Jump to content

Mest överskattade skådisen


_nemo_

Recommended Posts

Tom Hanks, han är visserligen utmärkt på att spela efterbliven (misstänker att han verkligen är det) men att sätta honom på rollen som Robert Langdon i Da Vinci-koden är ju bara för mycket. Brown ger ju själv i boken en liten smygreferens till vem han skulle vilja ha i rollen som professorn (Harrison Ford) men Ron Howard (regissören) har ju uppenbarligen inte läst den. Nu riskerar jag ju att få en massa kritik, men för att förklara min punkt närmare så gillar jag inte honom i VISSA roller, medan han i andra är fenomenal (Forrest Gump etc).

Link to comment
Share on other sites

harrison är fortfarande i fin form, så jag tycker han skulle passat utmärkt i da vinci koden. Han ska ju spela in Indy 4 snart också, så han är i toppform. Kolla bara på dolt under ytan, gubben har ju mer muskler än mig!!!! (och ja e 22 för guds skull).

 

 

2 till förslag....Halle Berry......

och Orlando Bloom

Link to comment
Share on other sites

men, en överskattad skådespelare är väl den som har mest betalt för att göra minst, och som får alla guld-jobb och gör dem uselt och ingen klagar?

 

Arnold sa om terminator "får jag inte en oskar för den här, får jag det aldrig". Och på den vägen är det ännu.

Link to comment
Share on other sites

Detta är en svår en... jag kan dock hålla med om Helena. Jag är så vansinnigt trött på hennes snorande i varenda j-vla rulle. Borde stå 'Med Helena's tårar och snor' som en varning på filmpostern när hon är med.

 

Jag får nog säga att jag kan bli vansinnigt trött på Brad Pitt. Visst gör han en del bra, men när jag såg Troja ville jag mest stänga av. Nog kan jag tro att det tilltalar tonårstjejerna med en halvnaken Brad en film igenom...

 

Tror dock inte det är mitt slutgiltiga svar...

Link to comment
Share on other sites

[citat=Alexandra]Detta är en svår en... jag kan dock hålla med om Helena. Jag är så vansinnigt trött på hennes snorande i varenda j-vla rulle. Borde stå 'Med Helena's tårar och snor' som en varning på filmpostern när hon är med.

 

Jag får nog säga att jag kan bli vansinnigt trött på Brad Pitt. Visst gör han en del bra, men när jag såg Troja ville jag mest stänga av. Nog kan jag tro att det tilltalar tonårstjejerna med en halvnaken Brad en film igenom...

 

Tror dock inte det är mitt slutgiltiga svar...[/citat]

 

Det kan ju vara så att filmen i sig påverkar skådisen också......Brad Pitt är grym i bl.a Snatch, Fight Club, de 12 apornas planet. Att inte troja va nå bra, beror nog inte på Brad Pitt, enligt mig så är han inte överskattad, snarare underskattad, han får allt för lite cred.

Link to comment
Share on other sites

[citat=_nemo_]

Det kan ju vara så att filmen i sig påverkar skådisen också......Brad Pitt är grym i bl.a Snatch, Fight Club, de 12 apornas planet. Att inte troja va nå bra, beror nog inte på Brad Pitt, enligt mig så är han inte överskattad, snarare underskattad, han får allt för lite cred.[/citat]

 

De 12 apornas planet, Mark Wahlberg slåss mot en galen Brad Pitt om Helena Bonham Carters gunst. Båda verkar ju ha ett gott öga till henne. :) Allt satt i en vriden framtidvärld med en stor staty av Bruce Willis...kan nog bli bättre än Freddy vs Jason.

Link to comment
Share on other sites

Haha Helena Bergström. Hon är grym på att grina och visa pattarna. Det gör hon i varenda film. Jag tror att Colin tänder på att andra kollar på henne när hon grinar naken. Hon suger. Arnold Schwarzenegger är ju klippt och skuren för rollen som terminator. Nicolas Cage tycker jag är rätt överskattad fast han är rätt skön i Adaptation. Bruce Willis kan bara spela en roll så han är överskattad.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Wallin]nemo: du glömde berömma Pitt för hans medverkan i Twelve Monkeys (De 12 apornas armé) där han spelar en härligt psykotisk roll.[/citat]

 

 

[citat=TDA]

 

De 12 apornas planet, Mark Wahlberg slåss mot en galen Brad Pitt om Helena Bonham Carters gunst. Båda verkar ju ha ett gott öga till henne. :) Allt satt i en vriden framtidvärld med en stor staty av Bruce Willis...kan nog bli bättre än Freddy vs Jason.[/citat]

 

hahahaha....oooookdå...ja skrev fel.....men ni måste lita på mig när jag säger att jag meeeenade de 12 apornas armé :D hahaha

Link to comment
Share on other sites

Det luriga med att utse den mest överskattade skådisen är att man lätt tänker på den sämsta skådisen. En viss skillnad i dessa kategorier. Men jag ska försöka komma med ett bidrag.

 

Ett par stycken som fortfarande figurerar flitigt i filmer men sett lite trötta ut på sistonde är enligt min åsikt Julia Roberts och John Travolta. De är ju två "storstjärnor" som misslyckats med att ständigt leverera.

 

Sen har vi "testosteron-klassen" där rollerna trillat in tack vare muskler snarare än förmågan att leverera en trovärdig replik, Arnold och Sly Stallone. Under samma kategori hittar vi också den sämste skådespelaren genom tiderna, Steven Seagal. Att denne man får göra film är för mig ett stort hån.

 

Som sista utlägg i detta inlägg vill jag bara nämna att jag håller med om att Brad Pitt faktiskt är "underskattad". I hans fall är det hans tilltalande utseende som får kritiker att missbedömma hans oftast suveräna rolltolkningar, speciellt då i ovan nämda filmer (- apornas planer, hehe).

Link to comment
Share on other sites

[citat=Gruffman] Steven Seagal. Att denne man får göra film är för mig ett stort hån.

[/citat]

 

Som f*n! Han är förmodligen det sämsta jag sett i hela mitt liv!

Han är inte bara dum & ful & ljuger som en skomakare, han är dessutom enligt mig en helt värdelös skådis & får Britney Spears att framstå som jack Nicholson (en skådis jag hyser STOR respekt för)!

Höll på att garva läoppen av mig när han på fullt allvar dare:ade en stuntman till ett grepp han hävdade att ingen kunde ta på honom.

....tog en stund innan han vaknade efteråt! *asg*

Link to comment
Share on other sites

[citat=FredrikD]Jag tror jag har svaret!

 

Halle Berry har vunnit en Oscar.

 

Haha, känn på den![/citat]

 

Om du menar att du tycker hon är överskattad så har jag redan nämnt henne.....men hon tåls att nämnas igen.

 

2 andra.....Hugh Grant........reneé zellweger

Link to comment
Share on other sites

[citat=_nemo_]mest underskattade tråden går ju bra, så jag tänkte köra en med det motsatta temat.

 

Mitt förslag........Ben Affleck. Och Keanu Reeves.

Finns många fler...men jag börjar med 2.[/citat]

 

Affleck överskattad? har bara hört dåliga saker om han sen typ Gigli. själv har jag alltid tyckt att han e en okej skådespelare. alla kan ju göra några dåliga filmer. men jag gillade faktiskt Jersey Girl riktigt mkt

Link to comment
Share on other sites

[citat=Gruffman]Det luriga med att utse den mest överskattade skådisen är att man lätt tänker på den sämsta skådisen. En viss skillnad i dessa kategorier.[/citat]

 

Huvu't på spiken. Tok-höga arvoden för att vara med i filmen tycker jag är en varningssignal för överskattning. Därför jag röstade för Arnorld. Om någon tycker han gör en lysande insats i terminator(1-2-3 etc) så är det också huvut på spiken. Träig skådespelare gör en robotlik roll med enstaka repliker al'a telefonsvarare där medspelarna får ge tal-lektioner.

Link to comment
Share on other sites

Enligt mig så är han lite av en legend (Arnold), jag uppfostrades med coonan barbaren och gillar den än idag.

 

Och hans brytande repliker är ju bara sköna om man tar dem på rätt sätt :)

 

Sedan så har han ju faktiskt lagt ner sitt skådespelande nu, då tycker jag faktiskt inte man kan kalla honom överskattad längre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...