Jump to content

GubbenGrus

Members
 • Posts

  108
 • Joined

1 Follower

GubbenGrus's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. "Det handlar om en kvinna som går in i skogen och upptäcker att hon kan göra eld med sin hand." Det sammanfattar precis vad som hände.
 2. Videovåld i hagen!
 3. Blir sugen på Hong Kong, snyggt gjort!
 4. Ytterst skicklig produktion, smidigt att spela in när man slipper dialog. Handlingen kändes väldigt förutsägbar, jag förstod på direkten hur den skulle sluta. Men som sagt utomordentligt snygg rent tekniskt.
 5. "Bumpalicious" Kom gärna med kritik! Jag har mycket att lära mig.
 6. Så varför är du så angelägen om att dom ska aceptera din film?
 7. Väldigt vackert foto, önskar jag hade en bättre kamera. Förstod inte riktigt vad den handlade om, missfall? Hon blödde kraftigt varpå hon frågade sig själv "var e d".
 8. Vad är syftet bakom filminstitutets databas? Är det ett digitalt arkiv? Youtube känns som ett acceptabelt substitut. Var det filmen där alla är utklädda till smurfar?
 9. Du verkar ha en bra inställning, medveten om dina brister. Fortsätt på samma spår så kommer dina filmer garanterat bli bättre.
 10. Titel: Renegade Späjs Boy Längd: 4min Genre: Sci-fi splatter Språk: Engelska, Xshpha. handling: "Späjs Boy" får i uppdrag att eskortera en person. Låter som ett enkelt jobb, vad kan gå fel......
 11. Din länk tar mig till inställningarna på min youtube kanal.
 12. Tempo, tempo, tempo, alldeles för sega action sekvenser. Händelseförloppet var väldigt förvirrande, speciellt mot slutet då tysken slår ryssen medvetslös och drar in henne i en buske(spoilers). Nästa klipp kommer ryssen ut ur busken, vad hände med tysken? Det var en scen där man ser och hör en modern bil köra förbi, den borde tas om eller skippas. Får en känsla att det inte fanns någon plan innan ni gick ut och började spela in, ni hittade på lite vart efter. När det gått några timmar och det började bli mörkt blev skådisarna hungriga och en av dom frös , då gick ni hem. Det ända positiva jag kan säga är rekvisitan uniformerna och mp femman och geväret. Om du har kvar matrialet, försök klippa om den till ungefär hälften.
 13. Sjukt skickligt gjort. Jag gillar saliven som rinner ur käften, små detaljer gör mycket. 5 av 5.
×
×
 • Create New...