Gå till innehåll

emki11

Medlemmar
  • Inlägg

    57
  • Blev medlem

Allt postat av emki11

  1. mycket nice, gillar dina filmer, gillar när du alltid gör något nytt, försätt sådär. :)
  2. bra grabbar, skit bra film. försätt framåt.
  3. efter som de är din första film så tycker jag att de ser bra ut, redigeringen är också bra. fortsätt framåt
  4. finns det flera som vill vara med, har nu fått några som är intresserad, fast behöver mer folk för att kunna gå vidare.
  5. Tänkte om de finns folk där ut som bor i Östergötland (Linköping) som är intresserad o va med starta en team där vi kan träffas några gånger i veckan eller hur de passar alla och gör kortfilmer, bara för skoj och för att få mer erfarenhet. själv jag så har jag filmat några musikvideo och redigerat + skrivit lite manus. så skriv till mig eller här om du är intresserad och va med i teamen som skådispelare/redigerari/filmare/ljussättare/skriver manus osv, så kan vi börja så snabbt som möjligt.
  6. har kollat runt och hittade en sida som heter studin där dem har massa erbjudande som språkresor, plugga utom lands, äventyr, jobba och praktisera, då såg jag prakitkplats inom Film & TV: produktion, video, tv, film, etc, så tänkte dela med mig och fråga er vad ni tycker om detta praktikplats tror har hört man får också betalt samtidigt, inte mycket men de går ändå. Här har ni hemsidan till praktikkplatsen, de är inom flera brancher och en av dem är film &tv. Praktisera utomlands - i Paris. Internships utomlands.
  7. Tack. taktenmed musiken tyckte jag med att den va bra, fast jag är egentligen inte så erfarenh utan redigering, men de kommer med framtiden.
  8. joo då de är min första faktis
  9. emki11

    Slutar med film branchen

    Jag vill inte ge upp, för jag bränner för det, men de känns som de går inte, ingen vänner som gillar samma sak, skulle man ha vänner som gillar samma sak så tror jag de skulle gå lättare, men inte ens här på forumet kan man fixa vänner.
  10. emki11

    Slutar med film branchen

    mej du har uppfattat fel, misslyckas med att gör filmen, jag har redan skrivi manus och sen när jag skulle göra den och allt klar, så går det inte vidare för ingen kommer utav dem som ska vara med. hoppas du har förstått
  11. Jag tror att jag slutar eller flyttar fram det med att göra film, fast jag har inte gjort något än. har försökt fixa vänner inom samma branch fast misslyckats, försökt gör en kort film själv och har misslyckats, har försökt ganska mycket att bli lyckad men gick tyvärr inte. Vad finns det mer och göra fast man bränner på att hålla på med film?
  12. Vad tycks vad behöver jag tänka på tills nästa gång? http://www.youtube.com/watch?v=19bRLlglA_g
  13. emki11

    5d mk3 + tjej + natur

    Syggt försätt framåt.
  14. var kommer ni spela in? behöver man nån erfarenhet eller kan man bara ställa upp?
  15. Håller med Hagg och samtidigt ska du kolla på olika platser inte bara i Dalarna, då kommer du ha större kanske om de är så att du är skit sugen att gå denna linje.
  16. hur lång tid tar det för dig att modellera en människa då? jag har gjort min första modellering av människa och de tog fyra timmar som jag tycker är inte mkt, sen när jag kollar på youtube där dem modellerar en människa på 1 timma så känner jag att de kan inte ta skit lång tid att göra filmen, de är hur jag ser det, sen vet jag inte har inte jobbat än mkt med den, men kanske så är det olika.
  17. allså jag vet inte, men kan inte hålla på, jag ser inte att de är så att det tar så länge tid, varför tror ni att det tar så långt tid? vad är det mest som tar långt tid, är det modeling eller render? eller om det är något annat? jag håller lite på med 3ds max modeling, känner inte att de tar långt tid med modeling fast jag är amatör.
  18. emki11

    Filma

    jag är 23 år gammal och dem som ska vara med i filmen är mellan 16 och uppåt. jag kommer inte jobba professionellt eftersom de är första filmen och alla de som ska vara med filmen är det första gången dem är med i en film. tänkte på de som är under 18år, så liksom man går efter lagen och inte göra något dumt eller fel.
  19. emki11

    Koppla kameran till Laptop

    canon d550. sen har jag andra kameror som jag ska låna, men vet inte tills nu, är det nån skillnad viken kamera det är eller? Jag ska inte överföra de ska se live på datorn när jag filmer så jag kan se med större bild,
  20. emki11

    Filma

    förs så ska jag inte få med namn skyltar till affärer eller supermarket. den andra tänkte jag om man har på sig kläder och de har märke är det nnormal där, allså kommer inte filma märken nära osv. för kontrakten om man ska bara filma kort filmer, måste man skriva kontrakt med de som är under 18 år? och med dem som är över 18? kan nån skicka hur ett kontrakt ser ut? eller likadan
  21. Tänkte fråga er som vet, kan man koppla kameran till laptop, så när man filmer så kan man se de man filmer i laptopen? allså menar att bilden ska komma i laptopen direkt när man filmer, så man kan se det bättre. hur gör man det isåfall? vad behöver man för kablar eller annat?
  22. emki11

    Filma

    Nu är det så att jag har bestämmt att de ska filmas bara ut och om vi säger att jag ska filma nära ett pizzaria, bör vi då fråga dem om vi får filma där? kontrakt för de som är under 188 år, ska den vara somma som för de som är över 18 år?
  23. vadå menar du ska ladda G-spot för att kolla formatet på filen? för den har jag inte på datan. men vad är det som skiljer sig, de är ju ändå AVI fil.
×
×
  • Skapa nytt...