Gå till innehåll

Pesten

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Personlig information

Filmskapande

  • Influenser
    George A Romero
  • Intressen
    Mat,Film,Musik och Airsoft

Utmärkelser för Pesten

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack! Det fungerar så att man inte betalar förens man är nöjd med låten, dvs att han gör ändringar om man inte är nöjd. Man får också en evighets licens att använda låten vilket är ganska kul:) Filmens övriga rekvisita ligger på ca 100.000kr så då är 300 dollar inte så mycket att gråta för.
  2. Jag frågade Kraemer om han kunde tänka sig att göra en theme till en amatör film vilket han snabbt svarade nej på. Jag frågade vidare om priser osv. och då ville han veta vad vi hade för budget samt vad det var för film. jag skrev tillbaks att det är ett hobby projekt men att det finns en del pengar. Efter det så sa han att han ville hjälpa oss då han gillade våran grej och sa att han kunde göra en main theme till oss för 300 dollar vilket han kallade att han gjorde mig en tjenst :) Han sa att det var inte i närheten av vad han tar normalt. Du frågade också varför vi inte spenderar pengarna på en duktig fotograf istället. Jo det svaret är enkelt, vi gör filmen för att vi tycker att det är roligt att just filma och planera osv, det enda vi inte kan göra själva är musiken och då är det ju kul att göra en sån här grej.
  3. Det ska bli en lång film på ca 80/90 minuter. Jag har fått Joe Kraemer till att göra musiken till filmen (det var inte gratis kan jag säga) Han har gjort musiken till House of the dead 2,King Pin osv.. Alla skådespelare är folk jag känner samt andra som bara är sugna på att vara med. Angående titeln så kan det nog bli att vi ändrar den när filmen blir klar (blir enklare att ge filmen ett bra namn då. Kul att det är fler en jag som gillar zombies. PS. Bor ni nära Uppsala och vill vara med i filmen så är det bara att skicka ett meddelande till mig, Skådisar har man aldrig nog med:)
  4. Dom kommer, dom kommer. (Det ska bli en lång film) Vi har inte filmat så långt just nu men snart så uppdaterar jag tråden med lite zombies.:)
  5. Pesten

    Jakt (2:00)

    Bra budskap!, Bra filmat+++
  6. Filmens titel (Död,infekterad och skitsur) Detta är en scen ur vår nyaste zombie rulle. Det är mycket kvar att filma men nu är allt på gång. http://www.youtube.com/watch?v=iM-OwwD0KGI http://img289.imageshack.us/img289/4355/bildqe9.th.png Format: Avi Längd: 00:40 Storlek: 25 MB
  7. Pesten

    FKD Testscen (0:43sec)

    [citat=Ivan;71974][citat=_nemo_;70858]Det här klippet skapade en diskussion innan det godkändes. Vissa ville inte godkänna det för de trodde det var en riktig avrättning t.ex.[/citat] Kan tänka mig det, hade nog ja med gått på ifall det inte varit för klippningen. Ser riktigt skrämmande och realistiskt ut. (Det här klippet kan komma att lura många människor). Eftersom jag själv är serb och hör att soldaterna talar (serbiska/kroatiska/bosniska) så skulle ja vilja ha lite info om vad filmen handlar om och vad det är som händer jusst i detta klipp (förutom att dom avrättar dessa personer). "Det här klippet skapade en diskussion innan det godkändes. Vissa ville inte godkänna det för de trodde det var en riktig avrättning t.ex."[/citat] Det är som sagt bara en test scen, I scenen så var det meningen att det skulle komma några svenska FN soldater och rädda dom som inte blev avrättade. Men eftersom det bara var en test scen så orkade vi inte filma allt för mycket. Scenen skulle helt enkelt föreställa en av de många avrättningar som förekom under kriget. Filmens handling kommer bli lite annorlunda, Det kommer att handla om terrorister som tar ett labb som har framkallat ett nytt virus och militären måste givetvis lägga sig i.
  8. Pesten

    FKD Testscen (0:43sec)

    [citat=lilla_farbrorn]Okej, jag tog förgivet att det var er sida när det stod "Welcome to Team Svea Airsoft" när jag sökte på just "Svea Airsoft". Nej det är inte reklam, det var ju jag som frågade. :) Måste bara påpeka att ni har ganska höga priser jämfört med vad jag har sett. Mer än 400 kr/>daghttp://www.roligt.nu/ tar ju 400kr/dag+60kr för banan (dock utan kulor, men det är ju inte dyrt) och de är ju redan väldigt etablerade och har dessutom 15 olika vapen att välja mellan.. Väldigt OffTopic det här :)[/citat] Lite mer OT, sen ska jag sluta:) Jag håller med om att det är ganska dyrt men vi är likvärdiga i pris som roligt.nu när det gäller privatpersoner. Vi kör redan idag med företag som inte klagar på priset då dom vet att ca 50% av vinsten går direkt till pappa staten:( Värt att notera är även att roligt.nu hyr ut dom billigare plast modellerna och ICS (made in taiwan:)) som inte går lika långt som våra samt att dom tar extra betalt för kulor och hyr ut Overaller inte riktiga Uniformer som vi gör. Exempel från roligt.nu (per/dag) Banhyra 60kr/dag Vapen 400/dag Kulor (2000) ca150kr flaska Total = 610kr Exempel från roligt.nu (3 timmar spel) Banhyra 60kr Vapen 80kr X 3 = 240kr Kulor (2000) ca 150kr flaska Total = 450kr Det blir inte så biligt i längden. Hos oss spelar en privatperson i 3 timmar för 350kr totalt. Då ingår allt dvs, Trimade vapen,riktiga uniformer,skydd samt hur mycket kulor du vill. Visst kan du spela hela dagen på roligt.nu. med jag lovar dig att på våran speedball bana är du slut på 3 timmar:) Bra kvalitets märken på Eletriska airsoft vapen och gearboxar är G&P,Guarder och Systema för er som är intresserade. (EDIT)
  9. Pesten

    FKD Testscen (0:43sec)

    [citat=lilla_farbrorn]Jag tycker som alla andra att det ser riktigt bra(hemskt) ut. Det var jag som först inte vågade godkänna klippet, just för att det lika gärna kunde varit några sadistiska gerillasoldater som spelar in film. Klippet har inte mycket filmkänsla över sig, utan mer dokumentäriskt stildrag. Om jag vore som er skulle jag lätt köra på den stilen fullt ut, och använda er av skakig handkamera och mindre klipp. Då kan ni få till en riktigt härlig känsla av verklighet. Häftig rekvisita måste jag påpeka också, vilken tillgång det måste vara å driva ett airsoftföretag när man filmar också. Hyr ni ut utrustning eller är det bara for sale? Er sida verkar ligga nere http://www.teamsvea.com[/citat] Vi har egentligen inte öppnat företaget då vi kommer igång stort till nästa sommar, dock är (teamsvea) som du nämner ett helt annat airsoftlag. Vi heter Svea Airsoft även som lag, Vi kommer att erbjuda spel till företag,svensexor eller ett gäng kompisar som bara vill spela airsoft. Våran hemmsida kommer att bli en .se adress när vi öppnar men om du vill in och titta så kan du gå in på http://www.sveaairsoft.co.nr där vi har den för tillfället. Priserna på hemmsidan är till företag så det blir billigare för privatpersoner:) Hoppas detta inte ses för mycket som reklam. (ta bort om så) Angående filmen så är alla som vill medverka som skådisar eller hjälpa till med filmning välkommna att höra av sig. Visst kan vi hyra ut grejer men då bara i närheten av Uppsala (stockholm exempelvis) Riktiga elektriska Airsoft vapen som vi använder kostar mellan 2500kr till 10000kr styck beroende på model (finns även mycket dyrare) så man vill ju vara med om så. Vill du ha bössor som är billiga men ser bra ut så ska du köpa fjäderdrivna airsoftbössor som kostar mycket mindre.
  10. Pesten

    FKD Testscen (0:43sec)

    [citat=_nemo_]Det här klippet skapade en diskussion innan det godkändes. Vissa ville inte godkänna det för de trodde det var en riktig avrättning t.ex. Ta det som en komplimang :) Jag tyckte personligen att klippet var riktigt övertygande, bra skådisar och realistisk rekvisita. Små petiga detaljer jag skulle kunna klaga på, blodet sprutar upp mot väggen fastän pistolen riktas nedåt, den ene soldatens skratt var inte övertygande ;) Som du ser, småsaker, riktigt bra jobbat.[/citat] Nu när du nämner det så skulle vi nog ha riktat blodslangen annorlunda:) Det är alltid bra med andras åsikter så att man kan korrigera till nästa gång. Jag och min med producent har även startat ett Airsoftföretag (Svea Airsoft) så vi har tillgång till 22 mycket realistiska airsoft vapen och 40 uniformer mm. Det jobbiga är ju att skaffa bra skådisar. Vi håller just nu på med manus till filmen och den kommer att utspela sig i svergie med svenska soldater,terrorister och zombies. Det ska bli kul att se om vi får till något bra. Tack för komplimangen!
  11. Pesten

    FKD Testscen (0:43sec)

    Vi använde denna flaska från teknikmagasinet http://www.teknikmagasinet.se/prod/mellan_bild/660109.jpg Vi monterade på en slang och fyllde den med blod, sedan använde vi en softairgun med blowback. Angående ljudet så är det tyvärr det jag har att jobba med. Killen som blev sparkad rev upp hela armen vid fallet, så jag vet inte hur vi skulle ha gjort den hårdare. Kul att ni tyckte det va bra!
  12. Hej! Vi gjorde en liten scen för att testa filmens Bad Guy. Scenen kommer inte att vara med i filmen. Ni får gärna säga vad ni tycker så kanske jag får något att tänka på till vidare inspelning. Tack på förhand http://www.youtube.com/watch?v=iib8AErf8p4 http://img430.imageshack.us/img430/16/1ul5.th.jpg http://img430.imageshack.us/img430/9411/2fb0.th.jpg http://img374.imageshack.us/img374/7338/3vo7.th.jpg Test Scen Regi/manus: Henrik Fältskog/Thommy Matsson Producent: FKD Film Produktion Längd: 0:43 Storlek 30MB Filtyp: Windows Media
×
×
  • Skapa nytt...