Gå till innehåll

ingebo

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Allt postat av ingebo

  1. Det har med uppdaterings frekvensen att göra har jag för mig... testa de olika du kan ställa in på datorn under Egenskaper för Bildskärm -> Inställningar -> Avancerat -> Bildskärm Fredrik är för snabb!
  2. ingebo

    Filmvetenskap...

    Någon som läst filmvetenskap? Tips på bra skolor (som de finns erfarenhet av)? Har letat en del på studera.nu och hittat lite olika, men var är det bäst? Hittade bland andra, Högskolan i Halmstad, Växjö Universitet och Göteborgs Universitet som intresserade mig.
  3. Banden ska hålla kvaliten rätt så bra! När jag praktiserade på SVT så körde dom samma band typ 10 gånger innan dom kastade skiten... men som sagt... jag skulle nog köpa och spara. Kul att ha när man blir gammal och tänker tillbaka på "den gamla goda tiden"! =D
  4. Gillar fotot extremt mycket! Särskilt när han pratar i telefonen i köket! Snyggt med vyn från bordet! O Kalle! Döskön juh! =D Nej gillade den skarpt iaf... Hoppas på en minst lika bra 2a! Fråga: Blodet såg väldigt snyggt ut... ingredienser och prepotioner?! Keep up the good work!
  5. [citat=Clown]Vad är POV?[/citat] Point Of View... persons blick.
  6. POV, läste jag mig till i filmskolan... enligt Peter "ska" man visa varje POV i ett manus som egen scen. Kan gissa att det finns en hel del information som känns mycket överflödig, om man inte har något med skapandet att göra. Den informationen finns där för att det kommer vara jag som ska regisera filmen. Jo, man kanske borde presentera Henrik... fast jag vet inte, det känns som att vem och hur han är inte skulle spela så stor roll för handlingen, kan låta mycket underligt men ideen var att skapa ett mardrömscenario som kan passa vem som helst... Förstår ni? Kan dock vara så att man då struntar i honom, men det jag hoppas på är att man ska sätta sig själv i den situationen å då kände jag att det var bättre utan en presentation som skapar en vägg mellan en själv och karaktären Henrik. Inspelningsplatsen är rekad och klar, hoppas bara att dom inte river den gamla industrilokalen innan den spelas in! :)
  7. Ingen som har någon kritik!?
  8. ingebo

    Bästa biofilm 2005

    Mina favoriter hittils är StarWars Ep. III och Sin City! Men det (troligen) bästa i år kommer nog att tillslut bli Tim Burtons: Corpse Bride! Bara längtar!
  9. Hej! Här är mitt första försök till filmmanus, skulle vara jättekul att veta dels vad ni tycker formellt om manuset och vad ni gillar idéen. Det är ett kortfilmsmanus, meningen är att det ska vara en thriller och jag ska försöka få den inspelad innan hösten kommer allt för långt! Manuset är 10 sidor långt, jag har för min egenskull med lite information om hur jag tänkt mig vinklar och så, vet inte om det igentligen skulle finnas med i ett manus men hoppas att det inte stör. Tack på förhand! En natt, en dröm.pdf
  10. Vad jag vet så laddas inga filer upp på voodoofilm, detta får man ordna på andra ställen... exempelvis http://www.sprocket.se eller en egen server. Sedan postar du bara länken här i forumet!
  11. ingebo

    L'espoir

    Grymt snyggt foto! Gillar verkligen ditt sätt att bearbeta filmen! Var inne på http://www.mjolken.com med, postern till filmen var riktigt snygg... Jag undrar även jag vad som inspirerat till den, något speciellt?
  12. ingebo

    Agent Bakstikkstuen

    Haha... jo den var riktigt kul faktiskt! Blev lite förundrad... är det en fot på killen som släpper damm man ser tro!? ^^
  13. ingebo

    Kvinna!

    Den var grymt skön... en film som får en att gilla amatörfilm ännu mer! Gillar när han gör sitt trick! (Den sjuka snurren!) Synd att det är lite klumpigt klippt straxt efter fast det är klart på en dag så är det ju ett grymt jobb! Keep it up!
  14. Haha... man fick sig ett gått skratt iaf! Gillade den! Snygga lokaler btw!
  15. Wow... läckert! Behöver nog inte säga mer... vill se hela!
  16. Den var fin! Har faktiskt inte mycket att klaga på... så kör på det! Hur lång hade du tänkt att pjäsen/filmen skulle vara?
  17. ingebo

    Swerki

    Skyst värre! Den var grym fattar inte din fantasi!
  18. ingebo

    Cero

    Wow... som tidigare... lite lång man börjar spola för att se ifall det kommer något nytt/annorlunda.
×
×
  • Skapa nytt...