Gå till innehåll

El Turboroberto

Medlemmar
  • Inlägg

    150
  • Blev medlem

Allt postat av El Turboroberto

  1. Death Proof... Riktigt bra! Underhållande och överaskande... grym!
  2. Jag har med min film STRÄVA, den visas i passet Svensk kortfilm 2. Den 23/10 - 19.00 och 24/10 - 17.00. Ska försöka ta mig till festivalen å se massa film... Det e sköjj!
  3. Jag ska dit... det blir kul. Jag har ju med en film, så det blir extra spännande..
  4. Här e en underbar affisch... http://www.cinemasterpieces.com/evildeadjuly05.jpg Har den själv på väggen. Så jävla fin..
  5. Jag stod för manus och regi. Jag hade regi som inriktning nämligen. Utbildningen skulle väl täcka de flesta områden inom en produktion och det fanns inriktningar allt från producent till foto och ljud mm. Så det var en väldigt produktiv och bra utbildning...
  6. Ja, precis. Det var den ja... Ja, man får ju tolka den som man vill. Men jag hade ju ett större budskap med den, än att man bara gräver sin egen grav. Men som sagt, det finns ju lika många tolkningar som människor...
  7. Ja, just det Tommy ja... Vi gick på samma skola för ett år sedan... Kul att du tyckte om den förresten!
  8. Jag gjorde filmen Sträva. 2:a pristagaren i mellanviktsklassen... Kunde tyvärr inte vara där på festivalen, shame...
  9. El Turboroberto

    Ritplatta

    Är det någon som vet något om Wacoms nya plattor Bamboo? Hur är de i jämförelse med deras klassiska plattor?
  10. Hej! Jag är nyfiken på ungefär hur mycket en frilansfotograf tar betalt per timme? Säg att han gör ett jobb för en reklamfirma och fotar en tv-reklam med digitalvideo. Är medveten om att det säkerligen skiljer sig väldigt mycket från fall till fall, men på ett ungefär?
  11. El Turboroberto

    Riktigt sjukt ljud

    Shit! Det var häftigt faktiskt..
  12. Hur säger man? Ett rädd lejon En rädd lejon ...det är skumt
  13. Jag personligen älskar ju "the fly" och "hellraiser". Så det blir intressant och se vad de hittar på.
  14. Ja, det blir spännande att se remaken faktiskt!
  15. Ingen som sett den här... kul!
  16. Jag är lite nyfiken på om det är några här på forumet som har sett denna film? och isåfall vad ni tycker om den? Det var ett bra tag sedan jag såg den nu, men det är en utav de filmer som har satt sig allra djupast i mig på nåt sätt. Jag upplevde den som mycket obehaglig och väldigt psykiskt påfrestande att se på. Vad tycker ni om denna och liknande filmer? Jag beställde Michael Haneke-boxen idag också, där bland annat "Funny Games" är med :)
  17. RIKET och THE OFFICE!!!!!! riket är helt jävla underbart´. DANSKJÄVLAR
  18. Deer hunter är ett mästerverk!
  19. El Turboroberto

    The Descent

    Open water däremot tyckte jag rätt bra om. Den var ganska orginell och gav mig en känsla av hopplöshet... den var bra..
  20. Såg Mulholland drive igår. Och den går jag och grubblar på ännu, den fick mig att tänka efter. Den var väldigt stark och väldigt bra enligt mig. Efter jag hade sett t.ex Titanic så var det bra med det. Det var inte så att den lämnade någonting kvar. Den känns ytlig. En ok film, men inget mer...
  21. Jag förstår inte riktigt hur ni använde flaskan.. ur utlöstes blodet? By the way så var klippet bra, kändes verkligt.
  22. Jag skall också gå det andra året på molkom, tillsammans med min goda vän "funkyrobbin" här ovanför. Som sagt en mycket bra skola! bra utrustning och stor frihet. Ska bli kul å träffa alla som skall börja där nu till hösten. Vi ses!!
  23. El Turboroberto

    V for Vendetta

    [citat=Anna_Dea][citat=TDA]Anna Dea: Om du nu är en så kunnig cineast som det låter, hur kan du då hata QT och Lynch? För mig går detta inte ihop. Du menar alltså att du verkligen är intresserad av film som konst/underhållning/hantverk och inte kan hitta något bra hos dessa herrar? Obegripligt...[/citat] Lynch kan väl börja gilla om jag kanske lägger ner tid på det hela. [/citat] Med tanke på vad du skrivit i föregående inlägg om Lynch. Så får detta inlägg dig att verka lite osäker på det hela.
  24. El Turboroberto

    V for Vendetta

    [citat=Anna_Dea][citat=El Turboroberto][citat=Anna_Dea]Detta blir ett gnäll inlägg. Så fort någon gör något som är "annorlunda" motför vad folk är vana vid så blir de imponerade och tycker filmjäveln är bra. Jag hatar allt vad som har med Tarantino, Lynch och C/O att göra. .[/citat] Jag tyckte att filmen var bra för att den underhöll mig hela berättelsen igenom. Samt lämnade ett intryck. Sen om det var en annorlunda film eller ej,.. det bryr jag mig inte om.[/citat] Det är ju skillnad mellan bra film och bra film. Om du tycker en film är bra tackvare den är underhållande, så är ju som sagt varenda eviga b-komedi bra. Nu riktar jag inte mot din smak, mer som ditt sätt att se bra film på.[/citat] Jag skrev även att den lämnade ett intryck, väckte en tanke. Jag ser skillnad på en bra film och en underhållande b-rulle. Så mitt sätt att se bra film på är nog helt under kontroll. Tack ändå.
  25. El Turboroberto

    V for Vendetta

    [citat=Anna_Dea]Detta blir ett gnäll inlägg. Så fort någon gör något som är "annorlunda" motför vad folk är vana vid så blir de imponerade och tycker filmjäveln är bra. Jag hatar allt vad som har med Tarantino, Lynch och C/O att göra. .[/citat] Jag tyckte att filmen var bra för att den underhöll mig hela berättelsen igenom. Samt lämnade ett intryck. Sen om det var en annorlunda film eller ej,.. det bryr jag mig inte om.
×
×
  • Skapa nytt...