Jump to content

Rydén

Members
 • Posts

  100
 • Joined

Personlig information

 • City
  Brunflo (strax utanför Östersund)
 • Job/title
  Kontaktpersson / Mångsysslare
 • Name
  Lars Rydén

Filmskapande

 • Interests
  Snowboard, kite, kitewing, kombinerat med rörligbild

Rydén's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Det har kommit en ny kamera. ATC2000 heter den. Stötsäker och vattentät till 3 meter ser ut som en mindre ficklampa.
 2. Rydén

  Atc 2000

  Hej! Någon som hört något bra/dåligt om denna kamera? Stötsäker, vattentät till 3 meter, liten, smidig, och BILLIG! 1500:- Perfekt att ha på semestern om man ska forsränna, hoppa bungee, fallskärm eller dyka! Går att montera på medföljande stycke på tex cykeln. eller på hjälmen. Jag är riktigt sugen, men vet inte om jag vågar köpa den eftersom jag inte hittar några recentioner om den. Mer info på: http://www.e24.se/dynamiskt/prylar/did_15272221.asp Vet någon om det finns några svenska återförsäljare?
 3. Rydén

  BAnanreklam

  Effekten överträffade nog filmen. Annars var det snygga vinklar etc. Rätt så opassande miljö, men skön på nått sätt ändå! 3D?
 4. Det lät smidigt! Var finner man sådana gunnar?
 5. [citat=Norbert]Något som alltid återkommer är väl frågor om filmlook på video. Sånna frågor skulle man gott kunna samla i ett forum.[/citat] Håller med där. Något forum för alla små "Tipps Och Trix" Allt från filmlook, till små enkla kamera / redigerings knep. Green / bluescreen. Eller hur ska jag få den killen att flyga? Hur gör man skott hål? hur gör man fejkblod? you name it!
 6. Rydén

  Hjälp!

  Jag har precis redigerat klar min film i Adobe Premiere 1.5 När projektet var klart exporterade jag allt som en .avi fil. Öppnade i MyDvD ett program som sony gjort tror jag. Gjorde en meny och brände ut filmen. Nu är det så att när dvd'n spelas upp så buggar bilden när man ser på texterna som jag gjorde i premiere. texten poppar upp i nån milli sekund och därefter kommer en låst bild på näst kommande klipp ?!?! Fattar ingenting. Varför är den vrång på texterna när allt redan är på en avi fil? Går det bättre om jag kör ut den som mpeg1 eller 2 fil?
 7. Låter intressant dedär. Måste provas!
 8. Lego går att finna överallt! Släpp ut ungen innom dig och lägg ner lite energi på bygget, vi blev jäkligt nöjda med vårat. Och det blev långt över våra förväntningar. (Kan bero på att det va lite för roligt att bygga) Man blev väldigt nostalgisk "ÅHH Kolla denhär minns du den??" :D
 9. Jo det tog ju sin lilla tid.. Kanske det mest tidsdödande jag gjort :P Men det var mödan värt i slutändan när man fick sätta sig ned och redigera den. Vi gjorde den bara för skojs skull för att prova på lego animation. Vi kommer inte att visa den mer än för er här på voodofilm samt kompisarna. Det tar emot ordentligt när man lägger ut sådant på internet. Men det blir så litet urval på musik om man bara använder locals :P
 10. ja jag tycker man borde kunna det i premiere oxå.. Men det verkar inte så =/
 11. hmm.. va trist att de inte gick smidigare.. =/ Borde finnas någon enstaka effekt som man bara drar ut beroende på hur lång man vill att övergången skall vara. Men jag ska prova era förslag! tackar.
 12. Hej! Jag har gått och funderat på en sak, men inte kommit fram till något vettigt. Hur gör man så att ett slowmotionklipp går från orginal hastighet och blir mer och mer slowmotion? Altså så att det blir en jämn övergång istället för att det bara blir tvärt. Har det något med keyframes att göra?
 13. [citat=Stefan_holst][citat=Rydén]Hej! Jag har nyligen införskaffat en Panasonic nv-gs150. En smidig och bra kamera! Men... När jag kopplar upp den mot datorn så vill inte datorn hitta kameran! jag har usb2.0 som kameran kräver, det är inget fel på usb'n, Kör windows xp pro. Angående programvaran som följde med. Allt är installerat förutom video stream drivers, när jag försöker installera dem så klagar datorn på att filen inte är kompatibel med mitt operativsystem =/? Datorn hittar kamerans sd kort men inget annat. Hej Snälla hjälp mig! Jag vet inte vad jag ska göra. Lite tråkigt att ha en kamera när man inte kan tanka in materialet på datorn..[/citat] Jag har nästan samma kamera, NV-GS 140. Du fick med en skiva med ett redigeringsprogram"Motion DV studio 5.3E LE" med kameran!? Detta program har stöd för USB överföring av videomaterialet till datorn. Det är inte alla "captureing" progam som har stöd för mottagning genom USB. Installera detta progam och prova och återkom med hur det gick! Lycka till!![/citat] Har provat det. inte äns det programmet hittar kameran. xp hittar den och installerar några drivisar. Men kameran syns ändå inte när man kollar på "den här datorn" efter panasonic.
 14. För att jag har inte skaffat någon sådan ännu. Körde på en bekants dator och då fungerade usb finfint att tanka in med! Blir det någon skillnad på kvalité när man tankar med usb jämfört med firewire?
 15. Hej! Jag har nyligen införskaffat en Panasonic nv-gs150. En smidig och bra kamera! Men... När jag kopplar upp den mot datorn så vill inte datorn hitta kameran! jag har usb2.0 som kameran kräver, det är inget fel på usb'n, Kör windows xp pro. Angående programvaran som följde med. Allt är installerat förutom video stream drivers, när jag försöker installera dem så klagar datorn på att filen inte är kompatibel med mitt operativsystem =/? Datorn hittar kamerans sd kort men inget annat. Snälla hjälp mig! Jag vet inte vad jag ska göra. Lite tråkigt att ha en kamera när man inte kan tanka in materialet på datorn..
×
×
 • Create New...