tungsten had the most liked content!

3 Followers

Personlig information

 • City
  Stallarholmen
 • Job/title
  studerande
 • Name
  Johan Tenggren

Filmskapande

 • Influences
  all rörlig bild
 • Gear
  Canon hv30, Glidecam 4000 Pro, Röde NTG-2, deadcat, 3m carbonfiberbom, Zoom H4 och till sist ett eget bygge av greenscreen studio som fungerar mycket bra.
 • Interests
  Filmproduktion, animering, datateknik, airsoft m.m

Johan Tungsten's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

11

Reputation

 1. Här kommer ett par klipp med Canon 7D för folk som funderar över bilden:) Klippen saknar ljud då ljudet i lokalen var högt nog för att brusa det mesta.
 2. Tjenare!

   

  EFtersom företaget itne var registrerat styrde jag själv upp hur jag ville betala då jag inte kände att jag bara ville sätta över ca 3000 bara sådär så delade upp summan på så sätt att jag betalar hälften innan de skickar och hälften efter jag mottagit och granskat varan. Mitt betalningssätt fungerade ypperligt så det är ärliga killar vi har och göra med.

   

  Nu till frågan. Jag var missnöjd med min adapter, skickade ärligt tillbaka den innan jag hade sätt resultatet i datorn då den verkligen var sämst att hantera om man inte gjorde lite modifikationer men det kände jag inte att jag skulle behöva göra för en färdig produkt så skickade tillbaka den dagen efter.

   

  Jag köper helllre en letus för 10000 än SWE35 för 3000 då jag vet att jag inte kommer ångra ett dyrare köp.

   

  Varför jag inte lagt ut review på forumet är därför jag gav dem lite tid att förebygga problemen och dra "företaget" i graven efter första kunden.

   

  mvh Tenggren

 3. Hoj!

  Såg i Vault35 diskussionen att du hade köpt deras 35mm adapter. Tänkte bara höra om du var nöjd med den? Funderar på att köpa en likadan till min HV30. Kan du rekomendera den?

 4. Prova installera äldre drivrutiner för graffekortet, hade samma problem ett tag men löste det med att installera gamla och sen installera nyaste direkt efteråt.
 5. http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iid=1563021 Funkar inte denna då eller är det som att bara plugga in en xlrmick via en xlr-->3.5 mm plug i kameran?
 6. Hej! Har nu sålt bort tidigare kamerautrustning och skulle gärna ta lite hjälp med nya projektet. Är så att jag kommer köpa en Canon hv30 och tänkte fixa en 35mm adapter men vet inte vilkne jag skall välja eller vilken som nu är bäst. Är också ute efter en en xlr sdapter till kameran så jag kan använda min röde ntg2. Blir kvalitén "sunkig" även med xlr adapter inkopplad till hv30s micingång eller blir det bättre än med direkt inkoppling med xlr-->3,5 mm i kameran. Länkar ser jag som stor hjälp:) mvh Tenggren
 7. stillbildskamera, har inte pengarna för en sådan kvalité annars^^
 8. Påbörjad ispelning av andra filmen:D Detta en en stillbild från inspelningen och det ända ni får se innan trailern^^ http://i99.photobucket.com/albums/l315/Jovanski/johanmindre.jpg mvh Tenggren
 9. Tja. Jag har sett er testfilm Slutstriden några gånger nu o jag gillar vad jag ser. ^^

  Snackade med Dennis häromdagen om den och filmen ni planerar göra nästa sommar, och som jag sa till honom, jag skulle helt klart vara nyfiken att hoppa på projektet.

   

  Om du får tid kan du väl höra av dig till mig på hotmail/msn MovieMaker_87@hotmail.com eller ja, här på sidan, så kan vi snacka lite.

 10. Att det var segt i början är ju därför det är lugnet före stormen.^^ Sen att vissa delar är sämre än andra och då menar jag jag handling, rekvisita etc och som tydligt sägs genom att det står övningsfilm i titeln. Välmedveten om bristerna men allrid kul å höra att folk uppfatar liknande fel.:D Tack för kommentaren iaf :)
 11. Tackar tackar. Topcat du får gärna berätta lite om ditt vietnamprojekt, är intresserad om det blir en film med god rekvisita och medarbetare:P
 12. Hade jag gjort engelskt tal så hade folk klagat mer på dåligt uttal än om det skulle vara svenska vilket det nu är så därför blev det svenska.;) Visst är jag på att göra en Vietnam film om utrustningen och kunskap finns, men ska man börja från scratch med att bygga upp rekvisita blir det nog svårare. Ser personligen moderna krigsfilmer som lättare val då jag själv spelar airsoft och använder mig av denna utrustning. http://i99.photobucket.com/albums/l315/Jovanski/PICT0215.jpg
 13. Tack tack^^ var en produktion utan kostnad.
 14. Även jag vill att det ska vara filmat i det formatet men än så länge "duger"(dålig ekonomi) Canon xl1s dock filmade vi det mesta med en vanlig DV då vädret var lite si och så. Ska lägga ut den på annons snart och se om man kan få sig en hv20 med 35 mm:D Btw tack för kommentaren:D Öberg: WWII tror jag är svårt och som du säger behöver man inhandla utrustningen och ska man lägga ut så mycket pengar på en film känner jag att man ska kunna ha en sådan kvalitet så man kan sälja det färdiga resultatet:P iaf för en lite slant:)
 15. shit!!:D trodde aldrig att jag skulle få så pass positiva kommentarer på ett filmforum:P Öberg: Vi har snackat tidigare om ett eventuellt samarbete men du ville se något jag gjort först och nu har du det:P Sen så skiljer sig åldern bara 2-3 år mellan oss:) Hoppas kunna få göra en film men folk som har utbildning innom filmskapandet så man lättare känner igen fel:) Är en så länge självlärd men har studerat film mycket^^ Tack än en gång för kommentarerna:D mvh Tenggren
×
×
 • Create New...