Jump to content

OSHE_Ante

Members
 • Posts

  35
 • Joined

Personlig information

 • City
  Olofström
 • Job/title
  Hjälper till på en video inriktning i skolan.
 • Name
  Andreas

Filmskapande

 • Influences
  Bad Taste, Quentin Tarantino, Stanley Kubrik och Peter Jackson
 • Interests
  filma, datorer

OSHE_Ante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Hej Jag undrar om det är någon som känner till några bra filmfestivaler där man kan tävla med filmer som är över 15 min närmare 30 minuter?
 2. jo den har spdif in men man behöver en sån här: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=320935&view=detailed#ProductTabs
 3. Hallå! Ska köpa videokamera. Vilken är bäst mellan Sony PD150 och Canon XL1. Jag har filmat med PD150 innan med aldrig med Canon Xl1.
 4. Hej, jag undrar hur man får en ljud inspelning att låta som gammal film. Tex som svensk film från 40 till 70-talet? Jag jobbar med Adobes programvara. Audition, Premiere, Aftereffects osv.
 5. Jag gillar Adobe Premiere Pro starkt...har testat Avid men det är inget för mig
 6. ok...ska nog ha en sån röde ntg-2...vet du någonstans man kan köpa ett bra vindskydd till den?
 7. Hallå! Ska köpa en mikrofon...skulle ha en röde nt3 innan...men hittar inte den någonstans mera...nu tänkte jag köpa en mikrofon för runt 3000kr istället. Är det någon som vet någon bra mikrofon för det priset. Jag ska använda mikrofonen för att spela in dialog i film. Så inte till musik och sång. Ingen zoom mic.
 8. Hallå! Är det någon som vet om man får lägga till sin egen film på IMDB?
 9. Är det någon som vet vad det är för bakgrundsmusik i trailern till kocken? http://www.sf.se/sites/kocken/ Jag tycker det låter som en blanding mellan Sagan om ringen och gudfadern...
 10. i hitchcock's Torn Curtain med Paul Newman åker dom med till sverige...det klassiska från den filmen är ju smörgårdsbord....och sen pratar dom ju lite svenska med...tex Välkomen till sverige..
 11. ja finns på discshop....jag tycker targets är en bra film..
 12. OSHE_Ante

  Gissa Filmen!

  [citat=_nemo_] Nästa: "Give me back my hand... GIVE ME BACK MY HAND!"[/citat] Kan det vara Evil Dead II Nästa: Well, well, well! Well if it isn't fat stinking billy goat Billy Boy in poison!
 13. mest underskattade skådisar är. Bruce Campell Malcolm McDowell Christian Slater James Woods Mickey Rourke Burt Reynolds
 14. mest överskattade skådisar är. ben afflek jennifer lopez jude law hugh grant julia roberts reene zellweger
×
×
 • Create New...