Gå till innehåll

Loe

Medlemmar
  • Inlägg

    31
  • Blev medlem

Allt postat av Loe

  1. Loe

    Tips inför köp av ny TV

    Ifall något är intresserad så köpte jag denna: http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;sid=Rw66_t7TA5K62Zz21OB5H9UBIMBI62rPp0E=?ProductID=iSrD4QjoZ08AAAD_iXdyB041&CatalogCategoryID=YNnD4Qjo%2ezwAAAD0%2etKAI3KU&filename=productpage_text%2cproducttype_text%2cprodtypes_vartypes_text Jag tyckte den var värd pengarna och den var riktigt snygg och en bra bild.
  2. Tjena alla, visste inte vart jag skulle posta detta men jag chansar och postar här. Jag funderar på att skaffa en tv och jag såg en riktigt shjyst som jag funderar på att köpa, dock väldigt dyr. Men kom gärna med förslag för jag är inte så "haj" på gällande tv och datorer. hur bra den är, upplösningen och ja allt. Tvn är främst för att se på film och ha en så bra bild som möjligt, jag vill njuta av att se på film och vill ha en så bra tv som möjligt(vägg-tv, plasma). nåja jag såg den här: http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;sid=K-u2_it9KSm2rWlmlHp1HyFbiT9SvnKrud4=?ProductID=QerD4QjoVZoAAAEBWyiq8oDG&CatalogCategoryID=VmLD4QjotqwAAADwPRi5kZsF&filename=producttype_text%2cproductpage_text%2cprodtypes_vartypes_text%2cexplanation_text# Så nu vill jag veta vad ni tycker om den! Är den bra? För att slänga så mycket pengar på en tv då vill man ha kvalite och inget som går sönder om 2-3 år, så snälla hjälp mig så mycket ni kan :) kom gärna med förslag! Tacksam för svar!
  3. Loe

    Manus Ide Till Film

    Wallin och monic1 vet ni? Ärligt talat så tror jag inte det om du inte har någon anhörig som är polis eller om du själv är polis. Men sedan att folk vet på ett ungefär polisen jobbar är ju en annan sak. Skriv om brandkåren eller typ Sveriges nationella insatsstyrka! Vill du ha lite info så kan du bara kontakta mig så skall jag försöka hjälpa dig med så mycket info som möjligt.
  4. Loe

    Den bästa filmen någonsin?

    Magnolia är en riktigt bra film.
  5. Loe

    Filmer man måste sett

    Terminator 1&2 - En kultfilm som bara måste ses Pulp fiction - Tarantinos mästerverk. Seven - David finchers mästerverk Scarface - En annan kultfilm som bara måste ses Gudfadern - Samma sak som med Scarface Taxi driver - Med robert deNiro, riktigt bra. The Shining - En kultfilm av Steven King. Full metal jacket - Krigsfilm, väldigt bra. plutonen - En till krigsfilm, inte en av mina favoriter men en film som jag tycker att alla skall ha sett. Magnolia - En väldigt stark film, den absolut bästa dramafilmen jag har sett. Dom gamla western filmerna med clintan är ett måste, typ: Den Gode, den Onder och den Fule OCh väldigt många fler.
  6. Loe

    Filmens uppbyggnad

    Alltså du kan kolla på serier som "pacific blue", "miami vice" dom serierna följer den mallen, kan man säga. Och även filmer som Charlies änglar... Min lärare har ochså undervisat oss med hjälp av den där mallen..
  7. Loe

    Favorit regissörer?

    Pandan hahaha "Tarantino ser ut som en massmördare" Jag håller med! Jag har inte sett Alexander än men har inte hört nånting bra om filmen. Så mina förväntningar är inte dom största...
  8. Tack detsamma! Jag önskar mig lite filmer, pengar, kläder! Skall även köpa en dv-kamera så snart som möjligt.
  9. Loe

    Spider-Man 3

    Green-goblin kommer att återuppstå i spiderman 3, vad jag tror iaf. Det blir ju peter parkers bästa vän isåfall.. Men man vet aldrig!
  10. Loe

    Granatsmäll

    Har tyvärr ingen kamera för tillfället, vill så gärna testa detta! Får pallra mig iväg, köpa en ny kamera och göra detta trick =)
  11. Vet ej, aldrig testat. Men jag har hört att det är ett bra program, många effekter...
  12. Loe

    Musik till fightscener

    Det bästa för dig är nog att kontakta någon som själv gör musik, och försöka skapa en egen låt efter din smak. Du måste inte betala en massa pengar för detta, finns folk som gör det gratis samt att ni kommer överens om saker och ting. Kolla i "musik och ljud" blädda runt, har för mig att det finns en användare här på voodoofilm som gör musik och har gjort till en massa amatör filmer. Hoppas jag hjälpte dig på något sätt mvh
  13. Loe

    Filmer man måste sett

    Gudfadern (1,2,3) Clockwork orange ScarFace full metal jacket, the shining Terminator (syftar då på film2) Star Wars trilogin Finns många,hehe.
  14. Det finns jätte jätte många program som enbart är till för att lägga på effekter. Adobe premiere pro är ett jädrans bra program men dock bara för redigering så effekterna är ej på topp. Adobe after effects är ett brabra program, alamDV m.fl.
  15. Moiraine Det stämmer, han nicko eller något som spelade homosexuell fick 10 000 kronor för att kyssa en annan kille.
  16. Hej hej, välkomen till forumet. Jag använder mig utav adobe premiere pro, för redigering. Det är ett väldigt bra program för videoredigering, där kan du även lägga in musik och effekter. Men skall du ha "snygga" och mer anvancerade effekter så använd adobe after effects. Finns flera olika program för videoredigering, musik och för att lägga till anvancerade effekter. Men som sagt adobe premiere, adobe after effects är väldigt bra program.
  17. Matrix är en otroligt bra film, och jag tycker att uppföljarna är otroligt balla dom ochså. Så nej jag håller inte med att dom är dåliga..... Jag har aldrig varit ett "fan" av filmen Scream men när den filmen kom så vill jag minnas att det var debater på tv om just den filmen, och hur bra den var. Ja sedan vet ni ju resten av den historien ;) finns många dåliga uppföljare :)
  18. Ingmar bergman är en väldigt duktig filmare... Aldrig varit på en film-festival så det är svårt för mig att dra slutsatser men det är väl som vanligt? bästa projektet går vidare, spela in det du brinner för och gör det bra så kommer du nog vidare. Men att det har kommit många "mörka" filmer om personer som mår dåligt och så vidare stämmer nog ganska bra. Beck-serierna är framgångsrika både i Sverige men främst i TYSKLAND. Så därför det finns så många, folk är galna i beck filmerna i Tyskland. Det skall ochså finnas en person i beck som är tysk och som man har dubbat rösten till svensk.
  19. Loe

    Filmens uppbyggnad

    Nästan alla TV-serier (deckare mest) är uppbyggd så. Mission impossible 2 är en jag kom att tänka på nu.
  20. Loe

    fråga angående manus

    Du gör som du vill. numret är vilken scen det är.
  21. Loe

    Rykten om Filmer och uppföljare

    Joel, det kommer en terminator 4, helt klart! men dock utan våran ARNOLD! Han har ju gått och blivit politiker så han har ej tid, men han kommer att vara med i filmen men i en biroll.
  22. Filmen seven gjord av David fincher. Den absolut snyggaste film enligt mig. Om ni har sett den antar jag att ni håller med mig. Fight club är ochså riktigt snygg gjord även den gjord av David Fincher. Pulp Fiction (tarantino) Kill bill 1 & 2 (tarantino) Väldigt snygga ochså. Och The matrix trilogin, inte den snyggaste men kanske den filmen som har mest detaljer av nästan allt jag har sett. Nästan allt i the-matrix har ett budskap.. Var på en biograf som enbart visar låg-budget filmer från andra länder samt analyserar filmer som The matrix, och jag var ganska förvånad när jag klev ut från biografen! Rekvisitan är otrolig.
  23. Loe

    Requiem for a Dream, någon?

    Requiem for a dream är en bra film. Helt klart värd att se, ett starkt budskap och en bra handling. Men som Karras skriver så kan det vara för mycket effekter som dyker upp 20gånger, dom första gångerna så är det bara häftigt men sedan så blir det egentligen bara väldigt fult. Ungefär som i jonas film "spun"...
  24. Loe

    Hej manus hjälp

    Det är helt upp till dig att lista ut hur den skall sluta. Men tänkt igenom vad för film det här är. Vad för budskap har du? Lycka till... Och snälla, jag vill inte vara "petig" men skriv tydligare.
  25. Loe

    Rykten om Filmer och uppföljare

    Det spekuleras i att Moore håller på med en uppföljare till Fahrenheit 9/11 den skall isåfall heta "Fahrenheit 9/11 ½". Detta är ingen uppföljare men tarantino kommer att producera en film med pierce brosnan(gamla james bond) och uma. Och det jag har hört så är det uma som allt kommer att kretsa runt. Det jag såg på någon "talkshow" så är tydligen tarantino trött på bond och vill att det skall ta ett slut så =)
×
×
  • Skapa nytt...